40 ve +40 yaş

Yeşilimden alıntı
rose canım, imkanın varsa yaptır tabi ki iyi ve güzel olur bizleri de haberdar et olan bitenden

iyi geceler kızlar
Canım benim , birtanem ilgine teşekkür ederim .Yaptırınca ilk iş sizlere yazacağım zaten .Dilerim kör olmam :))))) Çünkü hiç bir operasyonda şansım yoktur .Neler yaşadığımı yazsam hem güler hem ağlarsınız :))))

güneşim çok geçmiş olsun canım umarım herşey yoluna girer torunun iyileşir,tekrar acı çekmez,
roseneri bende kemik erimesi var,bunun çıkacağını biliyordum çocukluğumdan beri süt içmeyi sevmeyen biriyim, benim bel bölgemde ağrı oluyordu,böbrek ağrısı olmadığının farkındaydım ama ne ağrısı olduğunu,hangi doktora gitmem gerektiğini anlayamamıştım.gittiğim iç hastalıkları uzmanı kemik taraması isteyince erken kemik erimesi başladığını öğrendim,menopoz döneminde erime daha da fazlalaşacağı için doktor bu yaşta bu ne böyle diye kızdı bana artık süt yoğurt ve ayran içmeye yazın da güneşlenmeye dikkat ediyorum.

Canım geçmiş olsun , ben de henüz menopozda değilim ama ağrılarım oluyor .Aspirin içince geçiyor .Romatizma diye düşünüyordum demek ki olmayabilir .Ben tam bir doktor özürlüyüm .Aslında gidip ölçüm yaptırmak gerekir canım .

Günaydın.Günün şiiri benden olsun

YÜREĞİM GAZZE

Bu gün ben Filistinliyim!
Yüreğim Gazze, bedenim bomba yanığı, üzerimde canavar uçaklar, kan gölünde boğuluyorum…
Dün bu acıları biz yaşadık…
Dün bu acıları insanlık başka coğrafyalarda yaşadı…
Yeter artık!
Karton kutuda cesedi taşınan çocuk, sana bir bardak süt verememişsem de biz kardeşiz… Seni düşünüyorum…
Evladının cesedi lime lime olan çaresiz anne, sesimi duyamazsan da annemsin… Acınla kanım donuyor, üşüyorum…
Kendi toprağında vahşetin tutsağı baba, yüzündeki hüznü yüreğime işliyorum…
İnsanlığımdan utanıyorum!
Yaşadığım çağdan utanıyorum!
Bu vahşete sessiz kalan, dilini yutmuş insanım diyenlerden utanıyorum!

Yüreğim Gazze, bedenim bomba yanığı, üzerimde canavar uçaklar, kan gölünde boğuluyorum…
Ey gökkuşağı! Yeryüzünde yaşanan bu vahşet manzaralarına tanıklık yapmaktan usanmadın mı?
Ey yeryüzü! Bu güne dek dökülen kanlar seni doyurmadı mı?
Emperyalizm ahtapottur!
Irkçılık vampirin enerji kaynağıdır!
Dini bağnazlık yamyamlıktır!

Sürgünüm!
Mülteciyim!
Kendi toprağımda evsiz, aç, susuz, perişanım!
Hastanem bombalanıyor!
İbadethanem bombalanıyor!
Evler bombalanıyor!
Ben insanım diyenlere sesleniyorum: Çığlığımı artık duyun!
Onlarca yıl değil, bir beş dakika kendinizi benim yerime koyun!
Ey Kuran’a inanlar!
Ey İncil’e inanlar!
Ey Tevrat’a inanlar!
Ey Budistler!
Ey ateistler!
Ey komünistler!
Ey sosyalistler!
Ben Filistinliyim diye bağırın! Yüreğinde zerre kadar insanlık olanları bu vahşete karşı tavır almaya çağırın!

