- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.121
Provakator mü? Bacım iyi misin sen? Zorla tutuklattiracak mısın kendini? Derdin ne anlamadım ki?
Eee herkes de onu diyor zaten, para yoksa çocuk da yokIste bende onu dedim ayagini yorganina gore uzatsin herkes ben oyle yapiyorum
Dur bakalım tazminat oldu gibi ama yatarın çıkar mı emin değilim....
Provakator mü? Bacım iyi misin sen? Zorla tutuklattiracak mısın kendini? Derdin ne anlamadım ki?
Ovvvvvv.....tertemizzz.....tamam sakin .....dedim ya elimden geleni yapicam....sen şimdi bı balkona çıkıp hava al istersen..... papatya çayı var mı evde?piraye tutuklat beniiiii
Benim icin oyle Tdk da yeri mi var bunun ona gore yorum yapicaz
Hacivatla Karagöz oyununa döndük iyice. Hani Karagöz herşeyi yanlış anlar ya
Su iciyodum vicdansızbir an nazım hikmet hayata döndü sandım ah pirayeee ahhh
Ovvvvvv.....tertemizzz.....tamam sakin .....dedim ya elimden geleni yapicam....sen şimdi bı balkona çıkıp hava al istersen..... papatya çayı var mı Viski var birinci sınıf
Yaw he he hee hepiniz cok biliyorsunuz ne diyorsaniz dogru heeeişte genel anlamı salaklık olmayan ve okuyanların hiçbirinin o şekilde anlamadığı bir kelimeyi siz benim için öyle diyerek drama quennlik yapıyorsunuz.
Halasindan dayisindan amcasindan umacak cocuguda buna alistiracak olanlar hic yapmasinBir çocuk herkesin hakkıdır. Fazlasını maddi manevi gücü olanlar yapsın. Eğitim hakkı tüm çocuklarındır. Marka vs giymelerine gerek yoktur ama beslenme önemlidir. Edit: şimdiye kadar bunları söyledim valla. Aksini iddia eden ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun
Yaw he he hee hepiniz cok biliyorsunuz ne diyorsaniz dogru heee
Egitimciyim yerine gore siradan bir insan gibi davranabilirim insanlari asagilamak icin hicbir firsati kacirmamak yorucu mu?Yazdiklarinizin cogu tek okumada anlasilmadigi icin yazdim. Noktalama isareti kullanmadiginizda anlatim bozuklugu oluyor. Dilbilgisi uzmani olmaya gerek yok ama egitimciyseniz en azindan anlasilacak kadar yazabilmelisiniz.
Sahilde bir yürüyüş yapayım dedim ortalık toz duman.hanımefendi sürekli kendinizle çelişiyorsunuz.
birkaç sayfa önceKudrAlobar a tavrınızı yakıştıramadım yazmıştınız. peki bu tavıra ne demeli?
görüyorum ki iletişim sorunlarınız var kendinizi size karşı gelinen üslupla ifade edemiyorsunuz.
ama çok alındıysanız drama quenn kelimesine sevgiliTavuk_suyu_ nun da izni ile tespitini mağdur edebiyatı ile değiştirebiliriz. zira yine birkaç sayfa önce ne vicdansızlığım ne cahilliğim kaldı diye kimsenin öyle birşey dememiş olmasına rağmen yazdığınız yorumlar var.
Celismiyorum burdaki guruhla ugrasmaktan sıkıldım okuduklarinizi anlayamiyor yada isinize geldigi gibi yorumluyorsaniz yapacak birseyim yok hanimefendi.hanımefendi sürekli kendinizle çelişiyorsunuz.
birkaç sayfa önceKudrAlobar a tavrınızı yakıştıramadım yazmıştınız. peki bu tavıra ne demeli?
görüyorum ki iletişim sorunlarınız var kendinizi size karşı gelinen üslupla ifade edemiyorsunuz.
ama çok alındıysanız drama quenn kelimesine sevgiliTavuk_suyu_ nun da izni ile tespitini mağdur edebiyatı ile değiştirebiliriz. zira yine birkaç sayfa önce ne vicdansızlığım ne cahilliğim kaldı diye kimsenin öyle birşey dememiş olmasına rağmen yazdığınız yorumlar var.
Sizinle aynı fikirde olmayan insanlar neden grup ya da sizin deyiminizle “çete” oluyor ?Celismiyorum burdaki guruhla ugrasmaktan sıkıldım okuduklarinizi anlayamiyor yada isinize geldigi gibi yorumluyorsaniz yapacak birseyim yok hanimefendi.
Egitimciyim yerine gore siradan bir insan gibi davranabilirim insanlari asagilamak icin hicbir firsati kacirmamak yorucu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?