4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Lc den ucuz diyenler için yazıyorum ;
Suan lc deyim , sadece dümdüz bir eşofman altı siyah 170 TL nakit , kk taksit fiyatı 190 TL.
Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.

Eee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?
Sen ne diyosun? En az ayda bir et yiyor çocuğum, çok şükür iyi besleniyoruz diyen üyeler gördü burda bu gözler ...Senin çocuğun sadrazamdan mı düştü de LCW den giyiniyor? Hadsiz

Eee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?
bizler de gap den lewis dan zaradan almıyoruz yahuu.de facto lcw pazar dan alıyoruz.tek parça 100 tlden aşağı ürün yoktu yazın.kışa onu da bulamayacağız 2 katını ödeyeceğiz en az.

Sen ne diyosun? En az ayda bir et yiyor çocuğum, çok şükür iyi besleniyoruz diyen üye gördü burda bu gözler ...senin çocuğun sadrazamdan mı düştü de LCW den giyiniyor? Hadsiz

Ayda bir et , balık yerse sonra işte böyle karşı tarafın ne dediğini anlamayan nesiller yetişiyor.

Lc de Alt üst pijama takımı 390 TL olmuş haberin olsun
Bak hala LC diyor yaa...Biz seninle yaz başındaki şort travmandan sonra ne konuştuk tavuk....Hava sıcak, yiğidin mali meydanda olur, d.ld.ş.k style...Hem sağlıklı hem organik hem çevreci hem tutumlu olacaksın...gerisi lüks

Kot şort ben de travma yaratmıştı
Benim oğlanın yarın futbol okulu var , ben bu konudan elendim Piraye siz devam edin

Neden bosandilar sebepleri nedir

Seni anlıyorum.Evet senin çocuğunun yaşındaki bir çocuk için her şey çok çok masraflı olur.Ben 4 yaşı diyorum.Yani benim şartlarımda benim 4000 harcadigimi tahmin ettiğimi anlatmaya çalıştım ama konu sahibi benmişim gibi sorguya çekilince detaya indim de indim.Anlamiyor değilim yani.Ve tekrsr söylüyorum,Eylül ayı ne getirecek ben de bilmiyorum inşallah hakliymissiniz demem

Eylül ağustostan, Ekim Eylülden hardcord geçecek ay bacım....winter is coming
Hunger is loading

Benimki de yemeyengillerden, peynirden nefret ediyor. Dokununca kusuyordu eskiden peynirli krepler, kekler, yumurtalar da yapıldı ama bunda peynir var diyip çıkartıyor. Peynir altı suyuyla yapılan çorbalar işte ancak

komşumun çocuğu 4 yaşlarında.anne çalışıyor kreşe 3800 ödüyor aylık.çocuğun ayağın düztabanlık var.tabanlık alıyor 2 tane altı ayda bir iki de iyi spor ayakkabı.birini evde diğer,n, dışarda giyiyor dr önerisiyle.e haftasonu dışarda yemesi etkinliği vs kıyafetleri oyuncakları kitabı derken 5000 yapıyor hemen.5000 500 tl gibi oldu artık bunu anlatmaya çalışıyoruz.

Abisi ondan ve annesinden de para talep etmeye basladigi icin bu arkadasta meraka kapilmis dogal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…