40 yaşımın hikayesi...

Günlerdir formlarda dolaşıp durdum ve sonunda senin mesajını gördüm.Ben de 1,5 yıla yakın zamandır uğraşıyorum tam ümidimin bittiğini düşünürken hikayen umudum oldu ve inan iki gün üst üste okuyup senin ve kendi adıma sevinip ağladım.Hem de onca sıkıntılarıma rağmen hiç ağlayamayan ben ilk defa doya doya ağladım.DilerimAllahımdan bebeğini sağlıkla kucağına al ve bizlerde seninle aynı kaderi paylaşalım.Sonsuz teşekkürler.Allah yardımcın olsun...

canım teşekkür ederim rabbim seni bu mucadeleden başarıyla çıkarsın işallah.
öncelikle yaş konusuna takılma derim. evet 43 yaş geç kaldığımız bir yaş. ben de 41 oldum işte.ama olunca oluyor işte. ama asıl önemli olan yumurta olması. birinci kural bu bırak yaşı. 2. si diğer topikte okudum neden maydonoz süt karışımına oturuyorsun ki bildiğim kadarıyla tüplerinde tıkanıklık varsa ona iyi geliyor bahsettiğin şey. bence senin yumurtan var ama kalitesi düşük. incir kürüne,bal polen arısütü karışımına,dehea ya ,hayıt suyuna devam en az üç ay. iyi bir doktora (prof) gidip tüplerinde ,rahimde sorun olup olmadığından emin olmak şartıyla tabi ilk kural bu.
doktorların yaşlanmış yumurta teşhisini boşver gitsin. fsh ,e2 kaç sen onları tedaylı yazarsan sevinirim.rabbim tez zamanda yüzünü güldürür işallah... sevgiler...

canım teşekkür ederim rabbim seni bu mucadeleden başarıyla çıkarsın işallah.
öncelikle yaş konusuna takılma derim. evet 43 yaş geç kaldığımız bir yaş. ben de 41 oldum işte.ama olunca oluyor işte. ama asıl önemli olan yumurta olması. birinci kural bu bırak yaşı. 2. si diğer topikte okudum neden maydonoz süt karışımına oturuyorsun ki bildiğim kadarıyla tüplerinde tıkanıklık varsa ona iyi geliyor bahsettiğin şey. bence senin yumurtan var ama kalitesi düşük. incir kürüne,bal polen arısütü karışımına,dehea ya ,hayıt suyuna devam en az üç ay. iyi bir doktora (prof) gidip tüplerinde ,rahimde sorun olup olmadığından emin olmak şartıyla tabi ilk kural bu.
doktorların yaşlanmış yumurta teşhisini boşver gitsin. fsh ,e2 kaç sen onları tedaylı yazarsan sevinirim.rabbim tez zamanda yüzünü güldürür işallah... sevgiler...

yavrunu sag salim kucagına alırsın işallah çok duygulandırdın benii bende 16 haftalık hamileyim ögleden sonra muayeneye gidecegim Allah hepimizin yardımcısı olsun
teşekkür ederim rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip eder işallah...

yagmursesi merhaba nasil gidiyor hamileligin ,kacinci ayindasin?Bebegin insallah dogdukdan sonrada burda
bizlerle paylasirsin umarim.
teşekkür ederim güzel temennilerin için.
6. ayı bitirmek üzereyim çok şükür yaradanıma. darısı isteyen herkesin başına işallah...
işallah sağ salim kucağıma alırım da paylaşırım sizlerle...

düşünmediğim hiç bir gün bile yok bu bir mucize diye. milyonlarca keş şükürler olsun.allahım olmayan herkese nasip eder işallah. iki bebeğine de rabbim uzun ömürler versin.

amin canım amin. yaşı ilerlemiş hanımlar için hepimiz birer olumlu örneğiz. demekki rabbim ol dedikten sonra oluyor.yeterki mücadelemizi hiç bırakmayalım. benim gerçekten her gününm bu konuya odaklı geçiyordu. şimdi düşünüyorum da çok zor bir süreçmiş. onca şeyi nasıl da düzenli yemişim içmişim diyorum.şimdi bir vitamini bile düzenli içmeyi beceremiyorum. zor gerçekten allahımm olmayanlara da versin işallahhh...

canım ben 1.5 aydır memleketimdeydim. dün gece geldim yeni. gayet iyiyiz çok şükür. ama 38 topiğinde okuduğum kadarıyla tedavin iptal olmuş sanırım. yaşını bilmiyorum ama karamsar olma ne olur mücadeleye devam. tez zamanda kavuşursun işallah...

teşekkür ederim canım. alalhım senin de kızlarına uzun ömürler versin.uzun zamandır seni takip ediyordum. hatta bir keresinde özelden yazmıştım ama kutun doluydu gitmeyince bir daha da denemedim:) akapunktur topiğinde görmüştüm seni. zaten bu nedenle akapunkturu denemeye karar verdim ama devam etmesemde o doktorun ilacından şifa bulduğuma inanıyorum:) katkın oldu dolaylıda olsa. teşekkürler...

gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken bende düşük yaptım gerçekten zor ama sizin adınıza çok sevindim rabbim inşallah sağ salim yavrunuzu kucağınıza almayı nasip eder
amin canım amin...sana da geçmiş olsun canım. işallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.

yağmursesi nasılsın?
bayadır haber alamadım senden çok merak etmişdim kızın nasıl ?hazırlık yapmaya başladın mı?

yağmursesi nasılsın?
bayadır haber alamadım senden çok merak etmişdim kızın nasıl ?hazırlık yapmaya başladın mı?
HİÇ BAŞLAMADIM CANIM.kızım çok şükür iyi. senin kız ve oğlış nasılllar? ben 1.5 aydır memleketteydim yeni geldim canım. bugünkü kontrolün nasıl geçti?

canım yaa gece gece şu bizim tüp bebek özele bir bakayım dedim , bir de ne göreyim Yağmursesi bir konu açmış .. zor hamile kaldığını biliyordum ama bu derece zorluklar yaşadığını bilmiyordum .. gecenin sessizliğinde ağlayıp da eşimi ve oğluşu uynadırmamak için ne kadar yutkunduğumu boğazımın zorlandığını sana anlatamam .. Allahım bu işte gerçek " M U C İ Z E " !!!!! inşallah minnak prenses sağlkla gelir , arada bizim Aralık 2011 forumuna da uğramayı ihmal etme canım iyi bak kendine ve pamuğuna

Çok duygulandım, rabbim tüm anne olmak isteyen hanımlara hayırlı saglıklı akıllı salih evlatlar versin
ettiğiniz duaların ve esmaların allahın izni ile bu mucizeye katkısının büyük olduguna inanıyorum
maşallah

gerçekten allahın büyük mucizesi, yazdıklarını okurken çok duygulandım, gözlerim yaşardı..allahtan hiç bir zaman umudumuzu yitirmememiz gerektiğini bizlere gösterdin.yazdıklarınla bizlere umut oldun.allah hayırlısıyla yavrunu kucağına almak nasip etsin. Yüce rabbim inşaallah bizleride çok yakında bebişlerimizle sevindirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…