40 ve +40 yaş

umarım hepimiz yine beraber oluruz. aramızdan bir kişi eksilince bir tuhaf oluyor insan hepinize kucak dolusu sevgiler

bir de fıkra iyi geceler size!...

BİSİKLET
Trabzonla Rize arasında bir zamanlar gümrük varmış. Temel hergün bisiklet ve önünde bir kum torbasıyla gümrükten geçermiş. Bir gün Gümrük Memuru bu durumdan kuşkulanmış. Temel'e :
-Dur. Ne geçiriyorsun gümrükten, demiş. Temel :
-Kum, demiş. Memur kum torbasına elini sokmuş karıştırmış gerçekten sadece kum varmış torbada. Bu olaydan sonra Temel yıllarca gümrükten bisikletle önünde kum torbası olduğu halde geçmiş. Yıllar sonra Trabzonda bir kahvede Temelle Gümrük Memuru karşılaşmış.
Gümrük Memuru :
-Ula Temel artık emekli oldum sana birşey yapamam gerçekten ne geçiriyordun gümrükten?, demiş.
Temel :
-Bisiklet, demiş

Dağçiceğinden mesaj var
sebep aynı mesajın,sürekli konulara flood şeklinde atılmasıymış.Anlayamadım.Yarın öğlen 1 e kadar.Öğlen aranızdayım inşallah
demiş gerçekten bende anlayamadım

hepinize merhabalar...dün akşamdan beri oğlumla ilgileniyorum... geçen haftadan beri 3 günde bir akşamları oğlum kusuyordu ama dün okulda ve akşam kardeşime gitmiştik oradada bir sessizlik vardı oğlumda eve geldik yattı bir müddet sonra tekrar kusmaya başladı. Karnı ağrıyor vs. sabah okula göndermedim öğretmeniyle konuştuk okulda salgınmış bir arkadaşıda geçen gün hastalanmış serum takılmış bende bugün onu doktoruna götürdüm bağırsak enfeksiyonu , boğazlarda iltihap , burun tıkanıklığı varmış.... zaten alerjili bir çocuk herşeyden nem kapan... tekrar alerji ilacına başladık... oğluşum bir sürü ilaç içiyor... tüm çocuklara yüce rabbimden şifa diliyorum... sabah moralim bozuktu :çok üzgünüm:doktor muayene ettikten sonra şimdi iyi çok şükür moralim iyi şimdiii.... a.s
sizlerde durum ne çıtırlar... :uhm:

tüm arkadaşlarımızı en kısa zamanda aramızda görürüz inşallah... egemciğim, velvedim, dağçiçeğim, gurbaaprenses, firstlady... :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun ayni şey yeğenimin başına geldi kreşe gidiyor dr mikrobik demiş ateşte yaptı karın ağrısıyla başladı önce sonra ateş ve kusma bu hafta göndermedik okula Allah beterinden saklasın inşallah

Amin canım... demek salgın var... ay miniklerin canları acımasın yaaaa...içim dayanmıyor öğretmeniyle konuşurken kötü oldum oğlum içerde uyuyordu demin aradı öğretmeni (aynı zamanda sınıf annesiyim öğretmenle diyaloğumuz çok iyi ileriye dönük arkadaşlık yapmak istiyoruz öğretmeniyle kafa dengi bir hanım) sağolsun moral verdi... :teselli:

gecmiş olsun terlik çoçukların hastalığı insanı endişe ediyor allah bütün hasta ve dişarda kalan çoçuklarımıza yardım etsin amin
------------------------------GÜNAYDIN İYİ HAFTA SONLARIIIIIIIIIIIIIII
----------------------BEKLİYORUZ ARKADAŞLARIMIZI GELSİNLER ONLARSIZ OLMUYORRRRR

günaydın kızlar
terlik geçmiş olsun canım. okullar da ne çok hastalık var değil mi ? Allah çocuklarımızı korusun.

Canlarım günaydın. Sağlıklı, huzurlu, neşeli bir hafta sonu diliyor ve hepinizi öpüyorum.

Dağ çiçeğim, Firstlady,Egem, Velved geçmiş olsun en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.

