40 ve +40 yaş

Aramıza hoşgeldin canım buyur bir çıtır daha kazandık anlaşılan... a.s.

teşekkür ederim canım bu güzel karşılama için :asigim:
bu arada böbüşün hastaymış herhalde daha önceki sayfalarda alıntılarda okudum allah geçmişlerden etsin :1hug:
kendimi tanıtmama gerek varmı yoksa topiğe hemen dalayımmı ne dersiniz :sm_confused:

Herkese mutlu hafta sonları diliyorum:teytey:
Banlanma sebebimiz eklediğimiz resimlermiş:uhm:
Günaydın,iyi geceler amaçlı yapılan paylaşımlarımız yani
Bunu sonuçta herkes yapıyor ama dengesi nasıl sağlanacak bilemiyorum:sm_confused:
Zaten profillerdende kalktı,her kutlamanın tek topicte olmasıda düşünülemez bence.yerimseniben
Hayırlısı bakalım,daha neler göreceğiza.s.
Terlik çim geçmiş olsun canısı,umarım şimdi iyidir:1hug:
Çok fazla okuyamadım sayfaları,atladığım bir şey varsa affolaŞeniz

Canım hoşgeldin iyiki varsın, özledik bir tanem... şimdi iyi oğlum bir tanem... 2 güne nazaran iyi okullarda salgın varmış herkesten öyle duyuyorum. Benim oğlumun vücudu da hassas sınıfta Azra diye bir arkadaşını ve benim oğlumu vurmuş. O kızımıza serum takılmış oğlumda ilaçlarla atlatıyor çok şükür...
Paylaşımlarınla görüşmek üzere canım...Şeniz

teşekkür ederim canım bu güzel karşılama için :asigim:
bu arada böbüşün hastaymış herhalde daha önceki sayfalarda alıntılarda okudum allah geçmişlerden etsin :1hug:
kendimi tanıtmama gerek varmı yoksa topiğe hemen dalayımmı ne dersiniz :sm_confused:

Oğlum için yazdıklarına teşekkürler birtanem. Bence hemen dal... a.s.:teytey:

Dağ çiçeğim, Firstlady,Egem, Velved geçmiş olsun en kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle.

Terlikciğim çok geçmiş olsun . Okullarda salgın ne yazıkki tüm çocukları etkiliyor.Neyseki daha iyiymiş .Allah korusun hepsini.

Amin ablacığım ... Allah hiçbir anne babayı evladının hastalığından dolayı üzmesin... şifa versin tüm hastalara... dilerim ablacığın iyileşmiştir...:uhm:

böyle ufak bir neden yüzünden bende bamlanmıştım siteden çok kötüydü ya senağlama
sebep çizelge harici resim kullanmak tı ne can sıkıcı bir durum du -tatlicadiarzu-
hele bizim yaşımızda sitenin ablaları olarak üstümüzde bulunan o yükten son ra felaket kötü bir durum du :1no2:
ama ne edek geçti gitti bitti işte tek bamım da oydu zaten -tatlicadiarzu-
geçmiş olsun sanada dağ çiçeğim
umarım birdaha yaşamazsın böyle bir durumu :1hug:

bu topik uzun zamandır dikkatimi çekiyor kızlar :eek:
ismi üzerinde 40 ve üstü yaşa ait bir topikmi benmi yanlış anlıyorum :eek:
ilginiz için şimdiden teşekkürler a.s.
bende 40 a bastım da ondan şey ettiydimmmm senağlama:eek:

hoşgeldin lillyum.bencede hemen dal.sakın şey etme kendi evinmiş gibi rahat ol.:1hug:

gecmiş olsun terlik çoçukların hastalığı insanı endişe ediyor allah bütün hasta ve dişarda kalan çoçuklarımıza yardım etsin amin
------------------------------GÜNAYDIN İYİ HAFTA SONLARIIIIIIIIIIIIIII
----------------------BEKLİYORUZ ARKADAŞLARIMIZI GELSİNLER ONLARSIZ OLMUYORRRRR

günaydın kızlar
terlik geçmiş olsun canım. okullar da ne çok hastalık var değil mi ? Allah çocuklarımızı korusun.

Gerçekten çyle yanımdayken bu kadar hastalanmıyordu çocuk topluma karışınca her türlü hastalıkla mücadele başlıyor demekki, maalesef yeşilim...Şeniz
benim oğlum anasınıfında olduğu için yeni yeni yaşıyorum bu tip vakkalar...alışıcaz... yüce Rabbim beterinden saklasın cümlesini... :Saruboceq::nazar:
Esmer güzlim teşekkürler iyi dileklerin için birtanem... kaydirigubbakcemile3
Şeniz

sevgili LİLLYUM hoşgeldin aramıza .
her zaman burada olamasam da ben bu topiği çok seviyorum..

sevgili LİLLYUM hoşgeldin aramıza .
her zaman burada olamasam da ben bu topiği çok seviyorum..

