- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
- Konu Sahibi burcumsu12
-
- #1.141
Magdur edebiyatlik ne yaptim bunu bana guzelce aciklayin lutfenSahilde bir yürüyüş yapayım dedim ortalık toz duman.
Uzatmamak adına yazmadım ama drama queen hakaret değil, aynen senin de dediğin gibi mağdur edebiyatı.
Eee herkes de onu diyor zaten, para yoksa çocuk da yok
Konu sahibi eski eşinden yani çocuğun babasından talep etmiş haklı da. Halası amcası dayısı nereden çıktı? Kimse böyle bir şey yazmadı konuyaHalasindan dayisindan amcasindan umacak cocuguda buna alistiracak olanlar hic yapmasin
bir mesajında da kendi yeğenlerinden bahsetmiş ''elimden geldiği kadar yaparım ama ben kendi kardeşimden beklemedim'' diye , daha önce kendisine yorumumda yazmıştım ''birşey sizin kalbinize dokunmuş'' diye , birşeye alındı konuda :) alındığı şey üstünde konuşup duruyor, her yazılanı yanlış anlayıp hiç alakası olmayan şeyler yazdı ...Konu sahibi eski eşinden yani çocuğun babasından talep etmiş haklı da. Halası amcası dayısı nereden çıktı? Kimse böyle bir şey yazmadı konuya
Öyle oldu sanırım. Hiçbirimiz bizden daha iyi durumdaki akrabalarımıza güvenip çocuk yapmadık.bir mesajında da kendi yeğenlerinden bahsetmiş elimden geldiği kadar yaparım ama ben kendi kardeşimden beklemedim diye , daha önce kendisine yorumumda yazmıştım birşey sizin kalbinize dokunmuş diye , birşeye alındı konuda :) alındığı şey üstünde konuşup duruyor her yazılanı yanlış anlayıp hiç alakası olmayan şeyler yazdı ...
Türkçe 'nin olarak yazılır bir de : )Türkçe buyuk harfle yazilir mesela sonuna uc nokta koyup daha guclu anlamlar katabiliriz
ben cümlelere büyük harfle bile başlamıyorum üşendiğimden.beni de taşlayın anacığımmmTürkçe 'nin olarak yazılır bir de : )
kendisi o üyeye aslında ne demek istediğimizi anladı da bana laf atmak için şuan öyle yazdı ...ben cümlelere büyük harfle bile başlamıyorum üşendiğimden.beni de taşlayın anacığımmm
aa kolej konusu geçti çocuğa nasıl et yediriliri öğrendik 1500 tl nafakayı bile çok bulanlar oldu 6000 bile yetmez diyenler olduu.çok atraksiyonlu bir konuydu.ben sevdimmYa ben böyle konu görmedimkonu 4 yaşındaki çocuğun masrafiyla başladı; ekonomik kriz,çocuğun yeme içmesi iştahı,asgari ücret durumu,dil bilgisi kuralları diye devam ediyor.Cümle sonuna nokta koymayı unutmayayım bari
İl içi-il dışı nakliye fiyatlarını bile öğrendim ben mesela, öğreticiliği yüksek bir konu olmuşaa kolej konusu geçti çocuğa nasıl et yediriliri öğrendik 1500 tl nafakayı bile çok bulanlar oldu 6000 bile yetmez diyenler olduu.çok atraksiyonlu bir konuydu.ben sevdimm
Nafaka 1500 üzerine 1500-2000 arası yetmiyor diye para istiyor sürekli
Bunu demeye niye çekiniyoruz ki durumu olmayan doğurmasın zaten elalemin beslenemeyen cocuğuna biz üzüluyoruz valla onlara kalsa doğur kendi kendine büyürŞuraya küçük bir özet yapayım. Konuda kimse asgari ücretli çocuk sahibi olmasın demedi gördüğüm kadarıyla. Konuyu takip ettim ama gözümden kaçtıysa düzeltin.
Kimse çocuğuna az para harcayana da yüklenmedi. Onlar insanları müsriflikle falan suçladı daha çok.
Söylediğimiz tek şey, bir çocuğu hakkıyla büyütmek için ciddi paralar harcanması gerektiği, maddi durumu buna elverişli olan bir insanın (konudaki çocuğun annesi örneğin) çocuğu için yapabileceğinin en iyisini istemesinin normal olduğu, ki bu istenenin lüks değil ortalama olduğuydu.
Ah ah bugün ex e bir kez daha lanet okudum.Oglum çok ağlak, inatçı, öfkeli hatta saldırgan oldu Biraz neti kurcaladım altından 4 yaş sendromu çıktı.Ona nasıl davranmam gerektiğini filan okudum,yarından itibaren yeni bir anne olmaya karar verdim yine.Ben sendromlarla uğraşıyorum,vatandaş 800 nafakayi indirme peşinde.Yaziklar olsun.Konu sahibi çocuğun aylık masrafı neyse ne, karışmayın ödesin işte odesinler bir zahmet.Anneler ne kadar isteseler yeridir.Sizden istediğinde vermeyin ek iş yapmasını söyleyin karışmayın merak etmeyin gerisini.Memur maaşı nerden baksan en az 10 bin TL, nafaka sadece 1500 TL mi? Çok çok az geldi bana bu nafaka miktarı. Allah boşanmış annelerin yardımcısı olsun manevi yük maddi yük hepsi üzerlerinde
hah şöyleee.e bunları yazsana en başından .damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.benim annem tek kuruş nafaka almadı da pek mi iyi oldu?söke söke alacaksın.çocukları babanızın evinden getirmiyorsunuz.iki kişinin isteğiyle dünyaya geliyorlar.Ah ah bugün ex e bir kez daha lanet okudum.Oglum çok ağlak, inatçı, öfkeli hatta saldırgan oldu Biraz neti kurcaladım altından 4 yaş sendromu çıktı.Ona nasıl davranmam gerektiğini filan okudum,yarından itibaren yeni bir anne olmaya karar verdim yine.Ben sendromlarla uğraşıyorum,vatandaş 800 nafakayi indirme peşinde.Yaziklar olsun.Konu sahibi çocuğun aylık masrafı neyse ne, karışmayın ödesin işte odesinler bir zahmet.Anneler ne kadar isteseler yeridir.Sizden istediğinde vermeyin ek iş yapmasını söyleyin karışmayın merak etmeyin gerisini.
4 yaşındaki çocuğun masrafınin 6000 asla olmadığını düşünmeye devam ediyorum.Sadece ihtiyaç olsun olmasın odesinler diyorumhah şöyleee.e bunları yazsana en başından .damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.benim annem tek kuruş nafaka almadı da pek mi iyi oldu?söke söke alacaksın.çocukları babanızın evinden getirmiyorsunuz.iki kişinin isteğiyle dünyaya geliyorlar.
Çekinmiyorum da benim niyetim o değil, çünkü bana ne elalemin çocuk yapmasından. Ben çükünü kopartacak potansiyelde olduğum için yapmıyorumBunu demeye niye çekiniyoruz ki durumu olmayan doğurmasın zaten elalemin beslenemeyen cocuğuna biz üzüluyoruz valla onlara kalsa doğur kendi kendine büyür
Eee ben bunu söyledim , parası olmayan doğurmadın diyorum , çocuklar perişan oluyor diyorum diye linçleniyorum.Bunu demeye niye çekiniyoruz ki durumu olmayan doğurmasın zaten elalemin beslenemeyen cocuğuna biz üzüluyoruz valla onlara kalsa doğur kendi kendine büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?