- 11 Aralık 2018
- 40.937
- 254.386
- 598
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.Lc den ucuz diyenler için yazıyorum ;
Suan lc deyim , sadece dümdüz bir eşofman altı siyah 170 TL nakit , kk taksit fiyatı 190 TL.
Eee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.
Sen ne diyosun? En az ayda bir et yiyor çocuğum, çok şükür iyi besleniyoruz diyen üyeler gördü burda bu gözler ...Senin çocuğun sadrazamdan mı düştü de LCW den giyiniyor? HadsizEee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?
Deyyilmiş...Eee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?
bizler de gap den lewis dan zaradan almıyoruz yahuu.de facto lcw pazar dan alıyoruz.tek parça 100 tlden aşağı ürün yoktu yazın.kışa onu da bulamayacağız 2 katını ödeyeceğiz en az.Eee bu çocuğun da hakkı değil mi sağlıklı giyinmek , sağlıklı beslenmek ?
Sen ne diyosun? En az ayda bir et yiyor çocuğum, çok şükür iyi besleniyoruz diyen üye gördü burda bu gözler ...senin çocuğun sadrazamdan mı düştü de LCW den giyiniyor? Hadsiz
Lc de Alt üst pijama takımı 390 TL olmuş haberin olsunbizler de gap den lewis dan zaradan almıyoruz yahuu.de facto lcw pazar dan alıyoruz.tek parça 100 tlden aşağı ürün yoktu yazın.kışa onu da bulamayacağız 2 katını ödeyeceğiz en az.
biliyorum.çocuk oradan nevresim takımı beğendi de alamadım fiyatından dolayı.Lc de Alt üst pijama takımı 390 TL olmuş haberin olsun
Bak hala LC diyor yaa...Biz seninle yaz başındaki şort travmandan sonra ne konuştuk tavuk....Hava sıcak, yiğidin mali meydanda olur, d.ld.ş.k style...Hem sağlıklı hem organik hem çevreci hem tutumlu olacaksın...gerisi lüksLc de Alt üst pijama takımı 390 TL olmuş haberin olsun
Kot şort ben de travma yaratmıştıBak hala LC diyor yaa...biz seninle yaz başındaki şort travmandan sonra ne konuştuk tavuk....hava sicak, yiğidin mali meydanda olur, d.ld.ş.k style...hem sağlıklı hem organik hem çevreci hem tutumlu olacaksın...gerisi lüks
İzmit outlet mi ?LC nin outleti var şu an bulunduğum yerde. Çocuk terlikler 10 liraya düşmüş 10 yıllık stoklamayı düşünüyorum
Hayır Trabzonİzmit outlet mi ?
Eski kotları kesip şort yapıyoruz, hem daha havalıKot şort ben de travma yaratmıştı
Benim oğlanın yarın futbol okulu var , ben bu konudan elendim Piraye siz devam edin
Neden bosandilar sebepleri nedirAbim birkaç sene önce anlaşmalı boşandı ve yengem maddi olarak abimi çok darlıyor. 4 yaşında bir oğlu var. Ve sürekli çocuğun çeşitli ihtiyaçlarını göstererek nafakanın harici ekstra paralar istiyor. Yengem hemşire. Ailesinin yanında yaşıyor. Abim memur. Kirada yaşıyor ve boşandıktan sonra kurduğu bekar evinin eşyalarının taksidi bile bitmedi daha ve çok üzülüyor masrafları karşılayamayınca. Ama bana soracak olursanız vicdani olarak yıpratmak ve para koparmak için yalan söylüyor. Abim annemden ve benden para talep ediyor . Biz de yengemin çocuğu kullandığını bir çocuğun o kadar masrafının olamaycağımı olsa bile bu devirde kısması gerektiğini söylediğimiz için bizi vicdansızlıkla suçladı. Benim de çocuğum olmadığı için anlamıyormuşm. Sizlere soruyorum 4 yaşında kreşe giden erkek çocuğunun aylık masrafı ne kadardır? Bizden talep ettiği aylık 3 bin tl. 3 de ben harcıyorum diyor. Bir çocuğun aylık masrafı 6 bin olabilir mi? Olabilirse 2 -3 çocuk olsa nolurmuş
