- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
hoşbuldum, tamam teşekkür ederim haber bekliyorum o halde :)Geliyorum canım hoşgeldin aramıza ne zaman tekrar başlanacağını bilmiyorum chentiq haber verecek bekliyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum, tamam teşekkür ederim haber bekliyorum o halde :)Geliyorum canım hoşgeldin aramıza ne zaman tekrar başlanacağını bilmiyorum chentiq haber verecek bekliyoruz.
Yok yarın değil pazar erken yatmayı deneyip pazartesi itibariyle başlayacağım ben. Hani diyete de hep Pazartesi başlanır ya onun gibi
nisanda işe başlıyorum ve uykum çok düzensiz bende bunu denemek istiyorum yarın başlayacağım benide aranıza alırsanız
chentiq ten haber beklerseniz çok beklersiniz. O şu sıra uyumadan sabah 7'yi bulma maratonu yapıyor
chentiq kiz gel yeniden basliyalim..benim bir düzene ihticayim var
Canım pazartesi günü inşallah başlayacağız haberin olsun selamlar.nisanda işe başlıyorum ve uykum çok düzensiz bende bunu denemek istiyorum yarın başlayacağım benide aranıza alırsanız
Sen niye yalnız dans ediyon, bize haber vermek yokmu aşk olsun sanaPazartesi gunu yeniden basliyoruz kizlar . Kendinize duzgun bir saat secin. Yatis saatlerinizi uygun tutun. Benim gibi haftasonları sebehlere kedder dennnsss yapmayin
Haber veririm vermesine de... sabah 4 e kadar oturduk gecen. Biz gececiyiz. Sen sabah kusu.. gecen gecenin bir yarisi kahve iciyordum ya .. saat 1 de :)) seviyorum anacim geceyi ...Sen niye yalnız dans ediyon, bize haber vermek yokmu aşk olsun sana
Afiyet olsun, yanımda sevdiklerim varsa bende gece oturmasını severim. Sabah kuşu olmasam maraton bitermiydi ayol.Haber veririm vermesine de... sabah 4 e kadar oturduk gecen. Biz gececiyiz. Sen sabah kusu.. gecen gecenin bir yarisi kahve iciyordum ya .. saat 1 de :)) seviyorum anacim geceyi ...
Tamam canım teşekkürler yarın sabah görüşmek üzere 6.24te kalıyoruz değil miCanım pazartesi günü inşallah başlayacağız haberin olsun selamlar.
Sabah seni sarsmıyacaksa dediğiniz saat çok uygun hadi hayırlı olsun hepimize.Tamam canım teşekkürler yarın sabah görüşmek üzere 6.24te kalıyoruz değil mi
hepimiz bireysel yarisiyoruz. Hepimizin saati ayni olnak zorunda degil..Tamam canım teşekkürler yarın sabah görüşmek üzere 6.24te kalıyoruz değil mi
Sabah seni sarsmıyacaksa dediğiniz saat çok uygun hadi hayırlı olsun hepimize.
anladım peki teşekkürler :)hepimiz bireysel yarisiyoruz. Hepimizin saati ayni olnak zorunda degil..
Ben de daha yatmadim. :))anladım peki teşekkürler :)
alışkanlıktan bu satte uykum gelmiyor maalesef :)Ben de daha yatmadim. :))
Yarin kacta kalkacagiz. Uyku vakti gelmedi mi daha :)
Ben de gelen uykuyu kaçırıyorum. Ben de 7 de kalkmayi dusunuyirumm iyikitelimin sarji bitti yoksa daha duracaktim. Yarin gorusmek uzere insaalah. Hadi gidin yatin. Uykunuz gelir karanliktaalışkanlıktan bu satte uykum gelmiyor maalesef :)
7de kalkıcam inşallah artık
erken kalkmaya başlayınca uykum da gelir erkenden :)
yarin herkes yeniden basliyor hedefim 5.30 bakalim...ne yaparsan yap isin asli irade ve taabiiki uykuyu almis olmak bünyeden bünyeye degisiyor... kendim icin sanirim 5-7 saat en ideali.. 8+ fazla aslindaBir beni erken kaldırsın
Çalışırken nasıl güzel erkenden yatar sabah 7 de kendiliğimden uyanırdım
Nasıl yapıyosunuz kızlar?
Kaçıncı gündesiniz
Ben 9 saat uyuyunca ancak kendime geliyorum :/yarin herkes yeniden basliyor hedefim 5.30 bakalim...ne yaparsan yap isin asli irade ve taabiiki uykuyu almis olmak bünyeden bünyeye degisiyor... kendim icin sanirim 5-7 saat en ideali.. 8+ fazla aslinda