40 yaşımın hikayesi...

aman yareppim nasıl bi mücadele bu tüylerim diken diken oldu vallahi ayakta alkışlıyorum inş Allah sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder. bide bebiş doğduktan sora doktor amcaları ve teyzeleri bi ziyarete gidin bence

Okudum ve okudukça duygulandım.Sizin adınıza nasıl mutlu oldum anlatamam.aynı şeyleri ben de yaşıyorum.40 yaşındayım.Yücel karaman'da bir tüp deneyimim var.allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah.

benim de hep iki yumurtam oluşuyordu ama yumurtaların suçu yok gayette iyiydi. ama gel gelelim şans düşüktü rahim sağlam değildi.
işallah bugün harika bir haber alırsın.

canım bilmezmiyim senin ne zorluklar yaşadığını .çok zor günler yaşamışsın gerçekten .rabbim işallah 2. yavrunu da tez zamanda verir işallah.
evet cumartesi günü sonuç elime geçince aksilik gözüküyorsa aminio yaptırıcaz artık. ama işallah hiç sorun yoktur.
önerilerin için teşekkürler. görüşmek üzere...

Maşşallah Allah nazarlardan saklasın öyle sevindim ki gözyaşlarım akıyor ...Allah en kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza sağlıkla sıhhatle versin..Dilerim çektiklerinizi yavrunuza keyifle anlatır onu ne kadar çok istediğinizi anlar,ne şanslı bir çocuk olduğunu bilir..
Mutluluğunuz hep daim olsun ,güzel haberlerinizi bekliyoruz.

İnşallah sorun çıkmaz canım... Dualarımdasın...

Yağmurun sesi bir konuyu merak ediyorum....30,31,32 günde adet gören birisi yumurtlama gününü nasıl kesin bilebilir? Bunun bir yöntemi varsa lütfen yazarmısınız? sağolun

Yağmurun sesi bir konuyu merak ediyorum....30,31,32 günde adet gören birisi yumurtlama gününü nasıl kesin bilebilir? Bunun bir yöntemi varsa lütfen yazarmısınız? sağolun

ben sürekli yumurta takibimden biliyorum bir de ovülasyon testlerinden biliyorum.genelde 14-15. gün de yumurtam çatlıyordu ama bazen benim 21. güne aksıyordu. şuanki hamileliğim de zaten 21. günde ovülasyon oldu.

Okudum ve okudukça duygulandım.Sizin adınıza nasıl mutlu oldum anlatamam.aynı şeyleri ben de yaşıyorum.40 yaşındayım.Yücel karaman'da bir tüp deneyimim var.allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah.

teşekkür ederim canım rabbim tez zamanda bebeğine kavuşmak nasip etsin.pes etmek yok birgün mutlaka olur işallah.

çok teşekkür ederim canım. rabbim herkese nasip etsin işallah. inan evdeki hava bile değişiyor. eşimle önceden daha gergindik birbirimize karşı . şimdi bebek beklemenin heyecanı var üstümüzde allahımm isteyen herkese versin işallah.

ben sürekli yumurta takibimden biliyorum bir de ovülasyon testlerinden biliyorum.genelde 14-15. gün de yumurtam çatlıyordu ama bazen benim 21. güne aksıyordu. şuanki hamileliğim de zaten 21. günde ovülasyon oldu.

Peki evde kendimiz bunu takip edebilir miyi? Bir metodu vamı? Ovulasyon testini doktor yapabilir değil mi sadece?

Peki evde kendimiz bunu takip edebilir miyiz? Bir metodu var mı? Yumurta takibimi nasıl yapabilirim? Ovulasyon testini doktor yapabilir değil mi sadece?

Peki evde kendimiz bunu takip edebilir miyiz? Bir metodu var mı? Yumurta takibimi nasıl yapabilirim? Ovulasyon testini doktor yapabilir değil mi sadece?
yumurta takibini doktor yapıyor ama evde de kendin eczanelerden ovülasyon kiti alarak yapabiliyorsun. aczenelerde biraz pahalı oluyor ama internetten daha ucuza alınıyor ovülasyon kitleri. ben aslında önceleri hep kit alıyordum ama sonra bıraktım ve sürekli doktora gittiğim için az çok biliyordum hangi günlerde çatlayacağını ve tahmin edilen günün üç dört gün öncesi ve üç dört gün sonrası beraber oluyorduk.diğer taraftan ovülasyon zamanı yumurta çatlayınca akıntı da oluyor. ama hamile kaldığım ay yumurtam yok diye önem vermemiştim. hatta akıntım olmuştu 21. gün. kendi kendime dedim yumurtammı çatladı acaba sonra nasıl çatlasınki büyümedi dedim. ama o günlerde beraber olduk ve rabbim nasip etti.

inşallah sizin azminiz beni çok yüreklendirdi...umutsuzdum umutla bakıyorum hayata....sağolun

şeffaf bir akıntı yumurta akı gibi...bu bende 14-16 günleri arasında oluyor ...Sizin dediğiniz buna benzer bir akıntı mıydı?

yagmursesi canım ya,inan okurken gözlerimden yaşlar geldi .İçim bir garip oldu.yaz dıklarından cok etkilendim herkes yasadıklarından birseyler hatırlıyor az cok hepimiz zor günlerden geçtik , ama insallah rabbim yasadıklarımızı unutturur meleklerimizi sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip eder.rabbim bu mucizeyi herkese yasatsın.mucizeni korusun.

____ selam canım.şimdiye kadar bir yazı okurken hiç ağlamamıştımm.inanın öyle duygulandımm kii nefesim durdu sanki.neden ağladığımı eşimde merak etti,onada okudum.ALLAHIMM bu nasıl sabır bu nasıl dirayet nasıl mucadele hayran kaldımm gücünüze duruşunuzaa. YÜCE MEVLAM hiç bir duayı geri çevirmiyorr.işte buda kanıtı.yeterkii biz kullar istemesini bilelimm.yazının sonuna doğru okurken açıkçası korktum, olumsuz son olacak diye ,ama ilk kez yanıldığım için bu kadar çok sevindimm.sonucun güzel ve olumlu olduğunu görünce eşimde mutlu oldu ))diliyorm RABBİMDEN senin ve senin gibi anne olmak istiyen herkese yavrularını kucağına almayı nasip eder.kucağına aldığın onu emzirdiğin o ilk günün özelliğini güzeliğini yaşarsınızz İNŞALLAH.benim kızımda 3 aylık hamile bendede 40 yaşında anneanne olma şoku var onu atlatmaya çalışıyorum)))))) bebek bekleyen beklemeyen herkese CENABI ALLAHTAN sağlık mutluluk huzur diliyorumm.herşey gönlünüzce olsun yavrularınıza uzun ömürler diliyorumm. SEVGİLERİMLEEE

ayyy akşam akşam içim çıktı ağlamaktan, rabbim size hiçbirzaman acı vermesin, evladınızın hayırlı haberlerini görün hep. huzur mutluluk ve sağlıkla büyütün inaşşah... rabbim isteyen herkeslere yaşatsın anneliği

yeter ki Allah ''OL'' desin....
Rabbim evladınıza hayırlarla kavuşmanızı nasıb etsın ve saglıklı hayırlı bır evlat versın .evınızın bereketı gelıyor ne mutlu sıze...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…