40 yaşımın hikayesi...

cok guzel yazmissiniz umut oldunuz...basiniza gelen en son mucize icin diyecegim ise darisi bizimde basimiza :)

rabbim kucağınıza almayı nasip eylesin :)) çok sevindim inanın
tüm isteyenlere nasip olur inşaallah

evladın ve seni ALLAHA emanet ediyorum tamamına erdirsin RABBİM inşallah çok duygulandım doğrusu,o doktorun tokatr gıbı sozlerıne tokatla cevap vermek ısterdım manevıyattan yoksun dr ların her dedıgıne ınanıp moralınızı bozmayın sen bunun en buyuk kanıtısın bence ne alaka 40 yasında olmuyor ALLAHIN KANUNUNU bunlar mı yenıden yazıyor bır kadın menepoza gırene kadar dogurganlıgını korur komsumuz kalp hastası ve 50 yasında cocuk dogurdu ınan dr yuzu gormedı en ıyısı oluruna bırakmak ve duzenlı ve bılınclı bır sekılde doganın sıfalı bıtkılerınden faydalanmak tabı kı senın gıbı arastırma yapmak sart o ılaclar bunyeden atılmıyor karacıgerı mahfedıyor ınsanı sısırıyor .bır ıs arkadasım vardı rahmı kıst doluymus dr tedavı olmadan mumkun degıl dedı oda pek kafaya takmazdı boyle seylerı kocayı satın aldıgı ıcın rahattı yazın tatıle gıttı geldı ve hamıleymıs hepımız sok gecırdık :)))) demekkı dr her lafına ınanılmaz ve moral bozulmaz o kadar kıste ragmen nur topu gıbı oglu oldu.bence dogal halıne bırakılmalı ve ruhsal yapıda cok onemlı vucudu etkılıyor bırde bır arkadasım daha vardı cok sısmandı boy 1.60 kendısı 90 kılo ıdı hamıle kalamıyordu ıkı senedır ben bır arkasımla onunla konusa konusa ve bırde zorla bızımle stepe yazdırdık yoksa evden cıkmıyordu 3 yada 4 hafta geldı bırde 4444 dıye bır dua varmıs onu okudu sonra ogrendık aynı zamanda stepe gelıken hamıle kalmıs :)) onada cok sasırdık .ALLAH ısteyen herkese versın ne dıyeyım.canım senınde bebegı hayırlı ugurlu olsun fındık fıstık uzum kayısı yemeye devam kalsıyumuda unutma gercı sen daha ıyı bılırsın ama senın ıcın en ıyısını en guzelını dılıyorum hakkında hoscakal .

____ selam canım.şimdiye kadar bir yazı okurken hiç ağlamamıştımm.inanın öyle duygulandımm kii nefesim durdu sanki.neden ağladığımı eşimde merak etti,onada okudum.ALLAHIMM bu nasıl sabır bu nasıl dirayet nasıl mucadele hayran kaldımm gücünüze duruşunuzaa. YÜCE MEVLAM hiç bir duayı geri çevirmiyorr.işte buda kanıtı.yeterkii biz kullar istemesini bilelimm.yazının sonuna doğru okurken açıkçası korktum, olumsuz son olacak diye ,ama ilk kez yanıldığım için bu kadar çok sevindimm.sonucun güzel ve olumlu olduğunu görünce eşimde mutlu oldu ))diliyorm RABBİMDEN senin ve senin gibi anne olmak istiyen herkese yavrularını kucağına almayı nasip eder.kucağına aldığın onu emzirdiğin o ilk günün özelliğini güzeliğini yaşarsınızz İNŞALLAH.benim kızımda 3 aylık hamile bendede 40 yaşında anneanne olma şoku var onu atlatmaya çalışıyorum)))))) bebek bekleyen beklemeyen herkese CENABI ALLAHTAN sağlık mutluluk huzur diliyorumm.herşey gönlünüzce olsun yavrularınıza uzun ömürler diliyorumm. SEVGİLERİMLEEE :nazar:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çok içten yazmışsın mesajını saol gerkeçten. şuan hamileyim ve doktorum bana demir hapı ve elevit verdi sadece bunları günde bir kere içmem gerekiyor ama çoğu zaman görmek bile istemiyorum inanın. o kadar çok yoruşmuşum ki yiyip içmekten şuan çok relaks hissediyorum kendimi huzurluyum rabbime milyonlarca şükürler olsun mutluyum da.ama gerçekten yaşadıklarım aklıma geldikçe ben de ağlıyorum hep.

