Aranizda gecen konusmalari tam bilmiyorum. Mesajda neler yazdiniz bilemem. Belki bir anne icin agir seyler yazdiniz. Bazen bir ozur herseyi kurtarmayabiliyor.
Ikincisi su bir gercek ki ogluma hakkimi helal etmem dersem bunun da senin yaptigindan pek bir farki olmaz. O kendi kararlarini kendi verebilir ama ben fikrimi soylerim. Hayat yolunda verecegi kararlarda ozgur olmali, kendi hayatini cizerken kalem kendi elinde olmali. Hayat kaleminini baskasina verdiginde biliyorum ki oglum baskasinin yazdigi hayati oynayacak, bunu da istemem.
Son olarak bu kadar olaydan sonra oglumun sevgilisi ne kadar benden ozur dilese de bu olaylar yasandiktan sonra gonlum artik ona eskisi gibi olmaz. Evlenseler de gelinimle hep bir mesafem olur. Kaldi ki daha nisanli bile degilken, ortada resmiyet bile yokken, aileler tanisnamisken bana niye mesaj atiyor bile derim. Su an sen onlar icinbdıs kapinin mandalisin. Sen iceri girmeye calisiyorsun da o kapi sana acilmiyor ki.
Gelin atta gor kimin kapisinda derler bizde. Siz evleneceginizi umit ederek cok kaptirmissiniz ama hicbir seyin garantisi yok. Daha evlenmeden sevgiliyiz diyerek tum planlarinizi kendinize gore yapmissiniz ama o is oyle degil iste. Herseyin sonu olabilecegini hesaba katarak yasayin, cok da uzulmeyin. Evlilikler bile bir gunde bitebiliyor. Bir buyuk olarak tavsiyem kendi hayatinizla ilgili kararlarda kendi kararinizi kendiniz verin. Karsinizdakinin hayatina mudahale etmeyin. Sizinle yolculuga devam etmek isterse ne ala, ama yolunu degistirecekse secimini baska taraftan yana kullandiysa hadi gule gule demesini de bilin.