4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Bir çocuk herkesin hakkıdır. Fazlasını maddi manevi gücü olanlar yapsın. Eğitim hakkı tüm çocuklarındır. Marka vs giymelerine gerek yoktur ama beslenme önemlidir. Edit: şimdiye kadar bunları söyledim valla. Aksini iddia eden ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun

Halasindan dayisindan amcasindan umacak cocuguda buna alistiracak olanlar hic yapmasin

Yaw he he hee hepiniz cok biliyorsunuz ne diyorsaniz dogru heee

hanımefendi sürekli kendinizle çelişiyorsunuz.
birkaç sayfa önce KudrAlobar a tavrınızı yakıştıramadım yazmıştınız. peki bu tavıra ne demeli?
görüyorum ki iletişim sorunlarınız var kendinizi size karşı gelinen üslupla ifade edemiyorsunuz.

ama çok alındıysanız drama quenn kelimesine sevgili Tavuk_suyu_ nun da izni ile tespitini mağdur edebiyatı ile değiştirebiliriz. zira yine birkaç sayfa önce ne vicdansızlığım ne cahilliğim kaldı diye kimsenin öyle birşey dememiş olmasına rağmen yazdığınız yorumlar var.

Yazdiklarinizin cogu tek okumada anlasilmadigi icin yazdim. Noktalama isareti kullanmadiginizda anlatim bozuklugu oluyor. Dilbilgisi uzmani olmaya gerek yok ama egitimciyseniz en azindan anlasilacak kadar yazabilmelisiniz.
Egitimciyim yerine gore siradan bir insan gibi davranabilirim insanlari asagilamak icin hicbir firsati kacirmamak yorucu mu?

Sahilde bir yürüyüş yapayım dedim ortalık toz duman.
Uzatmamak adına yazmadım ama drama queen hakaret değil, aynen senin de dediğin gibi mağdur edebiyatı.

Celismiyorum burdaki guruhla ugrasmaktan sıkıldım okuduklarinizi anlayamiyor yada isinize geldigi gibi yorumluyorsaniz yapacak birseyim yok hanimefendi.

Celismiyorum burdaki guruhla ugrasmaktan sıkıldım okuduklarinizi anlayamiyor yada isinize geldigi gibi yorumluyorsaniz yapacak birseyim yok hanimefendi.
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlar neden grup ya da sizin deyiminizle “çete” oluyor ?

Egitimciyim yerine gore siradan bir insan gibi davranabilirim insanlari asagilamak icin hicbir firsati kacirmamak yorucu mu?

Of, anlatim bozuklugu kadar anlama eksikligi de var. Ogrencilerinize yazik. Egitimciyim deyip duruyorsunuz, ne uslup var, ne dogru yazma becerisi. Size iyi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…