40 GÜN ERKEN KALKMAK

Yaramazlık yok değilmi canım. geç saatte yatmanı gerektiren. O zaman yine iyisin maşallah. 2 saatlik uykuyla ayakta duyabiliyorsan normal yani mahmurluğun.
Yok tatlim. Soyle anlatayim..

03.00 08.00 arasi ve
15.00 17.15 arasi uyudum

Yani aslına bakarasan iyi uyudum. Ama hala uyku saatimi azaltamadim. Uykuyu sevmek dert

Kendimi sigara bagimlisi gibi adledip yavas yavas mi azaltsam acaba. Mesela sigara sevenlet de der ya keyif alıyorum diye. Uyku da ayni o hesap. Azaltsam hatta biraksam bir suru artim olacak ama seviyorum arkadas.

Bak gene mesela uyanali 2 saat oldu. 17.15 19. 15 su an saat. Dunyanin seyini yasadim. Hatta hayat uykudayken daha guzeldi bile dedim ev ahalisine.. psikolojik sanirim her seyler gibi bu da..

Sorumluluktan kacis

Ben de katilayim. Hafta ici en gec 06:15 hafta sonu 7 gibi kalkiyorum. Tum isimi erkenden halletmeye calisiyorum.

Kahve ictim 11 de. Sonrasi 2 ye kadar
Derken cocuk uyanir wc ve su koyma fasli.
Sonra sabaha karsi sira 2 numaraya gelir ve onun aglamalari pispislamalari derken boluk porcuk olan uykuya uyuyamamalara devam edilir.

Gene de 6.12 de alarm calinca uyanilir.

Günümuz aydin isimiz bereketli olsun.

Soz verdigim gibi uyandim :)

Dipnot: dilencinin sarkisi diye arattirdim youtube da. Romen bir kadin sarki soyluyor cevirisini dogru mu yapmislar dini mi somurmusler bilemem ama ben alacagimi aldim oradan..

Ozellikle su soz... sen zenginlikle imtihan ediliyorsun, bense fakirlikle. Mesele sahip olduklarimiz/olmadiklarimiz degil. Mesele imtihan

Günaydın canım tebrik ediyorum seni maşallah

Sabah sabah bu kadar doğru söz dinleyeceğim. Hiç aklıma gelmezdi. Hayatın gerçekleri biliyoruz ama bazen unutuyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sabah sabah bu kadar doğru söz dinleyeceğim. Hiç aklıma gelmezdi. Hayatın gerçekleri biliyoruz ama bazen unutuyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bahsettigim videoyu mu izledin .. sesi de dedikleri de cok guzel degil mi

Kadinin adi Tanti Rodica
Yabanci dil bilmiyorum ama tv ye cikmis. Belki yardim eden olmustur belki de sarkici olmustur :)

Günaydın 24/40 saat 6,50 zoraki uyanıyorum şu işe gitmek olmasa geri yatarım herhalde

Günaydın 24/40 saat 6,50 zoraki uyanıyorum şu işe gitmek olmasa geri yatarım herhalde
Günaydın. 6.12 de caldi alarm. 7.8 e kurup geri yattım. Sayilir mi bilmiyorum ama ben bu osi savsakladim zannimca

Not. Gece uykum bolundugu icin uyanamadim

Günaydın. 6.12 de caldi alarm. 7.8 e kurup geri yattım. Sayilir mi bilmiyorum ama ben bu osi savsakladim zannimca

Not. Gece uykum bolundugu icin uyanamadim
Yok öyle ya savsaklamak ne demek asla böyle bir söz duymamış (okumamış) olayım. Yola kaldığımız yerden devam bugün sayılır

Günaydın 25/40
7.17 de zar zor uyaniyorum. Oglan gece bir basliyor aglamaya. Derdi de ne anlamiyoruz. Onunla geciyor. Esim daha fena sabaha karsi 4 te uyudu. Ben gene sesleri duydum sadece..

Ama duzelmesini bekliyorum tabiki..

Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce düzelirde sizde rahat edersiniz.

Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce düzelirde sizde rahat edersiniz.
Insallah.. keyifli bir cocuk normalde. Hayirlisi olsun tabiki.. cok ama cok cok istiyorum uykuyu azaltmak. Oyle boyle degil... sabah tik diye acmak istiyorum gozumu...

Kendinden bahsetsene biraz :) tanismadik aslinda... temizlik topigine sokacagim seni.. aslinda cok karisik degil..

Canım ben 42 yaşındayım 9yıllık evliyim (biz Türk standartlarına) yada sizlere göre geç yaşta evlendik çocuk yok. Eşim emekli,ben kamu da işçi olarak çalışıyorum. Hafta içi 7,30-17.00 çalışıyorum hafta sonu 08.00-13 çalışma saatleri. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim  sağlık lı olalım ben herşeyi varım. İyiki sizleri tanıdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…