Terlikciğim çok geçmiş olsun . Okullarda salgın ne yazıkki tüm çocukları etkiliyor.Neyseki daha iyiymiş .Allah korusun hepsini.

herkese iyi hafta sonları.
terlik geçmiş olsun canım.çocuklarımızı ne kadar korursak koruyalım hastalanmalarına engel olamıyoruz maalesef.

Karne zamanı yaklaşırken bir temel fıkrası

HAZIRLIK

Fakültede okuyan Temel'in dersleri pek te iyi değildir. sınıfta kalacağını anlayınca anasına bir mektup yazar…

- Anacuğum, sınıfta kalacağum, babamı hazırlayasun!..

Gelen cevabi mektupta şöyle yazmaktadır..

- Baban hazur, sen kendini hazurlayasun…

iyi günler arkadaşlar.
terliğim çoookk geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.

neyseki arkadaşlar bugün öğleden sonra aramızda olacaklarmış.onlarda sabırsızlanmışlardır,eminim.birdaha görmezler inşallah.

anlamadığım birde, bildirelerden,link atamadığımız gibi gülüçükleride kaldırmışlar.niyeki.yazı şekilleri bile yok fisfisfis kafamçokkarıştı

firstlady,hergün günaydın yazılarıyla beni ne kadar mutlu ettiğini,ve göremeyince içimin bituhaf olduğunu söylemeden gecemicem.ne kadar alışmışım.:çok üzgünüm:
leydim teşekkürler,en kısa zaman aramızda görmek ümuduyla.

dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde senağlama
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.

SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR..cokacimcoook

yiyeceğiz arkadaşlar.yaramazlık yok.artık temel gıdamız bunlar,bu yaştan sonra.dr.öyle diyooooooooooooo.

diğer sonuçlarıda 10 gün sonra alacam.bakalım.ne cıkacak.

sizlerde yaptırın nolurrrr,beni seviyosanızzz..da sevmiyorsanızda..lütfen :1hug:

Oğlum şu anda iyi çok şükür canım istirahat ediyor şu an ve ilaçlara 10 gün devam edecek... Sanada geçmiş olsun birtanem. Dediğin gibi SÜT,YOĞURT,PEYNİR biz hanımlar için en önemli yiyecekler ne olur tüm bayanlar bunu genç kızlara aşılamaya çalışsın. Çünkü sonradan istediğiniz kadar yeyin bu temelden alınması gereken bir alışkanlık...
Benim annemde (kayınvalidem) bu konudan muzdarip o yüzden gençlere hemen söylüyoruz... Şeniz
Aramızdan bir süreliğine ayrılan arkadaşlara hakikatten alışmışız dilerim kimse bir daha kapsama alanı dışı olmasın... :Saruboceq:

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum:teytey:
Banlanma sebebimiz eklediğimiz resimlermiş:uhm:
Günaydın,iyi geceler amaçlı yapılan paylaşımlarımız yani
Bunu sonuçta herkes yapıyor ama dengesi nasıl sağlanacak bilemiyorum:sm_confused:
Zaten profillerdende kalktı,her kutlamanın tek topicte olmasıda düşünülemez bence.yerimseniben
Hayırlısı bakalım,daha neler göreceğiza.s.
Terlik çim geçmiş olsun canısı,umarım şimdi iyidir:1hug:
Çok fazla okuyamadım sayfaları,atladığım bir şey varsa affolaŞeniz

bu topik uzun zamandır dikkatimi çekiyor kızlar
ismi üzerinde 40 ve üstü yaşa ait bir topikmi benmi yanlış anlıyorum
ilginiz için şimdiden teşekkürler a.s.
bende 40 a bastım da ondan şey ettiydimmmm senağlama

Doğru söylüyorsun canım hastalanmalarına mani olamıyoruz... Çok şükür daha iyice istirahat gerekiyor, bir an önce okula gitmek istiyor, okulunu öğretmenini ve arkadaşlarını çok seviyor..ptesiyi iple çekiyor... :teselli:
Fıkrayı çok beğendim... sırnaşık şey

Aramıza hoşgeldin canım buyur bir çıtır daha kazandık anlaşılan... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…