- 3 Ekim 2007
- 3.571
- 927
Canım hoşgeldin aramıza .:1hug:hoş bulduk kızlar
bu sıcak karşılama için çok teşekkürler :1hug:a.s.
Canım oğlusuna geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun ,sevgiler..terlik
İYİLİK MELEĞİ
Canım hoşgeldin iyiki varsın, özledik bir tanem... şimdi iyi oğlum bir tanem... 2 güne nazaran iyi okullarda salgın varmış herkesten öyle duyuyorum. Benim oğlumun vücudu da hassas sınıfta Azra diye bir arkadaşını ve benim oğlumu vurmuş. O kızımıza serum takılmış oğlumda ilaçlarla atlatıyor çok şükür...
Paylaşımlarınla görüşmek üzere canım...
teşekkürler artık yokmuş.... canım maalesef... a.s
ooyy ooyyy çok şükür,arkadaşlar,neyseki yine aramızdasınız.yokluğunuz olmasın inşallah.Şeniz
ev hanımım canıımm,ilaç detavisi inşallah iyi gelir.ne kadar aldırmasakta vucut artık isyan ediyor ve kendini belli edip ben burdayıııımmm varlığımdan haberin olsun diyor.
açil şifalar tatlım.
teşeşkkürler nere gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yavvvvvvv :uhm: kafamçokkarıştı
Canım oğlusuna geçmiş olsun ,Allah beterinden korusun ,sevgiler..
Allah Allah neler olmuş topiğimizde böyle; CADIARZUarkadaşlar hepinize geçmiş olsun,ayrıyeten hasta olan arkadaşlarımıza da Allah şifa versin.a.s.Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.Sık sık giremediğim için herşeyden geç haberdar oluyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar.Hepinizi öpüyorum.Selam ve Dua ile......:1hug:
Allah Allah neler olmuş topiğimizde böyle; CADIARZUarkadaşlar hepinize geçmiş olsun,ayrıyeten hasta olan arkadaşlarımıza da Allah şifa versin.a.s.Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.Sık sık giremediğim için herşeyden geç haberdar oluyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar.Hepinizi öpüyorum.Selam ve Dua ile......:1hug:
hepimize nazarlar değmiş ev hanımı geçmiş olsun canım
terlik oğluna tekrar geçmiş olsun hepinize iyi geceler
terlikcim bebişin biran önce iyileşir inşallah
geçmiş olsun canım.. o diş çıkarma zamanları en zor dönem bebişler için. yanında değilmi bebişinbenim egem de hastaymış virüs kapmış ,üstelik diş çıkarıyor azı dişi, hiç uyumuyormuş.
inşallah canım, ayyy içme evet yavaş yavaş azaltmaya çalış canım... sana inanıyorum yeşilim...a.say! egeme kıyamam geçmiş olsun öpüyoruz onu egem
..... bırakamadım terlik inşallah sağlıkla bırakırım. eşim yıllar oldu bırakalı ben çok zayıfım o konuda uğraştım olmuyor pis şey her akşam son diyorum. ama ben çok içmiyorum emin olun:):):)
ege benim yeğenim ama bana anneanne demesini istiyorum .kızım olmadığı için anneanne diyecek biri olmayacak yani egenin anneannesiyim
hepimize nazarlar değmiş ev hanımı geçmiş olsun canım
terlik oğluna tekrar geçmiş olsun hepinize iyi geceler
benim egem de hastaymış virüs kapmış ,üstelik diş çıkarıyor azı dişi, hiç uyumuyormuş.