40 GÜN ERKEN KALKMAK

7.17 de zar zor uyaniyorum. Oglan gece bir basliyor aglamaya. Derdi de ne anlamiyoruz. Onunla geciyor. Esim daha fena sabaha karsi 4 te uyudu. Ben gene sesleri duydum sadece..

Ama duzelmesini bekliyorum tabiki..

Canım bizim oğlanda da oluyordu. 2-3 yaşlarındayken. Her zaman değil ama ara ara oluyordu. Gece uykusunun arasında ağlamaya başlıyordu. Ne kucağa alabiliyorduk ne başka bir şey. Bir türlü sakinleşmiyordu. Bu sorun ortadan kalktıktan çok sonra öğrendim ki 'uyku terörü' diye bir şey varmış. Erkek çocuklarında daha çok olurmuş. Bir araştır istersen. Gerçi yapacak bir şey yok ama normal bir süreç olduğunu bilmek bile rahatlatıyor bazen insanı.

p.... bitkisel ilacını içtim ıhlamur içtim yine uyku yok.

spor yaptım akşam ki yorayım kendimi yine yok!

sabah alarm kuruyorum telefon kol saati tablet yine yok!!!

insanlar beni arıyor sabah gene yok!

matematik işlemleri yapmadan kapanmayan cep uygulaması alarm kuruyorum çözüyorum geri uyuyorum çift haneli iki sayıyı çarpıyorum geri nası uyuyabiliyorum ya!

çıldırcam artık çare kalmadı bende

bu sabah kahve ve kettle alıcam baş ucuma çalınca saat çalıştırcam içcem hemen bakalım nolcak.

Eğer kafein duyarlılığın yoksa (benim yok) yine uyuyacaksın Yani ben öyle yapıyorum en azından.. Geçen gün 7.15'ten 9.30'a kadar dayandım kahvaltı yaptım, tv izledim sonra yine yattım

Eğer kafein duyarlılığın yoksa (benim yok) yine uyuyacaksın Yani ben öyle yapıyorum en azından.. Geçen gün 7.15'ten 9.30'a kadar dayandım kahvaltı yaptım, tv izledim sonra yine yattım

ben bi kere uyanınca uyumuyorum yani uyanmışsam gün içinde uykum gelmiyor tekrar çok nadir eğer açık hava çarpmışsa dayanamıyorum sadece.

valla çok acayip ilginç bişi yapasım var, sabah kahve içip yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum falan, gelirken de poğaça alırım falan diye kendimi kandırayım bari :))

allah nice 9 seneler nasip etsin. ben de 33 yasindayim. Ayni yil evlenmisiz. Artik standartlar da degisti. Yasitim olup da evlenmeyen cok insan var. Guven yok tahammul yok sabir yok. Senin emeklilik ne zaman?

gece terorunu biliyorum. Topikte konuşuldugunu da hatirlouorum. Benim büyük cocukta da vardi. Ani sıçrama ile uyanip geri yatmiyirdu. Hatta uluyordu bazen. Sonra hic bir sey olmamis gibi uyuyordu. Oglandaki biraz daha farkli seyrediyor. O yuzden hic aklima bu ihtimal gelmemisti

p........ra mi? Eget o ise ose yaramiyor. Ben de kullanmostim. Bende de imsomnia vardi. Sendeki de o mu acaba.. sende uyuyama mi var uyanamama mi var. Ikisi farkli.

Uyuyamama icin, yatmadsn once yazi yaznayi bir de relaxing muzik acip dinlemeyi dene. Youtube dan. 1 saat calan var.

Uyanma icin de yuzunu buz gibi suyla yikayip kurulamadan cami ac bakayim noluyor

Günaydın güzel bayanlar canım ben 2028 yılında inşallah emekli olacağım.

chentiq sen ne iş yapıyorsun, kaç çocuk var, nerede yaşıyorsun, ben adana lıyım adana merkezde yaşıyorum, eşimin ailesi malatyalılar tayinleri buraya adana ya çıkınca gelmişler.

chentiq sen ne iş yapıyorsun, kaç çocuk var, nerede yaşıyorsun, ben adana lıyım adana merkezde yaşıyorum, eşimin ailesi malatyalılar tayinleri buraya adana ya çıkınca gelmişler.
Gunaydin. Senin de gunun guzel ve mutlu olsun. Ben muhendisim canim. 2 cocugum var. Ankara'da yim simdi ve buzz gibi bir ayaz var... Malatyali arkadaslarim var cok cok iyidirler. Emekliligin insallah su gibi gelir..

Gunaydin. Senin de gunun guzel ve mutlu olsun. Ben muhendisim canim. 2 cocugum var. Ankara'da yim simdi ve buzz gibi bir ayaz var... Malatyali arkadaslarim var cok cok iyidirler. Emekliligin insallah su gibi gelir..
Amin canım allah razı olsun.Çocuklarını allah bağışlasın.banim kayınbiraderimde ankarada yaşıyor.Emelilik için hakkımızda hayırlısı olsun .Allah herkese nasip etsin.

evet o.

benimki uyuyamama ve sabah kalkamama kalkarsam bi daha uyumam 2 saat de uyusam ama kalkmak mesele.

eskiden 3-4 saat uykuyla yaşardım artık kalkamıyorum yaşlandım mı ne

evet o.

benimki uyuyamama ve sabah kalkamama kalkarsam bi daha uyumam 2 saat de uyusam ama kalkmak mesele.

eskiden 3-4 saat uykuyla yaşardım artık kalkamıyorum yaşlandım mı ne
Bir de bitkisel seyer dene. Mesela lavanta dolu kesecik yap bakalim.

Gunaydin bayanlar ve durkan
Guzel bir gun olsun.

Ben saati gene degistirip 07.07 yapacagim. :))

Günaydın canım benim ben bugün tel. sesiyle uyandım 8,50 de. 27/40 kaldı. Hayırlı cumalar olsun.

Günaydın canım benim ben bugün tel. sesiyle uyandım 8,50 de. 27/40 kaldı. Hayırlı cumalar olsun.
Iki de bir saat degistirip duruyorum. Keske bir duzenim olsa. Sence nasil yapmam lazim bu isi. Bir yol gosteren ariyorum.

Bu topigun sesini kimse duymuyor muuuuu

Iki de bir saat degistirip duruyorum. Keske bir duzenim olsa. Sence nasil yapmam lazim bu isi. Bir yol gosteren ariyorum.

Ben duydum yettim gari ne diyeceğimi bilemedim ki alarm çaldığında ya allah de kalkmayı dene bakalım böyle bir yol öneriyorum sana

Bir de bitkisel seyer dene. Mesela lavanta dolu kesecik yap bakalim.

Gunaydin bayanlar ve durkan
Guzel bir gun olsun.

Ben saati gene degistirip 07.07 yapacagim. :))

lavanta kesesi nası kullanılıyor? yatağımın başına koydum bikaç gün resmen paralize oldum yataktan çıkamadım bi tuhaf yaptı beni çıkardım sonra odamdan :)

Benim uyuyama problemim var gülmeyin de bende lavanta yağını şampuanın içine 10-12 damla damlattım banyo sonrası daha rahat uyuyabiliyorum.

Akşamları ıhlamur, ada çayı, papatya, melisa çayı içebilirsiniz. Rahatlatır.

Sesini her daim duyuyorum da işte kelin merhemi olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…