Bombalanan yer Filistin değil, yüreğimizdir!
Beynimizdir!
Onurumuzdur!
İnsanlıktır! İnsanlıktır! İnsanlıktır!
Birbirini yiyen Filistin örgütlerinin yöneticileri, emperyalizmin işbirlikçisi Arap devletleri yöneticileri, medeniyetin temsilcisi geçinen batı ülkelerin yöneticileri,
Çin, Japonya, İskandinavya ülkeleri yöneticileri, ey dünya size sesleniyorum…
Bebekler ölüyor!
Çocuklar ölüyor!
Gelin olmayı düşleyen genç kızlar ölüyor!
Damat olmayı düşleyen gençler ölüyor!
Anneler, babalar ölüyor!
Dedeler, nineler ölüyor!
Hayvanlar ölüyor!
Ağaçlar yanıyor!
Görün artık!

Kalkın artık!
Savaşlar olmasın!
Esaret olmasın!
Husumet olmasın!
Bitsin artık kin, nefret! Bitsin artık bu rezalet!
Gök kubbenin altında, yeryüzünde çiğnenmesin adalet…

Acılarla yoğruluyorum…
Bu çığlık insanlığa çağrıdır!
Bombaların düştüğü yer insan olanın bağrıdır…
Yurdum olmuş kafesim!
Irkçılık, bağnazlık kesiyor nefesim!
Yeter artık duyulsun sesim!

Mahmut Cantekin

hepinize günaydın arkadaşlar,
şiir çok dokunaklı realist,evet bitsin artık bu savaş,anneler çocuklar ölmesin,ağlamasın,bitsin artık bu acı.

günaydın kızlar herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum :içelim:
güneş abla geçmiş olsun allah beterinden korumuş :1no2:
şiir için mersi realist dokunaklı biir şiir :1no2:

Herkese güzel bir gün diliyorum:teytey:
Hasta olanlara acil şifalar inşallaha.s.
Benimde belimde ağrı oluyor zaman zaman
PC başında oturmaktan diyorum hepa.s
Bende sütü hiç sevmem oldum olası
Gözüm korktu biraz şimdi:uhm:
Sağlık bu ihmale gelmiyor:1no2:
Bu arada hoş geldin diyen tüm arkadaşlarımaŞeniz
Teşekkürler,artık teşk. butonumuzda yok ne yazıkkiyerimseniben
Atladığım bir şey varsa affola :1hug:

kıslar tşk ederim o kemik erimesi bende değil ev hanımı da altın yapmıştım yenide tşk ederim hepinize
bende ki şu an safra kesesindeki taş ve göbek fıtığı bunala ilgili hastalıklarım var
ama herkes hasta
-------------------güneşim geşmiş olsun torun canı acır seninkide acırrrr
--------rosenoire canım imkanların varsa yaptır korkma ama yinede iyice araştır hasteneyi hangisi iyi yapyorsa orda yapppp gecmiş olsunnnnn
------------saral canım ben değilim kemik erimesi yinede sağol canım iyiki varsınız yokdun nerdedin sen baklımmm-.

--------------------çıtırlar günaydın gününz şen ve kedersiz gecsinnn
realist çok üzüldüm konu filistin oluncaaaa ya kıyamam ben o masum yavrularaaa

Geçmiş olsun esmer güzeli aslında sağlığımızı ne kadar ihmal ediyoruz.ben en son ne zaman doktora gittim hatırlamıyorum bile. sütü pek içemem ama yoğurt ve peyniri çok yerim özelliklede peynir.

Çok geçmiş olsun güneş 55 ay canım daha küçüçük nasıl canı yanmıştır.inşallah çıkmıştır kökü..