ben buralardayım canım aşağı yukarı hergün a.s
oğlum ankarada okuyor senağlama
kızım lise öğrencisi
bütün gün evdeyim
kızım akşam üzeri geliyor eve
iş yok güç yok anlıyacağınız
birde havalar soğuk gittimi çıkamıyorum dışarıya :1no2:
zaten evimde uzak şehir merkezine
üşeniyorum zor geliyor kaydirigubbakcemile3
burda diyet topiğinde takılıyorum çizelgemdende anlıyacağınız üzere a.s
işte böyle kızlar yerimseniben

LİLLYUM kırk artı kırka aramıza hoş geldin canım...diğer arkadaşlarımızada geçmiş olsun diyorum...

iyi günler arkadaşlar.
terliğim çoookk geçmiş olsun canım.allah acil şifalar versin.

neyseki arkadaşlar bugün öğleden sonra aramızda olacaklarmış.onlarda sabırsızlanmışlardır,eminim.birdaha görmezler inşallah.

anlamadığım birde, bildirelerden,link atamadığımız gibi gülüçükleride kaldırmışlar.niyeki.yazı şekilleri bile yok fisfisfis

firstlady,hergün günaydın yazılarıyla beni ne kadar mutlu ettiğini,ve göremeyince içimin bituhaf olduğunu söylemeden gecemicem.ne kadar alışmışım.:çok üzgünüm:
leydim teşekkürler,en kısa zaman aramızda görmek ümuduyla.

dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde senağlama
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.

SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR..
yiyeceğiz arkadaşlar.yaramazlık yok.artık temel gıdamız bunlar,bu yaştan sonra.dr.öyle diyooooooooooooo.

diğer sonuçlarıda 10 gün sonra alacam.bakalım.ne cıkacak.

sizlerde yaptırın nolurrrr,beni seviyosanızzz..da sevmiyorsanızda..lütfen ::
canım arkadaşım kusura bakma geç gördüm çok geçmiş olsun umarım sonuçların güzeldir çok haklısın buğün bende dr daydım uzun süredir devam eden bir omuz ağrım vardı mr çekildi boyunda düzleşme ve omuzda yırtılma varmış belki fizik verecek ilaçlar cevap vermezse çok ihmal etmiştim bende bu yaşta ihmale gelmiyor kendimize iyi bakmalıyız öptüm bitanem

hoşgeldin canım
gifflower7xg2.jpg

aramıza dönen arkadaşlarımada
hoşgeldiniz diyorum geçmiş olsun herbirinizi tek tek öpüyorum Allah yokluğunuzu göstermesin

4975kwhob1.gif

selam çıtırlarım ben geldim

:1hug:arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum bu sayede ne kadar sevildiğimizi anladım diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorumkaydirigubbakcemile5

terlik geçmiş olsun canım
lilyum sende aramıza hoşgeldin inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz

canım arkadaşım kusura bakma geç gördüm çok geçmiş olsun umarım sonuçların güzeldir çok haklısın buğün bende dr daydım uzun süredir devam eden bir omuz ağrım vardı mr çekildi boyunda düzleşme ve omuzda yırtılma varmış belki fizik verecek ilaçlar cevap vermezse çok ihmal etmiştim bende bu yaşta ihmale gelmiyor kendimize iyi bakmalıyız öptüm bitanem

hoşgeldin canım
gifflower7xg2.jpg

aramıza dönen arkadaşlarımada
hoşgeldiniz diyorum geçmiş olsun herbirinizi tek tek öpüyorum Allah yokluğunuzu göstermesin
4975kwhob1.gif

selam çıtırlarım ben geldim

:1hug:arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum bu sayede ne kadar sevildiğimizi anladım diğer arkadaşlarada geçmiş olsun diyorumkaydirigubbakcemile5

terlik geçmiş olsun canım
lilyum sende aramıza hoşgeldin inşallah hep beraber iyi vakit geçiririz

Geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler arkadaşlar...
Evet egemciğim hoşgeldin özledim canım... kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim fatmasel hepinizi çok seviyorum

Allah Allah neler olmuş topiğimizde böyle; CADIARZUarkadaşlar hepinize geçmiş olsun,ayrıyeten hasta olan arkadaşlarımıza da Allah şifa versin.a.s.Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoşgeldiniz diyorum.Sık sık giremediğim için herşeyden geç haberdar oluyorum kusuruma bakmayın arkadaşlar.Hepinizi öpüyorum.Selam ve Dua ile......:1hug:

Lilyum aramıza hoş geldin canım

hepimizin bir amacı var burada güzel, acı iyi şeyleri paylaşmak hep güzellikler olsun inşallah

fıkrada iyi idi realistim

irnam bende de var kemik erimesi fazla değilmiş ama yine de dikkat etmek lazım benim sıgaradan sanırım. bu yaştan sonra dr saydıklarına geç kalmamışızdır umarım. herşey çocukluktan başlıyor sonra düzelmiyor canlarım sadece dikkat edeceğiz. geçmiş olsun irnam

hoş bulduk kızlar
bu sıcak karşılama için çok teşekkürler :1hug:a.s.

X