Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
40 GÜN ERKEN KALKMAK
- Konu Sahibi chentiq
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çok uyumak erken kalkmak güneşle uyanmak
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Günaydin :) istikrarli ugrayamadim maalesef.
Bu gün Saat 5 itibari ile uyanmis bulunmaktayim :) Saat 5:30 da platese basladim bir Saat yaptim cok iyi geldi.yesil cayimi yapip hazirlanmaliyim,önce ise gitmem sonra da belki misafir agirlayacagim icin kosturmacali bi gün olacak .
Güzel ve mutlu bir pazar dilerim.
Bu gün Saat 5 itibari ile uyanmis bulunmaktayim :) Saat 5:30 da platese basladim bir Saat yaptim cok iyi geldi.yesil cayimi yapip hazirlanmaliyim,önce ise gitmem sonra da belki misafir agirlayacagim icin kosturmacali bi gün olacak .
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
amin. Nispeten daha iyiyim. Ben hasta olsam da ugruyorum gene firsat bulup. Kotu bir huy ama degisik iste..Canım arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah Şafii ismiyle şifalar versin. Senin adına üzüldüm. Şimdi nasılsın. Sen iyi olsa tekrar başlarız bildirim yapmaya.
Affedecek bir sey yok yahu. Sayisini unutmayalim yeter. Size de gecmis olsun.
aa eskilerden birini gordum sanki senin meslegin nedir? Pazar gunu de calisir mi hic?Günaydin :) istikrarli ugrayamadim maalesef.
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Ben de ayni saatte uyandim. Yazmayi unuttugumu simdi sen yazinca fark ettim.Bu gün sabah saat 6.40'ta uyandım. 10/40
Anca bu vakitte fırsat bulup yazabildim. Herkese iyi akşamlar.
10/40
- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
olur bazen sonuçta hatırladık amaBen de ayni saatte uyandim. Yazmayi unuttugumu simdi sen yazinca fark ettim.
10/40
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Once de gelmistin. Sonra gelmedin. Ona ne ceza verelim :)) saka saka. Hosbasladinbıktım artık geç kalkmaktan. ölü gibi enerjisiz olmaktan, zombi gibi dolanmaktan. ben de geliyorum kızlar
bu sabah ilk günümü başlatıyorum.
eğer yazmamış olursam ne ceza verirseniz kabulüm :))
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Gunaydin 11/40
Gece uyandim uyku yok. Saat 03.15 mis.. geri yattim. Kalksam mi diye dusundum lakin ise gitme saatlerine yakin sapitirim diye guvenemedim kendime.
Sonra gene uyandim. Etraf karanlik sasti goremiyorum. Biraz durdum baktim alarm çalmiyor geri yattim. Sonra gene uyandim. Biraz bekledim. Alarm calinca nihayet deyip kalktim.
Bugunden vardigim sonuc: ben bu isi kotardim bacilar
Gece uyandim uyku yok. Saat 03.15 mis.. geri yattim. Kalksam mi diye dusundum lakin ise gitme saatlerine yakin sapitirim diye guvenemedim kendime.
Sonra gene uyandim. Etraf karanlik sasti goremiyorum. Biraz durdum baktim alarm çalmiyor geri yattim. Sonra gene uyandim. Biraz bekledim. Alarm calinca nihayet deyip kalktim.
Bugunden vardigim sonuc: ben bu isi kotardim bacilar
- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
Once de gelmistin. Sonra gelmedin. Ona ne ceza verelim :)) saka saka. Hosbasladin
evet sizi demotive etmemek için yazmamıştım kalkamadım diye.
bugün de kalkamadım
bozmayayım sizi de
erken kalktığımda gelirim
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Kendi kendime kiyamam kiysam erken kalkabilirdim. Ablasi sen soyle de ben yapayim.. ne yapayim soyle..Günaydın 12/40.Cezayı patron bilir biz uygularım.
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448
Ne kadar vicdanli biriymissin sey oyle.. tamam o zaman ceza falan yokCanım benim itiraf edecek olursam işe gitmek olmasa bende senin gibi alarmı sürekli ertelerdim.sabah uyanmak çok zor bu soğuk havalarda. Ceza falan yok bu sefer affedildi. Sen iyi ol da herşey düzelir.
- 27 Mayıs 2011
- 6.950
- 12.556
- 448