40 GÜN ERKEN KALKMAK

chentiq ten haber beklerseniz çok beklersiniz. O şu sıra uyumadan sabah 7'yi bulma maratonu yapıyor

Yok yarın değil pazar erken yatmayı deneyip pazartesi itibariyle başlayacağım ben. Hani diyete de hep Pazartesi başlanır ya onun gibi

nisanda işe başlıyorum ve uykum çok düzensiz bende bunu denemek istiyorum yarın başlayacağım benide aranıza alırsanız

chentiq ten haber beklerseniz çok beklersiniz. O şu sıra uyumadan sabah 7'yi bulma maratonu yapıyor

chentiq kiz gel yeniden basliyalim..benim bir düzene ihticayim var

Pazartesi gunu yeniden basliyoruz kizlar . Kendinize duzgun bir saat secin. Yatis saatlerinizi uygun tutun. Benim gibi haftasonları sebehlere kedder dennnsss yapmayin

Pazartesi gunu yeniden basliyoruz kizlar . Kendinize duzgun bir saat secin. Yatis saatlerinizi uygun tutun. Benim gibi haftasonları sebehlere kedder dennnsss yapmayin
Sen niye yalnız dans ediyon, bize haber vermek yokmu aşk olsun sana

Haber veririm vermesine de... sabah 4 e kadar oturduk gecen. Biz gececiyiz. Sen sabah kusu.. gecen gecenin bir yarisi kahve iciyordum ya .. saat 1 de :)) seviyorum anacim geceyi ...
Afiyet olsun, yanımda sevdiklerim varsa bende gece oturmasını severim. Sabah kuşu olmasam maraton bitermiydi ayol.

Bu gece elimden geldiğince erken yatmaya çalışacağım inşallah. Yarın sabah 7.30 kalkış saatim. Gerçi her sabah o saatte kalkıyorum hafta içi ama ahh geri yatmasam

alışkanlıktan bu satte uykum gelmiyor maalesef :)
7de kalkıcam inşallah artık
erken kalkmaya başlayınca uykum da gelir erkenden :)
Ben de gelen uykuyu kaçırıyorum. Ben de 7 de kalkmayi dusunuyirumm iyikitelimin sarji bitti yoksa daha duracaktim. Yarin gorusmek uzere insaalah. Hadi gidin yatin. Uykunuz gelir karanlikta

Bir beni erken kaldırsın
Çalışırken nasıl güzel erkenden yatar sabah 7 de kendiliğimden uyanırdım
Nasıl yapıyosunuz kızlar?
Kaçıncı gündesiniz

Bir beni erken kaldırsın
Çalışırken nasıl güzel erkenden yatar sabah 7 de kendiliğimden uyanırdım
Nasıl yapıyosunuz kızlar?
Kaçıncı gündesiniz
yarin herkes yeniden basliyor hedefim 5.30 bakalim...ne yaparsan yap isin asli irade ve taabiiki uykuyu almis olmak bünyeden bünyeye degisiyor... kendim icin sanirim 5-7 saat en ideali.. 8+ fazla aslinda

yarin herkes yeniden basliyor hedefim 5.30 bakalim...ne yaparsan yap isin asli irade ve taabiiki uykuyu almis olmak bünyeden bünyeye degisiyor... kendim icin sanirim 5-7 saat en ideali.. 8+ fazla aslinda
Ben 9 saat uyuyunca ancak kendime geliyorum :/
Deneyeyim bakayım,eşimi yarın 6 da işe göndericem.bahane olur.
Ama bu işim birde sonrası var.kalkınca birleyde yapamıyor ki insan o saatte. Yatmak en tatlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…