ben buralardayım canım aşağı yukarı hergün a.s
oğlum ankarada okuyor senağlama
kızım lise öğrencisi
bütün gün evdeyim
kızım akşam üzeri geliyor eve
iş yok güç yok anlıyacağınız
birde havalar soğuk gittimi çıkamıyorum dışarıya :1no2:
zaten evimde uzak şehir merkezine
üşeniyorum zor geliyor kaydirigubbakcemile3
burda diyet topiğinde takılıyorum çizelgemdende anlıyacağınız üzere a.s
işte böyle kızlar yerimseniben
Günaydın
Ben Ankara'dayım ama kızım Eskişehir'de okuyor.
Oğlumsa henüz ilköğretim 1. sınıf
İşyeri ,evin işleri ,yemek ,oğlanın dersleri derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum.
Bu arada benimde 5 kilo vermem lazım ama çok zorrÇok üzgünüm çoook
ne güzel oğluşumla aynı havanı teneffüs ediyorsunuz :asigim:
evlatlarınızı allah bağışlasın size ve babasına :Saruboceq:
kızım önümüzdeki yıl öss ye girecek
umarım oda ankaradan bir ünüversiteyi kazanır fisfisfis
eğer bu durum söz konusu olursa küçük bir stüdyo daire tutup ikisininde yanına gelmeyi düşünüyorum :jeyyar:
en azından 15 gün orda 15 gün burda şeklinde :jeyyar:
kiloya gelince 5 kilo mu fazlanız var boya göre :sm_confused:
kullanıyorlar ama azı dişi olunca herhalde pek fayda etmiyor çok zorlayacak demiş dr.
Teşekkürler canım tünaydınlar hepinize, yeni birgün ve yoğun bir pazar oğluş istirahatte eşim alışverişe gitti geldi dışarısı felaket soğuk yeşilim sen ne güzel bir hava anlattın oysa istanbul soğuk kuru soğuk hemde en güzeli evde oturmak oğlumuzda hasta olunca böyle inşallah perşembeye kadar iyileşir çünkü kısmetse perşembe akşamı tiyatroya gideceğiz... :teytey:Terlikciğim ve irnacığım ikinize de geçmiş olsun diyorumVe günaydınlar günün fıkrasını yazıyorum:
Temel Londra' nin en luks otellerinden birine gider. Otelin en iyi ve en buyuk odasini kiralar. Odaya yerlestikten kisa bir sure sonra
anormal sekilde sıkısır. Ama o panik ile buyuk odadaki tuvaletin yerini bir turlu bulamaz. Acele ile hemen bir poset alip, posetin icine
doldurur. Daha sonra poseti ne yapacagini dusunurken, odanin camindan disaridaki bos arsayi gorur. Cami acip poseti firlatmak icin
sallamaya baslar. Tam o sirada poset acilip diski odanin tavanina yapisir. Temel ne yapacagini dusunurken koridordaki temizlik
gorevlisi kadini farkeder. Kadini cagirip tavani gostererek, "Orayi temizle sana 50$ verecegim." der. Kadin bir tavana, bir de Temel' e
bakarak soyle cevap verir, "Sen onu oraya nasil yaptigini soyle ben sana 100$ vereyim."
iyi pazarlar çıtırlarım........
Ama bide baktımki bizim 40/40 topiği hızlanmış
çıtırlarım iyi akşamlar hepinize
yeni gelen arkadaşım hoş geldin seversin burayı bizde seni seviyoruz
mapusda çıkan egem dağçiçeğim sizsiz olmuyor burala kk en güzel çıtırlarsınız egemin dişi hayırlı olsun diş hediği isteriz sende :=)
irnam evhanım kendinize dikkat edin bende iyleşmeyenlerdenim hastalık yakamı bırakmadıki şu ameliyatı olam :)))))))
--------------------------dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.
SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR.. ya canım bu hastenedeki testler insanın canı alıyor GECMİŞ OLSUN
-
mrb lar nasılsınız , bu aralar sık giremiyom ,girsemde fazla kalamıyorum, ama gönlüm sizlerle ,bir haftadır doktordan gelemiyoruz, pazar günü torunum merdvenden düştü,dudağı patladı ,dişi kırıldı,3 dikiş atıldı dudağına, diş filmi çekilcek bir türlü çektirmiyor, eğer dişin kökü duruyorsa alınması lazımmış,en son uytup çekicekler filmi, yavrum o kadar korkmuşki,muayene odasına girmiyor ,bar bar bağırıyor, bakalım çarşamba randevu aldık bir daha denicekler film için ,inşallah köküde çıkmıştırda ,tekrar acı çekmez,
Esmer güzelim geçmiş olsun canım .Kemik erimesine kafam takıldı arkadaşlar .Ben hiç ölçüm yaptırmadım .Kemik erimesi önceden bir belirti veriyor mu yazarsanız sevinirim .Ben gözlerimden çok şikayetçiyim .İlk gözlüğü geçen sene taktım .Hipermetrop varmış hiç farkında değildim .Ama bu sene gözlüksüz etrafı doğru dürüst göremez oldum .Yeni muayene oldum , bir buçuk yılda gözlerim neredeyse iki katı ilerlemiş .Şimdi önümüzdeki haftalarda lazer düşünüyorum .Bir de 40 yaş sorunu okuma zorluğu var tabiki .Prespiyopi deniliyor sanırım .Ama prespiyopi ameliyatını (lazer) sadece Sinan Göker yapıyor .İstanbul cerrahi hastanesinde .Dünya göz hastanesi dahil hiçbir yerde yakın görme kusuru ameliyatı yapılmıyor.Bu da beni düşündürüyor .Bir de prespiyopi operasyonu inanılmaz fiyata .Elbette koca Türkiye de tek doktor yaparsa olacağı bu .Bakalım kızlar kesin kafaya koydum Allah izin verirse gözlerimi yaptıracağım ama önce uzak gözlüğü elbette ,ikisi birden olmuyormuş .Arada bir kaç ay süre olması gerekiyormuş .Herkese öpückler....