4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Halasindan dayisindan amcasindan umacak cocuguda buna alistiracak olanlar hic yapmasin
Konu sahibi eski eşinden yani çocuğun babasından talep etmiş haklı da. Halası amcası dayısı nereden çıktı? Kimse böyle bir şey yazmadı konuya

Konu sahibi eski eşinden yani çocuğun babasından talep etmiş haklı da. Halası amcası dayısı nereden çıktı? Kimse böyle bir şey yazmadı konuya
bir mesajında da kendi yeğenlerinden bahsetmiş ''elimden geldiği kadar yaparım ama ben kendi kardeşimden beklemedim'' diye , daha önce kendisine yorumumda yazmıştım ''birşey sizin kalbinize dokunmuş'' diye , birşeye alındı konuda :) alındığı şey üstünde konuşup duruyor, her yazılanı yanlış anlayıp hiç alakası olmayan şeyler yazdı ...

Öyle oldu sanırım. Hiçbirimiz bizden daha iyi durumdaki akrabalarımıza güvenip çocuk yapmadık.

Hanımlar konuyu toparlasak mı acaba?

Ben ayrıntılara yorum yapmayacağım, sadece konudaki son soruyu cevaplamam gerekirse evet bir çocuğun aylık 6000 TL masrafı olur.

İstanbul‘daki özel anaokullarının geçen seneki fiyatlarına baktım google’dan, iyi ki küçük çocuğum yok diye dua etme sebebim oldu

Kreşler/Anaokulları böyleyse ilk, orta, lise fiyatlarını hiiiiiiiç düşünemiyorum
Tabii bu fiyatlara servis, giyim, kırtasiye, yeme-içme, aktivite vs eklersek

Emeklilik çocuğu yapasım kaçtı, fiyatlara bak bak fikirlerden cay güzel taktik.

Ya ben böyle konu görmedim konu 4 yaşındaki çocuğun masrafiyla başladı; ekonomik kriz,çocuğun yeme içmesi iştahı,asgari ücret durumu,dil bilgisi kuralları diye devam ediyor.Cümle sonuna nokta koymayı unutmayayım bari.

aa kolej konusu geçti çocuğa nasıl et yediriliri öğrendik 1500 tl nafakayı bile çok bulanlar oldu 6000 bile yetmez diyenler olduu.çok atraksiyonlu bir konuydu.ben sevdimm

aa kolej konusu geçti çocuğa nasıl et yediriliri öğrendik 1500 tl nafakayı bile çok bulanlar oldu 6000 bile yetmez diyenler olduu.çok atraksiyonlu bir konuydu.ben sevdimm
İl içi-il dışı nakliye fiyatlarını bile öğrendim ben mesela, öğreticiliği yüksek bir konu olmuş .Konu sahibi ortalarda yok biz hala buradayız, çıkamıyoruz da

Nafaka 1500 üzerine 1500-2000 arası yetmiyor diye para istiyor sürekli

Memur maaşı nerden baksan en az 10 bin TL, nafaka sadece 1500 TL mi? Çok çok az geldi bana bu nafaka miktarı. Allah boşanmış annelerin yardımcısı olsun manevi yük maddi yük hepsi üzerlerinde

Bunu demeye niye çekiniyoruz ki durumu olmayan doğurmasın zaten elalemin beslenemeyen cocuğuna biz üzüluyoruz valla onlara kalsa doğur kendi kendine büyür

Memur maaşı nerden baksan en az 10 bin TL, nafaka sadece 1500 TL mi? Çok çok az geldi bana bu nafaka miktarı. Allah boşanmış annelerin yardımcısı olsun manevi yük maddi yük hepsi üzerlerinde
Ah ah bugün ex e bir kez daha lanet okudum.Oglum çok ağlak, inatçı, öfkeli hatta saldırgan oldu Biraz neti kurcaladım altından 4 yaş sendromu çıktı.Ona nasıl davranmam gerektiğini filan okudum,yarından itibaren yeni bir anne olmaya karar verdim yine.Ben sendromlarla uğraşıyorum,vatandaş 800 nafakayi indirme peşinde.Yaziklar olsun.Konu sahibi çocuğun aylık masrafı neyse ne, karışmayın ödesin işte odesinler bir zahmet.Anneler ne kadar isteseler yeridir.Sizden istediğinde vermeyin ek iş yapmasını söyleyin karışmayın merak etmeyin gerisini.

hah şöyleee.e bunları yazsana en başından .damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.benim annem tek kuruş nafaka almadı da pek mi iyi oldu?söke söke alacaksın.çocukları babanızın evinden getirmiyorsunuz.iki kişinin isteğiyle dünyaya geliyorlar.

4 yaşındaki çocuğun masrafınin 6000 asla olmadığını düşünmeye devam ediyorum.Sadece ihtiyaç olsun olmasın odesinler diyorum

Bunu demeye niye çekiniyoruz ki durumu olmayan doğurmasın zaten elalemin beslenemeyen cocuğuna biz üzüluyoruz valla onlara kalsa doğur kendi kendine büyür
Çekinmiyorum da benim niyetim o değil, çünkü bana ne elalemin çocuk yapmasından. Ben çükünü kopartacak potansiyelde olduğum için yapmıyorum

Eee ben bunu söyledim , parası olmayan doğurmadın diyorum , çocuklar perişan oluyor diyorum diye linçleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…