demiş gerçekten bende anlayamadımsebep aynı mesajın,sürekli konulara flood şeklinde atılmasıymış.Anlayamadım.Yarın öğlen 1 e kadar.Öğlen aranızdayım inşallah
hepinize merhabalar...dün akşamdan beri oğlumla ilgileniyorum... geçen haftadan beri 3 günde bir akşamları oğlum kusuyordu ama dün okulda ve akşam kardeşime gitmiştik oradada bir sessizlik vardı oğlumda eve geldik yattı bir müddet sonra tekrar kusmaya başladı. Karnı ağrıyor vs. sabah okula göndermedim öğretmeniyle konuştuk okulda salgınmış bir arkadaşıda geçen gün hastalanmış serum takılmış bende bugün onu doktoruna götürdüm bağırsak enfeksiyonu , boğazlarda iltihap , burun tıkanıklığı varmış.... zaten alerjili bir çocuk herşeyden nem kapan... tekrar alerji ilacına başladık... oğluşum bir sürü ilaç içiyor... tüm çocuklara yüce rabbimden şifa diliyorum... sabah moralim bozuktu :çok üzgünüm:doktor muayene ettikten sonra şimdi iyi çok şükür moralim iyi şimdiii.... a.s
sizlerde durum ne çıtırlar... :uhm:
canım geçmiş olsun ayni şey yeğenimin başına geldi kreşe gidiyor dr mikrobik demiş ateşte yaptı karın ağrısıyla başladı önce sonra ateş ve kusma bu hafta göndermedik okula Allah beterinden saklasın inşallah
iyi günler arkadaşlar.
terliğim çoookk geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.
neyseki arkadaşlar bugün öğleden sonra aramızda olacaklarmış.onlarda sabırsızlanmışlardır,eminim.birdaha görmezler inşallah.
anlamadığım birde, bildirelerden,link atamadığımız gibi gülüçükleride kaldırmışlar.niyeki.yazı şekilleri bile yok fisfisfis kafamçokkarıştı
firstlady,hergün günaydın yazılarıyla beni ne kadar mutlu ettiğini,ve göremeyince içimin bituhaf olduğunu söylemeden gecemicem.ne kadar alışmışım.:çok üzgünüm:
leydim teşekkürler,en kısa zaman aramızda görmek ümuduyla.
dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde senağlama
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.
SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR..cokacimcoook
yiyeceğiz arkadaşlar.yaramazlık yok.artık temel gıdamız bunlar,bu yaştan sonra.dr.öyle diyooooooooooooo.
diğer sonuçlarıda 10 gün sonra alacam.bakalım.ne cıkacak.
sizlerde yaptırın nolurrrr,beni seviyosanızzz..da sevmiyorsanızda..lütfen :1hug:
herkese iyi hafta sonları.
terlik geçmiş olsun canım.çocuklarımızı ne kadar korursak koruyalım hastalanmalarına engel olamıyoruz maalesef.
Karne zamanı yaklaşırken bir temel fıkrası
HAZIRLIK
Fakültede okuyan Temel'in dersleri pek te iyi değildir. sınıfta kalacağını anlayınca anasına bir mektup yazar…
- Anacuğum, sınıfta kalacağum, babamı hazırlayasun!..
Gelen cevabi mektupta şöyle yazmaktadır..
- Baban hazur, sen kendini hazurlayasun…
bu topik uzun zamandır dikkatimi çekiyor kızlar
ismi üzerinde 40 ve üstü yaşa ait bir topikmi benmi yanlış anlıyorum
ilginiz için şimdiden teşekkürler a.s.
bende 40 a bastım da ondan şey ettiydimmmm senağlama