- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi yagmursesi
Rabbim öyle büyük ki.. Bana da nisan ayında çok yüksek doz ilaca rağmen büyümeyen yumurtalarım için bu ayı pas geçelim mayısta gel yeniden deneyelim diyen doktoruma inat ben de mayısta hamile kaldım.. Yapılan türlü tedaviler, otlar ilaçlar hepsi ama hepsi vesile Allah ol dedikten sonra oluyor işte.. Çok şükür bin şükür Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.. Maaşallah süphanallah
benim de hep iki yumurtam oluşuyordu ama yumurtaların suçu yok gayette iyiydi. ama gel gelelim şans düşüktü rahim sağlam değildi.Çok duygulandım yazınızı okurken. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Rabbim yavrunuzu hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin.
Benim de yarın kan testi günüm.. sadece 2 yumurtam oluşmuştu, ama Rabbim isterse her şekilde verir inşallah.. çok heyecanlıyım... inşallah yarın gözyaşlarım sevinçten olur...
canım bilmezmiyim senin ne zorluklar yaşadığını .çok zor günler yaşamışsın gerçekten .rabbim işallah 2. yavrunu da tez zamanda verir işallah.Canım hemşerim benim.Mücadelenin bu boyutta olduğunu bilmiyordum. Gerçekten Allah'ın mucizelerine inanmak lazım. Seni az çok tanıyorum sen de beni tanıyorsun. Ben de zorluklar yaşadım senin gibi değil farklı zorluklar. Yazında da belirtmişsin daha öncede belirtmiştin 7 haftalık kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldığın bebeğin için ne kadar üzüldüğünü biliyorum. Sana bir tavsiyem olacak naçizane: Bu süreçte birçok test yaptıracaksın. Bu testlerden bazıları(ki aynı sorun bende de olacak yaşım azımsancak kadar genç değil- biraz da Semra Hanım gibi olacak ama:)) olumsuz çıkabilir. Senden ricam sorun çıkarsa da testleri güvenilir başka yerde de tekrarlat ki inşallah da çıkmaz. Sonuçları da tek doktora göstererek olumsuz hiçbir adım atma. O gerçekten mucize. Bazı adımların biliyorsun ki geriye dönüşü yok.
Bu arada kız bebek olmasına ayrıca sevindim. Kız bebekler daha dagüçlü olurlar annesi:)) Darısı tüm isteyenlerin başına...
Görüşmek üzere...
benim de hep iki yumurtam oluşuyordu ama yumurtaların suçu yok gayette iyiydi. ama gel gelelim şans düşüktü rahim sağlam değildi.
işallah bugün harika bir haber alırsın.
canım bilmezmiyim senin ne zorluklar yaşadığını .çok zor günler yaşamışsın gerçekten .rabbim işallah 2. yavrunu da tez zamanda verir işallah.
evet cumartesi günü sonuç elime geçince aksilik gözüküyorsa aminio yaptırıcaz artık. ama işallah hiç sorun yoktur.
önerilerin için teşekkürler. görüşmek üzere...
Yağmurun sesi bir konuyu merak ediyorum....30,31,32 günde adet gören birisi yumurtlama gününü nasıl kesin bilebilir? Bunun bir yöntemi varsa lütfen yazarmısınız? sağolun
Okudum ve okudukça duygulandım.Sizin adınıza nasıl mutlu oldum anlatamam.aynı şeyleri ben de yaşıyorum.40 yaşındayım.Yücel karaman'da bir tüp deneyimim var.allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah.
çok teşekkür ederim canım. rabbim herkese nasip etsin işallah. inan evdeki hava bile değişiyor. eşimle önceden daha gergindik birbirimize karşı . şimdi bebek beklemenin heyecanı var üstümüzde allahımm isteyen herkese versin işallah.Maşşallah Allah nazarlardan saklasın öyle sevindim ki gözyaşlarım akıyor ...Allah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza sağlıkla sıhhatle versin..Dilerim çektiklerinizi yavrunuza keyifle anlatır onu ne kadar çok istediğinizi anlar,ne şanslı bir çocuk olduğunu bilir..
Mutluluğunuz hep daim olsun ,güzel haberlerinizi bekliyoruz.
ben sürekli yumurta takibimden biliyorum bir de ovülasyon testlerinden biliyorum.genelde 14-15. gün de yumurtam çatlıyordu ama bazen benim 21. güne aksıyordu. şuanki hamileliğim de zaten 21. günde ovülasyon oldu.
ben sürekli yumurta takibimden biliyorum bir de ovülasyon testlerinden biliyorum.genelde 14-15. gün de yumurtam çatlıyordu ama bazen benim 21. güne aksıyordu. şuanki hamileliğim de zaten 21. günde ovülasyon oldu.
yumurta takibini doktor yapıyor ama evde de kendin eczanelerden ovülasyon kiti alarak yapabiliyorsun. aczenelerde biraz pahalı oluyor ama internetten daha ucuza alınıyor ovülasyon kitleri. ben aslında önceleri hep kit alıyordum ama sonra bıraktım ve sürekli doktora gittiğim için az çok biliyordum hangi günlerde çatlayacağını ve tahmin edilen günün üç dört gün öncesi ve üç dört gün sonrası beraber oluyorduk.diğer taraftan ovülasyon zamanı yumurta çatlayınca akıntı da oluyor. ama hamile kaldığım ay yumurtam yok diye önem vermemiştim. hatta akıntım olmuştu 21. gün. kendi kendime dedim yumurtammı çatladı acaba sonra nasıl çatlasınki büyümedi dedim. ama o günlerde beraber olduk ve rabbim nasip etti.Peki evde kendimiz bunu takip edebilir miyiz? Bir metodu var mı? Yumurta takibimi nasıl yapabilirim? Ovulasyon testini doktor yapabilir değil mi sadece?
teşekkür ederim.
eş ,dost ,akraba ,arkadaş hepsi için duamı esirgemiyorum. duaların gücüne çok inanıyorum. ben hep "allahım hatalarımı bağışla,günahlarımı affet, ne olur anne olmama izin ver beni bu duygudan mahrum etme" diye çok yakardım. lütfen siz de edin. bir gün işallah kavuşursunuz yavrunuza...
yumurta takibini doktor yapıyor ama evde de kendin eczanelerden ovülasyon kiti alarak yapabiliyorsun. aczenelerde biraz pahalı oluyor ama internetten daha ucuza alınıyor ovülasyon kitleri. ben aslında önceleri hep kit alıyordum ama sonra bıraktım ve sürekli doktora gittiğim için az çok biliyordum hangi günlerde çatlayacağını ve tahmin edilen günün üç dört gün öncesi ve üç dört gün sonrası beraber oluyorduk.diğer taraftan ovülasyon zamanı yumurta çatlayınca akıntı da oluyor. ama hamile kaldığım ay yumurtam yok diye önem vermemiştim. hatta akıntım olmuştu 21. gün. kendi kendime dedim yumurtammı çatladı acaba sonra nasıl çatlasınki büyümedi dedim. ama o günlerde beraber olduk ve rabbim nasip etti.
evet canım o işte yumurta çatladığına işaret. ama sen 8. günle 18. günleri kaçırmamaya bakşeffaf bir akıntı yumurta akı gibi...bu bende 14-16 günleri arasında oluyor ...Sizin dediğiniz buna benzer bir akıntı mıydı?