- 25 Aralık 2020
- 5.598
- 20.402
- 298
- 41
- Konu Sahibi burcumsu12
-
valla pazardan da alamayabilir insan artık...Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.
Benim paşa patlıcani sever mesela ama şimdi musakka yedirmeye çalışıyorum kıyma var diye yemiyor,yemediği şeyi biliyor içindeBenimki de yemeyengillerden, peynirden nefret ediyor. Dokununca kusuyordu eskidenpeynirli krepler, kekler, yumurtalar da yapıldı ama bunda peynir var diyip çıkartıyor. Peynir altı suyuyla yapılan çorbalar işte ancak
Mesela bizde kreş ücreti 2300 servis ücreti de yok.Arada 1500 fark var.Yani kresine göre de değişiyor, kişiden kişiye değişir.O yüzden tartışmaya açık değil neyse ya yaşayalım görelim haber vericemkomşumun çocuğu 4 yaşlarında.anne çalışıyor kreşe 3800 ödüyor aylık.çocuğun ayağın düztabanlık var.tabanlık alıyor 2 tane altı ayda bir iki de iyi spor ayakkabı.birini evde diğer,n, dışarda giyiyor dr önerisiyle.e haftasonu dışarda yemesi etkinliği vs kıyafetleri oyuncakları kitabı derken 5000 yapıyor hemen.5000 500 tl gibi oldu artık bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Meraka kapılmış tamam da, gelinin ailesi de destek oluyor, demek ki yetişmiyor biz de abime bir süre destek olalım demek yerine abim de vermesin, kira ödüyor, çok nafaka veriyor, gelinin rahatı yerinde, sömürüyor demesi de ne bileyimAbisi ondan ve annesinden de para talep etmeye basladigi icin bu arkadasta meraka kapilmis dogal olarak
Peynir bizde de çok problemdi...eski kaşar çözüm oldu.... pişince kokmuyor meret, neye karıştırırsan karıştır, görmediği sürece yiyorBenimki de yemeyengillerden, peynirden nefret ediyor. Dokununca kusuyordu eskidenpeynirli krepler, kekler, yumurtalar da yapıldı ama bunda peynir var diyip çıkartıyor. Peynir altı suyuyla yapılan çorbalar işte ancak
Benim oğlanın totosu büyümüş sığmıyorEski kotları kesip şort yapıyoruz, hem daha havalı
Kıymayı çorbalara koyup rondodan geciricen o zaman, köfte sevmeyen çocuk da görmedim ben... misket köfte, hamburger filan da mı yemiyor?Benim paşa patlıcani sever mesela ama şimdi musakka yedirmeye çalışıyorum kıyma var diye yemiyor,yemediği şeyi biliyor içinde
Benim paşa patlıcani sever mesela ama şimdi musakka yedirmeye çalışıyorum kıyma var diye yemiyor,yemediği şeyi biliyor içinde
Anlattigin görüntü sevimli geldi....Çok da tanıdık bana, hoşuma gitti...niye sordun ki?piraye komik olan neydi ben de gülmek isterim
Yalan söyleyecek değilim evet mızmız çocuğum kofteyi yemiyor,ek gıda döneminde her şeyi tattirdim yemek seçmesin diye ama yok ,olmamış olamaz mı ? Pizzanın içinden sucukları seçen bir oğlum var,şehriye çorbasini maydanoz varsa içmeyen..Babasına çekmiş mızmız bir çocuk olabilir mi acabaKıymayı çorbalara koyup rondodan geciricen o zaman, köfte sevmeyen çocuk da görmedim ben... misket köfte, hamburger filan da mı yemiyor?
ayyy babasına çekmesin sana çeksin.o babayı dinleye dinleye nefret ettik tüm k.k olarak adamdanYalan söyleyecek değilim evet mızmız çocuğum kofteyi yemiyor,ek gıda döneminde her şeyi tattirdim yemek seçmesin diye ama yok ,olmamış olamaz mı ? Pizzanın içinden sucukları seçen bir oğlum var,şehriye çorbasini maydanoz varsa yemeyen..Babasına çekmiş mızmız bir çocuk olabilir mi acaba
Yahu olabilir diyorum ya tillahini yaşadım,o yüzden sordum. Niye her dediğimde kötü niyet arıyorsunuz bilmiyorum , arka planda dolduruşa mı geldiniz nedir? ama benden pes yani...Yalan söyleyecek değilim evet mızmız çocuğum kofteyi yemiyor,ek gıda döneminde her şeyi tattirdim yemek seçmesin diye ama yok ,olmamış olamaz mı ? Pizzanın içinden sucukları seçen bir oğlum var,şehriye çorbasini maydanoz varsa içmeyen..Babasına çekmiş mızmız bir çocuk olabilir mi acaba
Yemekte ne olduğunu yazdığıma güldün diye düşündümAnlattigin görüntü sevimli geldi....Çok da tanıdık bana, hoşuma gitti...niye sordun ki?
Bir üye beni çok gerdi,o sebeple olabilirYahu olabilir diyorum ya tillahini yaşadım,o yüzden sordum. Niye her dediğimde kötü niyet arıyorsunuz bilmiyorum , arka planda dolduruşa mı geldiniz nedir? ama benden pes yani...
Sadece yeme içme mizmizliginin benzemesine bile razıyım,karakteri benzemesin.ayyy babasına çekmesin sana çeksin.o babayı dinleye dinleye nefret ettik tüm k.k olarak adamdan
yok ki o yazdığın adamda benzesin.allah kurtardı seni.Sadece yeme içme mizmizliginin benzemesine bile razıyım,karakteri benzemesin.
Ben 1 yaşındayken tencerede bir yemeği gösterip basks yemeği agzina soktuğumu biliyorum.Benimki de öyle, ağzına bir yabancı cisim gelsin hemen tükürüp kalkıyorBenim büyük oğlum hiç yemek seçmez. Ama küçük de bi o kadar cins. Aynı tabaktan 3 kaşığı yiyip 4.yü tükürür anlamazsın. Ağzına değişik bişey değmesin yeter ki.
Valla doğru demiyorum ama ben bonibonla alıştırdım çoğu yemeğe. 1 kaşık yerse 1 bonibon verdim. Tadını aldıkça kendisi yedi. 28 aylık şimdi. Ispanak, taze fasulye, sarma dolma, patates.. bunlar ilk aklıma gelenler 1 kaşığa bonibon 2 kaşığa bonibon derken şimdi kendisi yiyor. Mesela tavuğu abisinden görüp istedi. Sonra eti de bak tavuk diye yedirdim. Hala tavuk diye yiyo
Musakka hiç de komik değil, teessüf ederim, son derece ciddi bir yemektir, hiç affetmem yudarımYemekte ne olduğunu yazdığıma güldün diye düşündüm
Keşke ayiklasaydiMusakka komik değil, teessüf ederim, son derece ciddi bir yemektir, hiç affetmem yudarımBen , ağzı yüzü yağ içinde musakkadan tek tek , sinsi sinsi , kıyma ayiklayan oğlanın görüntüsüne güldüm... sonra çok özleniyor bu yaşları, dadını çıkarın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?