Aramıza hoşgeldin canım buyur bir çıtır daha kazandık anlaşılan... a.s.
Herkese mutlu hafta sonları diliyorum:teytey:
Banlanma sebebimiz eklediğimiz resimlermiş:uhm:
Günaydın,iyi geceler amaçlı yapılan paylaşımlarımız yani
Bunu sonuçta herkes yapıyor ama dengesi nasıl sağlanacak bilemiyorum:sm_confused:
Zaten profillerdende kalktı,her kutlamanın tek topicte olmasıda düşünülemez bence.yerimseniben
Hayırlısı bakalım,daha neler göreceğiza.s.
Terlik çim geçmiş olsun canısı,umarım şimdi iyidir:1hug:
Çok fazla okuyamadım sayfaları,atladığım bir şey varsa affolaŞeniz
teşekkür ederim canım bu güzel karşılama için :asigim:
bu arada böbüşün hastaymış herhalde daha önceki sayfalarda alıntılarda okudum allah geçmişlerden etsin :1hug:
kendimi tanıtmama gerek varmı yoksa topiğe hemen dalayımmı ne dersiniz :sm_confused:
Dağ çiçeğim, Firstlady,Egem, Velved geçmiş olsun en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.
Terlikciğim çok geçmiş olsun . Okullarda salgın ne yazıkki tüm çocukları etkiliyor.Neyseki daha iyiymiş .Allah korusun hepsini.
bu topik uzun zamandır dikkatimi çekiyor kızlar
ismi üzerinde 40 ve üstü yaşa ait bir topikmi benmi yanlış anlıyorum
ilginiz için şimdiden teşekkürler a.s.
bende 40 a bastım da ondan şey ettiydimmmm senağlama
gecmiş olsun terlik çoçukların hastalığı insanı endişe ediyor allah bütün hasta ve dişarda kalan çoçuklarımıza yardım etsin amin
------------------------------GÜNAYDIN İYİ HAFTA SONLARIIIIIIIIIIIIIII
----------------------BEKLİYORUZ ARKADAŞLARIMIZI GELSİNLER ONLARSIZ OLMUYORRRRR
günaydın kızlar
terlik geçmiş olsun canım. okullar da ne çok hastalık var değil mi ? Allah çocuklarımızı korusun.
sevgili LİLLYUM hoşgeldin aramıza .
her zaman burada olamasam da ben bu topiği çok seviyorum..
canım arkadaşım kusura bakma geç gördüm çok geçmiş olsun umarım sonuçların güzeldir çok haklısın buğün bende dr daydım uzun süredir devam eden bir omuz ağrım vardı mr çekildi boyunda düzleşme ve omuzda yırtılma varmış belki fizik verecek ilaçlar cevap vermezse çok ihmal etmiştim bende bu yaşta ihmale gelmiyor kendimize iyi bakmalıyız öptüm bitanemiyi günler arkadaşlar.
terliğim çoookk geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.
neyseki arkadaşlar bugün öğleden sonra aramızda olacaklarmış.onlarda sabırsızlanmışlardır,eminim.birdaha görmezler inşallah.
anlamadığım birde, bildirelerden,link atamadığımız gibi gülüçükleride kaldırmışlar.niyeki.yazı şekilleri bile yok fisfisfis
firstlady,hergün günaydın yazılarıyla beni ne kadar mutlu ettiğini,ve göremeyince içimin bituhaf olduğunu söylemeden gecemicem.ne kadar alışmışım.:çok üzgünüm:
leydim teşekkürler,en kısa zaman aramızda görmek ümuduyla.
dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde senağlama
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.
SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR..
yiyeceğiz arkadaşlar.yaramazlık yok.artık temel gıdamız bunlar,bu yaştan sonra.dr.öyle diyooooooooooooo.
diğer sonuçlarıda 10 gün sonra alacam.bakalım.ne cıkacak.
sizlerde yaptırın nolurrrr,beni seviyosanızzz..da sevmiyorsanızda..lütfen ::
canım arkadaşım kusura bakma geç gördüm çok geçmiş olsun umarım sonuçların güzeldir çok haklısın buğün bende dr daydım uzun süredir devam eden bir omuz ağrım vardı mr çekildi boyunda düzleşme ve omuzda yırtılma varmış belki fizik verecek ilaçlar cevap vermezse çok ihmal etmiştim bende bu yaşta ihmale gelmiyor kendimize iyi bakmalıyız öptüm bitanem
hoşgeldin canım
aramıza dönen arkadaşlarımada
hoşgeldiniz diyorum geçmiş olsun herbirinizi tek tek öpüyorum Allah yokluğunuzu göstermesin
selam çıtırlarım ben geldim
:1hug:arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum bu sayede ne kadar sevildiğimizi anladım diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorumkaydirigubbakcemile5
terlik geçmiş olsun canım
lilyum sende aramıza hoşgeldin inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz