Merhaba Hodan yağı gözaltına sürülüyormu
Hodan yağını kesinlikle denemelisin. Kokusu fena ama botoks gibi bir etkisi var, bitkisel yağlar içinde en etkili olanı bence.Dünde,içinde kazayağı bitkisi olan su bazlı güya bitkisel bir nemlendirici aldım. Dayanamadım. Alnımdaki çizgiler çok belirgin ne yapacam bilmiyorum.
Çok teşekkürler, sayfa gözümden kaçmış, mutlaka inceleyecegim.Tşk. İnşallah olmaz. Hormon sorunu hiç yaşamadım. Sadece nodül için ilaç içince de sanki kandırılıyormuşum gibi geldi. Zamanla ne olur bilemem. Ama canım biliyor musun troid rahatsızlıkları da gluten ile ilişkilendiriliyor. Yukarda yazdığım sayfayı incele lütfen. Modern tıp hiç bütüncül bakmıyor.
Hodan yağını kesinlikle denemelisin. Kokusu fena ama botoks gibi bir etkisi var, bitkisel yağlar içinde en etkili olanı bence.
Bir de yüz yogasi çok iyi geliyor
Unsuz tarhana mı?Yeni hafta yeni kararlar.
Neyseki bugün şu yoga videosunu yapabildim. Kilom fazla vücut katlanmıyor ki. Esnemek harika ama.
Diyet işini de artık ciddiye alacağım ya. İyice saldım yine.
Karatay , taş devri vb. Gibi başladım . Her türlü tahılı bıraktım . Sabah tarhana çorbası domates biber zeytin. Arada iki üç kornişon ufak bir elma fındık. Şimdide menemen yoğurtlu kabak. Burda dursam iyi olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?