demek anneanne olmaya hazırlanıyorsunuz. hep gıpta etmişmidir genç anne olanlara genç yaşta torunu olanlara.ama hayat işte herkese her konuda aynı olanakları sunmuyor.
torununuza evladınıza uzun ömürler versin rabbim.

evladın ve seni ALLAHA emanet ediyorum tamamına erdirsin RABBİM inşallah çok duygulandım doğrusu,o doktorun tokatr gıbı sozlerıne tokatla cevap vermek ısterdım manevıyattan yoksun dr ların her dedıgıne ınanıp moralınızı bozmayın sen bunun en buyuk kanıtısın bence ne alaka 40 yasında olmuyor ALLAHIN KANUNUNU bunlar mı yenıden yazıyor bır kadın menepoza gırene kadar dogurganlıgını korur komsumuz kalp hastası ve 50 yasında cocuk dogurdu ınan dr yuzu gormedı en ıyısı oluruna bırakmak ve duzenlı ve bılınclı bır sekılde doganın sıfalı bıtkılerınden faydalanmak tabı kı senın gıbı arastırma yapmak sart o ılaclar bunyeden atılmıyor karacıgerı mahfedıyor ınsanı sısırıyor .bır ıs arkadasım vardı rahmı kıst doluymus dr tedavı olmadan mumkun degıl dedı oda pek kafaya takmazdı boyle seylerı kocayı satın aldıgı ıcın rahattı yazın tatıle gıttı geldı ve hamıleymıs hepımız sok gecırdık :)))) demekkı dr her lafına ınanılmaz ve moral bozulmaz o kadar kıste ragmen nur topu gıbı oglu oldu.bence dogal halıne bırakılmalı ve ruhsal yapıda cok onemlı vucudu etkılıyor bırde bır arkadasım daha vardı cok sısmandı boy 1.60 kendısı 90 kılo ıdı hamıle kalamıyordu ıkı senedır ben bır arkasımla onunla konusa konusa ve bırde zorla bızımle stepe yazdırdık yoksa evden cıkmıyordu 3 yada 4 hafta geldı bırde 4444 dıye bır dua varmıs onu okudu sonra ogrendık aynı zamanda stepe gelıken hamıle kalmıs :)) onada cok sasırdık .ALLAH ısteyen herkese versın ne dıyeyım.canım senınde bebegı hayırlı ugurlu olsun fındık fıstık uzum kayısı yemeye devam kalsıyumuda unutma gercı sen daha ıyı bılırsın ama senın ıcın en ıyısını en guzelını dılıyorum hakkında hoscakal .

çok örnekler var aslında benim de tanıdığım .resmen mucize bebek onlar.doğru yolda azimle ilerlemek ve dua etmekten başka yapacak birşey yok. rabbim herkesin evladını korusun uzun ömürler versin işallah.
ben evlendiğim ilk ay hamile kalıp bir daha 2 sene hamile kalamamı hep ruh halime verdim. metabolizmam doktorların olumsuz fikirlerinden çok etkilendi. ama çok şükür allahım dualarımı kabul etti...

cok guzel yazmissiniz umut oldunuz...basiniza gelen en son mucize icin diyecegim ise darisi bizimde basimiza :)
yüce rabbimden dilerimki darısı tüm isteyenlere olsun. gönlünde evlat sevgisi olan herkes yaşasın bu duyguyu işallah...

ayyy akşam akşam içim çıktı ağlamaktan, rabbim size hiçbirzaman acı vermesin, evladınızın hayırlı haberlerini görün hep. huzur mutluluk ve sağlıkla büyütün inaşşah... rabbim isteyen herkeslere yaşatsın anneliği
aminnn. güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
allah kimseye evlat acısı vermesin gerçekten evlat yokluğu da göstermesin. herkese dua ediyorum kabul olur işallah.

yeter ki Allah ''OL'' desin....
Rabbim evladınıza hayırlarla kavuşmanızı nasıb etsın ve saglıklı hayırlı bır evlat versın .evınızın bereketı gelıyor ne mutlu sıze...
teşekkür ederim canım. nasıl sabırsızlıkla bekliyoruz anlatamam . şimdiden evimize neşe geldi zaten.rabbim daim eder işallah.herkese de tattırsın bu güzel duyguyu.

yagmursesi canım ya,inan okurken gözlerimden yaşlar geldi .İçim bir garip oldu.yaz dıklarından cok etkilendim herkes yasadıklarından birseyler hatırlıyor :KK43: az cok hepimiz zor günlerden geçtik , ama insallah rabbim yasadıklarımızı unutturur meleklerimizi sağlıcakla kucagımıza almamızı nasip eder.rabbim bu mucizeyi herkese yasatsın.:emir_bebek::nazar:mucizeni korusun.