Seni anlıyorum.Evet senin çocuğunun yaşındaki bir çocuk için her şey çok çok masraflı olur.Ben 4 yaşı diyorum.Yani benim şartlarımda benim 4000 harcadigimi tahmin ettiğimi anlatmaya çalıştım ama konu sahibi benmişim gibi sorguya çekilince detaya indim de indim.Anlamiyor değilim yani.Ve tekrsr söylüyorum,Eylül ayı ne getirecek ben de bilmiyorum inşallah hakliymissiniz dememkuzum kimsenin çocuğu aç değil.ben ne zaman yazdım yetersiz besleniyorlar diye çocuklar?başka masraflar uçtu gitti diyorum neden anlamak istemiyorsun da sadece kendi evladını örnek veriyorsun?ben tüm çocukları genelleyerek yazıyorum senin evladını kastetmiyorum ki.bak bugün haber geldi arkadaşımdan.servis ücretine yüzde 90 zam yapmış çocuğun okulu .1800 civarı istiyor okula gidip gelmeye.şu an bu masrafım yok ama 1 ay sonra o da eklenecek.7 yaşındaki komşu çocuğunun okul kıyafetlerinin fiyatını gördüm netten şok oldum.bir pantolon 500 bir tişört 380 tl idi.okul armalı almazsan okula almıyorlar mecbursun.anne babalar kara kara bu fiyatlar nasıl böyle oldu diye düşünüyorlar.keşke oyuncakla karın doyurmakla bitseydi
Eylül ağustostan, Ekim Eylülden hardcord geçecek ay bacım....winter is comingSeni anlıyorum.Evet senin çocuğunun yaşındaki bir çocuk için her şey çok çok masraflı olur.Ben 4 yaşı diyorum.Yani benim şartlarımda benim 4000 harcadigimi tahmin ettiğimi anlatmaya çalıştım ama konu sahibi benmişim gibi sorguya çekilince detaya indim de indim.Anlamiyor değilim yani.Ve tekrsr söylüyorum,Eylül ayı ne getirecek ben de bilmiyorum inşallah hakliymissiniz demem
komşumun çocuğu 4 yaşlarında.anne çalışıyor kreşe 3800 ödüyor aylık.çocuğun ayağın düztabanlık var.tabanlık alıyor 2 tane altı ayda bir iki de iyi spor ayakkabı.birini evde diğer,n, dışarda giyiyor dr önerisiyle.e haftasonu dışarda yemesi etkinliği vs kıyafetleri oyuncakları kitabı derken 5000 yapıyor hemen.5000 500 tl gibi oldu artık bunu anlatmaya çalışıyoruz.Seni anlıyorum.Evet senin çocuğunun yaşındaki bir çocuk için her şey çok çok masraflı olur.Ben 4 yaşı diyorum.Yani benim şartlarımda benim 4000 harcadigimi tahmin ettiğimi anlatmaya çalıştım ama konu sahibi benmişim gibi sorguya çekilince detaya indim de indim.Anlamiyor değilim yani.Ve tekrsr söylüyorum,Eylül ayı ne getirecek ben de bilmiyorum inşallah hakliymissiniz demem
Abisi ondan ve annesinden de para talep etmeye basladigi icin bu arkadasta meraka kapilmis dogal olarakBu yaşantı meselesidir. 4 bine de çocuk ayakkabısı var 150 liraya da var. Hangisinden alıyor yengeniz bilemeyiz. Ben oğlumla dışarı çıkınca 1000lira harcamadan dönemiyorum çünkü rutin yaptığımız şeyler pahalı ve bunlar hayati ihtiyaçlar da değil üstelik. Bence karışmayın abinize. Gücü yetiyorsa versin,kendinden kısıp çocuğuna versin o da kendi problemi. Sizin karışmanızı,burada somut bir “4 yaş çocuğunun masrafı nedir” cevap alma çabanızı yanlış buldum çünkü bu işin net bir cevabı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?