Canlarım hepinize günaydın :teytey:
Güneşim geçmiş olsun canım yavrum nasıl acı çekmiştir.
İnşallah dişinin kökü kalmamıştırda tekrar acı çekmek zorunda kalmaz.
Hasta olan bütün arkadaşlarımada acil şifalar diliyorum.:Saruboceq:
Lilyum aramıza hoş geldin canım.a.s.
Seni burada görmek sevindirdi beni. :1hug:

Herkese iyi haftalar diliyorum.:dance:
Herşey gönlünüzce olur inşallah.
Öpüyorum hepinizi. yerimseniben

güneşcim geçmiş olsun...torununa acil şifalar canım..

tünaydın canlarım nasılsınız ,hepinize çok tşk ederim ilginizden dolayı
lillyum hg arkadaşım aramıza seni görmek ne güzel,
hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun,,
bende dr gitme özürlüyüm , hiç gitmiyorum, menepoz tedavisi bile almadım bir tek memoğrafi çekildim sonra bıraktım, birde saframda taş var ,4 yıldır ameliyat dedi dr ama olmuyom, kendimede çok kızıyorum bu konuda ,gitmediğim için , çok tembelim , ara ara ağrı yapıyor, bi gitsem neler çıkcak bilmem...

güneşim hoş geldin canım nasıl oldunuz çekilemeiş okudum ama kendi iyi demi sorma bende gittim MR çekildi 2 yıl önce çıkmıştı ama hiç sevmiyorum dr gitmeyi iç bi hap geçsin diye diye ilerletmişim canım boyun düzleşmesi omuzda yırtılma var
kırk tırt olduk

hepinize günaydın arkadaşlar,
şiir çok dokunaklı realist,evet bitsin artık bu savaş,anneler çocuklar ölmesin,ağlamasın,bitsin artık bu acı.

Realistciğim şiirin hakikatten çok güzeldi içimi burktu... :1no2:
saralcığım sana katılıyorum bitirsinler bu savaşı artık daha fazla canakıymadan o masumlara yazık yaaa... o bebeleri görünce ağlayan anneleri içim parçalanıyor ne kötü acılar bunlar yaa sabır versin yüce Rabbim...:Saruboceq:
Güneşçiğim torununa geçmiş olsun canım inşallah kök kalmamıştırda daha fazla acı çekmesin masum... dualarım sizinle canım... :Saruboceq:

Güzel, sağlıklı, bolluk ve barış içinde günler diliyorum

selam çıtırlarım nasılsınız

EV HANIMI ÇOKÇOK GECMİŞ OLSUN SENDE ALINTI YAPTIM HEKESLER BENİ SANMIŞ AMA HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN:1rolleyes:
BENDE BÜGÜNLERDE HASTALIKLA SAVAŞYORUM HABİRE GÜN VERİYORLAR BIKTIM DOKTORA GİTMEKTEN:jeyyar:
----------------------İYİ AKŞAMLAR ÇITIRLARRRRRRRRRRkaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar kızlar.
dünden beridir girmedim.sayfalarda almış gitmiş maşallah.

hastalar karışmış heralde.kızlar ben yaptırdım kemik ölcümü.belirtiside belim ağrıyor diye gitmiştim ,dr. istedi ve özellikle bel bölgesinde erime varmış.
memografi,smr testini ben kendim yaptırdım. sonuçlarıda on gün sonra cıkacak.yani rahatsızlıktan felan yaptırmadım.sadece belli yaştan sonra doktorlar söylüyorya yaptırın bu kontrolleri diye.bende ilk defa yaptırayım dedim.yinede inş.birşey cıkmaz bakalım işte.

güneşim haberim var canım çok üzüldüm inan.ne çok acımıştır canı yavrucağın.inş.kök felan kalmamıştırda,bir daha sıkıntı cekmez yavrucak.allah korumuş yinede çok gecmiş olsun...

birbirimizin sıkıntılarıyla paylaşmak çok güzel arkadaşlar,hepinize kucak dolusu sevgiler.Şeniz

irnam inşallah bir şey çıkmaz, ufak tefek şeyler çıksada üzülmeyin olacak o kadar önlemlerini alıp ona göre bir yaşam süreriz ne yapalım canlarım, yaşlar yukarı çıkıyor:):) ihmal etmeden yürüşlerimize devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…