40 ve +40 yaş

iyi geceler çıtırlarım

Günaydın arkadaşlar
-----------------ama hergün üzücü bi haber alıyoruz gormesekde birbirimizi kalplerimiz bereber:)
--------------yeşilim başın sağ olsun allah sabır versin seni çok çok opüyorum

Fırstlady ben tşk ederim bilgili doğal olan her şeyi çok çok seviyorum
------------------inş rabbim şifasını verir

günaydın arkadaşlarım.
yeşim ablama bende çok üzüldüm ALLAH,ım sabır versin.
esmer güzelim dediğin gibi her gün artık kötü haberler almaya başladık ama buradaki dostluğumuzla bunları paylaşmamız da çok güzel iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım inşallah bundan sonra kötü haberler değilde sevinçli haberlerimizi paylaşırız.
hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın.

günaydın çıtırlarım nasılsınız

günaydın arkadaşlar . bende şimdi öğrendim yeşilimin babasını kaybettğini, çok üzüldüm babacığım aklıma geldi aynı acıları bende yaşadım,14 ay önce ,başın sağolsun yeşilim allah sabır versin sana ve ailene.....Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım nasılsınız

Egecim tşkr ederim ben iyiyim sen nasılsın :1hug:kızımın kalkmasını bekliyorum kahvaltı etmedim bugün günüm var bende herşeyi hazırladım geceden sadece pilavım olacak oda erken girip bir bakayım dedim buraya hastalık oldu girmeden yapamıyorum :uhm:
öpüyorum canım kendine iyi bak :1hug:

iyi günler arkadaşlar,hepinizin yüreğinden gecenlerin olması dileğiyle öpüyorum

Yeşilim başınız sağolsun çok zor,. Allah sabır versin.
Cümlemizin ölmüşlerine rabbim cennet mekanlarını nasip etsin.
Onları kaybetsekde kalbimizde ve hatıralarımızda, rüyalarımızda bizimle birlikteler.

Yeşilim in çok sevdiğim arkadaşımın , başı sağ olsun , Gün geliyor sevdiklerimiz gidiyor elden bir şey gelmiyor .Çok fazla pc de kalamıyorum .Hepinizi çok seviyorum .

ay çok üzüldüm. başı sağolsun arkadaşımızın. büyük sabırlar diliyorum.

----------------------günaydın çıtırlar
fato43 evet acısığla tatlısığla burdayız kk çıtır hanımlarıııııııııııı
-------------------------burası bi nevi dert lerin paylaşma alanın oldu güzel şeyleri paylaşma yeri kk güzel insanlar var bunu biliyorum ben herkes tanımasıda birbirine destek oluyor iyiki varsınız iyiki burdasınız :)

Kur'an'ın Işığında Balın Faydaları
Barsaklardaki, damarlardaki ve diğer organlardaki pislikleri temizler.

- Yenmesi ve haricen sürülmesi, vücut salgılarını düzenler. İhtiyarlara ve balgamlılara faydalıdır.

- Soğuk algınlığını önler. Besleyici, tabiatı yumuşatıcı, içine atılan maddelerin özelliğini koruyucudur.

- Hoşa gitmeyen ilaçların özelliklerini değiştirerek hoşa gider hale getirir.

- Göğsü ve ciğerleri temizler, idrarı artırır, balgamın doğurduğu öksürüğe iyi gelir.

- Gül yağıyla birlikte sıcak sıcak içildiği zaman, uyku sersemliğini giderir.

- Eğer suyla karıştırılmış olarak yalnız başına içilirse, mantar zehirlenmesine karşı faydalı olur.

- İçine taze et konulduğunda, etin tazeliğini üç ay süreyle korur. Aynı şekilde içine Acur, Hıyar, Kabak ve Patlıcan atıldığında bu sebzelerin tazeliğini koruduğu gibi, birçok meyvenin tazeliğini de altı ay süreyle korumaktadır.

- Ölünün cesedini de bir süre bozulmadan muhafaza eder.(Mumya malzemelerindendir.)Bu özelliklerinden dolayı bal'a "Güvenilir Koruyucu" adı verilir.

