Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın çıtırlarım nasılsınız
Arkadaşlar biraz önce Lereenim arkadaşımızın yazdığı bir konuyu okuyunca çok üzüldüm .Arkadaşımız Yeşilimin babası vefat etmiş,Allah rahmet eylesin.Yeşilimin babası için birer fatiha okuyalım.Rabbim geride kalanlarına sabırlıklar,uzun ömürler versin..
İrnam birtanem :) bu sadece senin sorunun değil .Bir çoğumuz aynı şeyleri hissediyor .Her günümüz aynı geçiyor, ama inan ailenin sana her zaman ihtiyaçları vaedır ve olacaktır.Üretim ve kazanç konusuna gelince ,sen bu konuda her zaman çok hassasın birtanem .Çünkü bir çok yazında bu konuya değindiğini hatırlıyorum .Sen değerli bir insansın . Önemli olan çevrendeki insanların ,yakınlarının sana bu konuda ne hissettirdiği.Kim sana ne hissettirirse hissettirsin ,sen kendi değerinin farkında ol .Unutmaki evlatlarını yetiştrmek , yaşamdaki en büyük kazançtır.Eşin dışarda çalışıyorsa sen de evin de çalışarak , yıllarca katkıda bulunmuşsun .Yani birtanem hiçbir zaman parasal olarak , kendini aciz görme .Eşinde eminim benim gibi düşünüyordur.Yıllarca kadınların yaptığı fedakarlıklarla erkekler ekenomik yönden güçlü hale geliyorlar .Anliıyacağın her şey senin hakkın .Bunu unutma ve unutanlar varsa hatırlat .Yanlızlık konusunda çok haklısın , gerçekten çok ama çok zor .Çok öptüm .Şeniznasılsınız arkadaşlar.bugün yeni girdim,sıkıldım,yürüyüş yaptım,ordanda tanıdık birine gittim,bugünüde böyle öldürdüm,hiç bir şey yapmadan.nolcak böyle yaa kendi adıma söyleyim.her gün aynı,üretim yok,kazanc yoookk.sanki hiç bi işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum.çocuklarda kendi başlarının çarelerinede bakınca ,bana gerek kalmıyor gibi.
oooffff bugün kötü takıldım,bişeyler yapmam lazım.koçişde şehir dışında.yanlızlık hiiçç bana göre değilmiş.