canım arkadaşım beraber az çaba harcamadık. rabbim bizim yüzümüzü güldürdü. herkesinkini güldürür işallah . alalhım mucizemizi sen koru:nazar::nazar::nazar:

yagmursesi oncelikle Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip ettsin .buna benzer bir cok hikaye duydum onceden hatta bir arkadasa doktoru
sizin cocugunuz olmaz deyip arkasindan hamile kaldigini biliyorum ,bunlar olabiliyor esinizde sorun olmamasi cok buyuk alternatif .
benim bir sorum olacak safran tableti rahimi kalinlastirdi ve yumurta kaliteme iyi geldi demissiniz ,bunu nasil anladiniz .cunku yanlis okumadiysam
yazinizda doktolariniz yumurta kalitenizin hep dusuk oldgunu soylemis ,ben mi yanlis anladim veya bu sadece sizin dusunceniz miydi ?Ben de kullansam mi diye dusundum o yuzden soruyorum ,bir de "ya varis "ne demek ?

yagmursesi oncelikle Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip ettsin .buna benzer bir cok hikaye duydum onceden hatta bir arkadasa doktoru
sizin cocugunuz olmaz deyip arkasindan hamile kaldigini biliyorum ,bunlar olabiliyor esinizde sorun olmamasi cok buyuk alternatif .
benim bir sorum olacak safran tableti rahimi kalinlastirdi ve yumurta kaliteme iyi geldi demissiniz ,bunu nasil anladiniz .cunku yanlis okumadiysam
yazinizda doktolariniz yumurta kalitenizin hep dusuk oldgunu soylemis ,ben mi yanlis anladim veya bu sadece sizin dusunceniz miydi ?Ben de kullansam mi diye dusundum o yuzden soruyorum ,bir de "ya varis "ne demek ?
amin canım teşekkür ederim.
ya varis in anlamı:Cenab-ı Hakk'ın 99 isminden birisi. Mal ve mülkün, bütün değerlerin son ve gerçek sahibi yüce Allah.
nasıl anladım 20 aydır hamile kalamadım. bana o bitkisel ilacı veren doktor dedi. hem rahim duvarını kalınlaştıracak hem de yumurta kaliten artacak demişti.

yagmursesi cok tesekkur ederim cevabin icin ,el ver 1000kere soyleniyor demissin yaklasik
ne kadar suruyor ,bunun anlami da bildigimiz gibi el ver ,yardim et anlaminda mi ?
safran tabletini eczaden alabilirmizi veya aktardan mi almak lazim .hepsi ayni mi ?
veya ozel bir marka var mi ,hic kullanmadim onceden ,yan etkisi falan var mi acaba .:KK3:
cok soru sordum sanirim ,bir de nar suyunu nasil haziladin hergun ,disardan hazir mi aldin
veya sen nari alip kendin mi hazirladin?.seni cok takdir ettim mucaden icin herkes yapamaz
1 senedir sogan kuru ,incir kurunu yapacam guya:44:

yağmur cum bizim topiği terkedeli ne çok çalışmışsın öyle :KK9:aferin karşılığını da aldın bak. sağlıkla gelsin meleğin. biliyorsun ben de bu kürleri zaman zaman uygulamıştım. hele son 2,5 ayda yaş 43 olup yumurta sayısı da 1-3 arasına düşünce ne bulursam kullanmıştım. hayıt tohumu ve buğday çimi (bunu sana ben önermiştim) fsh için calcium d glucarate e2 için vitamin kafeini kesip sağlıklı beslenme senin doktorun verdiği safran (bunu da sen bana önermiştin) vs vs ve sonunde 2 tüp ile gelmeyip dokorların yaşa göre %3-5 olasılık verdikleri bebek kendiliğinden geldi. tabii bunda eşimin sperm değerlerinin kullandığı anti depresanlar yüzünden düştüğünü anlayıp ona ilaçları kestirmemin ve ace selenyum plus ve solgar ın çinkosunu içirmemin de etkisi oldu. meğer 2 yıldır hamile kalamamın nedeni sadece ben değilmişim. onun bozulmuş spermelerinin de etkisi varmış. tam herşeyi bıraktım dediğim ay adet kanaması ile başlayan boş kese sanılan bir hamilelik ile geldi. şimdi uyudu uyumadı kakasını yaptı yapmadı yedi yemedi emekledi emeklemedi diye uğraşıp duruyorum. darısı başına.:emir_bebek:

