Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalniz degilsin de... gelmeye yuzum yok şekerim... pazar gunu erken kalktim sadece. 7 olmadan. Onun haricinde ise giderkrn bile 5 kere erteler oldum alarmimi. Aklima care de gelmiyor ya.. mutsuz olunca ben cok uyurum. Ruyalara kacarim. Simdi de o hesap uyuyup gorecegim ruyayi merak ediyorumDükkanı ben açıp ben kapatıyorum, ben bu şekilde anlaşmamıştım. Patron ses versin yoksa..... chentiq yoldaşım nerelerdesiniz,diğer arkadaşlar inşallah yaramazlık yoktur. Erken uyanmasınız da arada bir ses verin bu kadar da olmaz ki yalnızlık beni korkutuyor sizleri bekliyorum.
Ben her zaman ugrarim allah izin verirse. Uyku ile aram bozuldu ya. 5.55 e cekmeyi dusunurken saati duzenim sasti. Cok havadan uctum ben galibam su 40/40 i gorebilecek miyim acabachentiq yoldaşım mevlana hz. dediği gibi ne olursan ol yine de gel. Sen arada sırada uğra beni yalnız bırakma.
Biri yalnizliktan bahsetti.Görürsün canım yani inşallah göreceğiz.
banli olmadigin muddetce gel. Bak ben de uyanamiyorum ama gene gelip yazdim.evet sizi demotive etmemek için yazmamıştım kalkamadım diye.
bugün de kalkamadım
bozmayayım sizi de
erken kalktığımda gelirim
banli olmadigin muddetce gel. Bak ben de uyanamiyorum ama gene gelip yazdim.
Pms nedir? Ben de cok enterasan seyler goruyorum hayirlara gelsin. Seninki de oyle olmua..hadi ya tamam geldim :)
yeni kalktım 1 haftadır öğleden sonra 3-4 gibi uyanıyordum dün artık dayanamadım bitkisel uyku ilacı (p...) içtim de gece 5 gibi uyudum.
3-4 gündür çok kötü rüyalar görüyorum. dün bebeğim olmuştu doğuştan kemik bozuklukları vardı çok kötü oldum..
bugün de rüyamda abuk subuk bi yerde silikon taktırdım çok çirkin oldu
bi huzur bulabilsem keşke. pms den di sanırım.
Pms nedir? Ben de cok enterasan seyler goruyorum hayirlara gelsin. Seninki de oyle olmua..
Sabah 8 de kalktim canim. Dun de 3 e dogru yatmistim gece.chentiq saat kaç oldu hala senden haber bekliyorum ses seda yok.
Yaramazlık yok değilmi canım. geç saatte yatmanı gerektiren. O zaman yine iyisin maşallah. 2 saatlik uykuyla ayakta duyabiliyorsan normal yani mahmurluğun.Sabah 8 de kalktim canim. Dun de 3 e dogru yatmistim gece.
Bugun de 3 te uyudum 5. 15 gibi kalktim. Cok tatli bir mahmurluk var uzerimde
Yemek cay kitap yaparim sonrasinda da