Eveeeeeet maratonum bitiyor.
Aferin sana.. konu sahibi kacak dovusuyor.Günaydın 39/40
bunda gulunecek ne var. Ne guzel cozum bulmussun iste. Ise yaradiysa ne ala..Benim uyuyama problemim var gülmeyin de bende lavanta yağını şampuanın içine 10-12 damla damlattım banyo sonrası daha rahat uyuyabiliyorum.
Akşamları ıhlamur, ada çayı, papatya, melisa çayı içebilirsiniz. Rahatlatır.
duy beni yeniden noooluuurrrSesini her daim duyuyorum da işte kelin merhemi olsa
cekme yettim gariii. Burdayim...Konu sahibi de yok ben sıkıldım artık kimsecikler uğramıyor yeter isyan bayrağını çekiyorum
Hoş geldin sefalar getirdin canım.Aferin sana.. konu sahibi kacak dovusuyor.
Benim kalkma saatlerim degisince devam edemedim saymaya... belli bir saatim olmali ve onu basarinca yazmaliyim. Saatler degisip de uyaninca yazmak bana sanki kendimi kandiriyormusum gibi geliyordu..
bunda gulunecek ne var. Ne guzel cozum bulmussun iste. Ise yaradiysa ne ala..
duy beni yeniden noooluuurrr
cekme yettim gariii. Burdayim...
evet sana dedim. Tam destek hep destek isterim nine. Yapabileceegn mi..
masallah barekallah. Sevdin mi bu gecen sureyi? Yeniden denemek ister misin?Günaydın ve final 40/40.
Yalniz biraktim evet.. cunku kendim de kalkamadim. 3/40 yaptim bugun. 7 de kalkiyorum. Saatlerim degisince girmedim. Keske girseymisim. Kahve yapayim michentiq sevdim canım ama beni yalnız bıraktın.
Sadece olursa sevinirim. Ellerine sağlık canım.Yalniz biraktim evet.. cunku kendim de kalkamadim. 3/40 yaptim bugun. 7 de kalkiyorum. Saatlerim degisince girmedim. Keske girseymisim. Kahve yapayim mi
Sadece olursa sevinirim. Ellerine sağlık canım.
Günaydın ve final 40/40.
evet sana dedim. Tam destek hep destek isterim nine. Yapabileceegn mi..
masallah barekallah. Sevdin mi bu gecen sureyi? Yeniden denemek ister misin?
cnntrm gel kiz kahve iciyoruz.
Ablama sade yapiyorum sana kremasiz nescafe bana kremali selulitli kahve.. sonra yarin yeniden basliyoruz sabah maratonuna.. benim gerci 4 edecek yarin da 7 de kalkabilirsem..
Hadi hepimize afiyet olsun. Yarın başlıyorsunuz o zaman. Varlığınız?Tebrikler
Destek olurum evladım ama şöyle yapsak. Pazar gecesi itibariyle nispeten erken yatmayı planlıyorum. Sabahları da Allahın izni ve olmayan irademin gücüyle eşimi geçirdikten sonra yatmamayı hayal ediyorum. İnşallah başarabilirim. Ve eminim sen yaparsın
Ay yok benim kahvem de selülitli olsun
Hadi hepimize afiyet olsun. Yarın başlıyorsunuz o zaman. Varlığınız?
Geliyorum canım hoşgeldin aramıza ne zaman tekrar başlanacağını bilmiyorumnisanda işe başlıyorum ve uykum çok düzensiz bende bunu denemek istiyorum yarın başlayacağım benide aranıza alırsanız