Son düzenleme:
yağmur cum bizim topiği terkedeli ne çok çalışmışsın öyle :KK9:aferin karşılığını da aldın bak. sağlıkla gelsin meleğin. biliyorsun ben de bu kürleri zaman zaman uygulamıştım. hele son 2,5 ayda yaş 43 olup yumurta sayısı da 1-3 arasına düşünce ne bulursam kullanmıştım. hayıt tohumu ve buğday çimi (bunu sana ben önermiştim) fsh için calcium d glucarate e2 için vitamin kafeini kesip sağlıklı beslenme senin doktorun verdiği safran (bunu da sen bana önermiştin) vs vs ve sonunde 2 tüp ile gelmeyip dokorların yaşa göre %3-5 olasılık verdikleri bebek kendiliğinden geldi. tabii bunda eşimin sperm değerlerinin kullandığı anti depresanlar yüzünden düştüğünü anlayıp ona ilaçları kestirmemin ve ace selenyum plus ve solgar ın çinkosunu içirmemin de etkisi oldu. meğer 2 yıldır hamile kalamamın nedeni sadece ben değilmişim. onun bozulmuş spermelerinin de etkisi varmış. tam herşeyi bıraktım dediğim ay adet kanaması ile başlayan boş kese sanılan bir hamilelik ile geldi. şimdi uyudu uyumadı kakasını yaptı yapmadı yedi yemedi emekledi emeklemedi diye uğraşıp duruyorum. darısı başına.:emir_bebek:
çok çalıştım gerçekten .yazımda da belirttim çok çalışmaya başlamamda önderlerim olduğunu :) gerçekten mucize bizim bebekler rabbim herkese nasip eder işallah.
boş kese kürtaj olcam dediğin bebeğin harika bir delikanlı oldu vallahi süper bir bebek hemde maşallah.darısı da herkese.

yagmursesi sanirim mesajimi farketmedin tekrar yazayim dedim ,umarim bu sefer cevap verirsin
safran tableti herhangi bir aktar veya eczaneden alinabilir mi ,yada belli bir marka mi olmasi gerekir
cunku diger kullanan kisiler senin doktorunun verdigi safran tabletini kullandik falan demisler ....
bir aciklama yaparsan seviniirim ,hic kullanmadigim bir tablet olunca ister istemez insan merak ediyor
zarari falan var mi diye ??

yagmursesi cok tesekkur ederim cevabin icin ,el ver 1000kere soyleniyor demissin yaklasik
ne kadar suruyor ,bunun anlami da bildigimiz gibi el ver ,yardim et anlaminda mi ?
safran tabletini eczaden alabilirmizi veya aktardan mi almak lazim .hepsi ayni mi ?
veya ozel bir marka var mi ,hic kullanmadim onceden ,yan etkisi falan var mi acaba .:KK3:
cok soru sordum sanirim ,bir de nar suyunu nasil haziladin hergun ,disardan hazir mi aldin
veya sen nari alip kendin mi hazirladin?.seni cok takdir ettim mucaden icin herkes yapamaz
1 senedir sogan kuru ,incir kurunu yapacam guya:44:
ya varis ve el evvel alalhın isimlerinden. google de bununla ilgili bilgi bulabilirsin canım.
eczacıda ve aktarlarda yok safran tablet. FARABİM BİTKİSEL ilaç diye googleye gir ilaç firmasının telefonunu bulup onlardan isteyebilirsin.hiç bir yan etkisi yok ama sen sorununa uygun olan bitkiseli kullanmalısın. safran tablet yumurta kalitesi iyi olmanlar ve rahim duvarı ince olanlar için faydalı. senin böyle bir sorunun yoksa kullanma. aslında ben ilk sayfadaki yazımda detaylı yazdım bunları.
nar suyunu hazır aldım %100 nar suyu olandan. ama dediğim gibi bunu da rahim duvarım ince diye içtim. senin böyle bir sorunun yoksa kullanma derim.
biraz kararlı olmak lazım aslında soğan kürünü ve incir kürünü ben ikişer kerz yaptım.
sana kolay gelsin arkadaşım bebeğine tez zamanda kavuşman dileğiyle...

Son düzenleme:
safranla ilgili aktarlarda birsürü şey var ama safran çok pahalı bir bitki olduğu için hep suyla seyreltilmiş satılıyor.
dediğim gibi yumurta kaliten ve rahim duvarı inceliği sorunun varsa FARABİM BİTKİSEL İLAÇ diye arat web sayfalarından ulaşırsan sana yardımcı olurlar canım.

yazınızı okurken mutluluğunuza ortak oldum.......Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin.......İnşaallah benim gibi bebek bekleyenlerinde yüzü güler.......

X