- Bitlenmiş bir insanın bedenine ve saçına sürüldüğü zaman bit yumurtalarını öldürür. Saçları uzatır, güzelleştirir ve yumuşatır.

- Eğer bal gözlere sürme gibi sürülürse gözlerin kararmasını giderir.

- Eğer bal ile diş fırçalanırsa dişleri beyazlatır, pasını giderir, dişlerin ve diş minesinin sağlığını korur, damarların ağızlarını açar ve (kadınların) adet kanını getirir.

- Sabahleyin aç karnına balın yalanması, balgamı giderir, midenin iç yüzündeki saçakları oluşturan lifleri yıkar, midedeki artıkları dışarı atar, sıcaklığını normal derecede tutar, tıkanıklıklarını açar.Bu faaliyetleri ciğer, böbrekler ve mesanede de aynen yapar.

- Bal ciğerdeki tıkanmalara ve dalaktaki hastalıklara tüm tatlıların içinde en az dokunanıdır. Bütün bunlarla beraber, kötülüğünden emin olunan, zararı az olan, safralılara rastlanırsa zararlı olan bir besin maddesidir.
Safralılara olan zararı, sirke ve benzeri maddelerle giderildiği takdirde onlar için son derece faydalı bir hale gelir. Bal, besinlerle birlikte besindir, ilaçlarla birlikte ilaçtır, meşrubatla birlikte meşrubattır. Tatlılarla birlikte tatlıdır, kaymakla birlikte kaymaktır, rahatlatıcı besinlerle birlikte alındığında bir rahatlatıcıdır.Eski alimler sadece bal’a güvenir, tedavide ondan yararlanırlardı.Eski alimlerin eserlerinde şekerin adı geçmez ve onu bilmezler, zira şeker, zamanımızın bir olayı, yakında ortaya çıkan bir besin maddesidir.

Peygamber efendimiz balı aç karnına suyla birlikte içerlerdi, bunu yapmalarında koruyucu hekimlik açısından ancak zeki ve erdemli bir insanın anlayabileceği açık bir sır var

İNŞ ALLAHIM ŞİFASINI VERİR:=) ALINTIDIR

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım

nasılsınız arkadaşlar.bugün yeni girdim,sıkıldım,yürüyüş yaptım,ordanda tanıdık birine gittim,bugünüde böyle öldürdüm,hiç bir şey yapmadan.nolcak böyle yaa kendi adıma söyleyim.her gün aynı,üretim yok,kazanc yoookk.sanki hiç bi işe yaramıyormuşum gibi hissediyorum.çocuklarda kendi başlarının çarelerinede bakınca ,bana gerek kalmıyor gibi.
oooffff bugün kötü takıldım,bişeyler yapmam lazım.koçişde şehir dışında.yanlızlık hiiçç bana göre değilmiş.

İrnam birtanem :) bu sadece senin sorunun değil .Bir çoğumuz aynı şeyleri hissediyor .Her günümüz aynı geçiyor, ama inan ailenin sana her zaman ihtiyaçları vaedır ve olacaktır.Üretim ve kazanç konusuna gelince ,sen bu konuda her zaman çok hassasın birtanem .Çünkü bir çok yazında bu konuya değindiğini hatırlıyorum .Sen değerli bir insansın . Önemli olan çevrendeki insanların ,yakınlarının sana bu konuda ne hissettirdiği.Kim sana ne hissettirirse hissettirsin ,sen kendi değerinin farkında ol .Unutmaki evlatlarını yetiştrmek , yaşamdaki en büyük kazançtır.Eşin dışarda çalışıyorsa sen de evin de çalışarak , yıllarca katkıda bulunmuşsun .Yani birtanem hiçbir zaman parasal olarak , kendini aciz görme .Eşinde eminim benim gibi düşünüyordur.Yıllarca kadınların yaptığı fedakarlıklarla erkekler ekenomik yönden güçlü hale geliyorlar .Anliıyacağın her şey senin hakkın .Bunu unutma ve unutanlar varsa hatırlat .Yanlızlık konusunda çok haklısın , gerçekten çok ama çok zor .Çok öptüm .Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…