4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.
valla pazardan da alamayabilir insan artık...
geçen hafta sosyete pazarına gittik annemle
annem 63 yaşında, gece pijama gündüz penye denilen ürünleri giyer senelerdir. bunları çok çok alır. pazardan da alır sementa da alır.

incecik tek bir alt 50 TL, o da çocuklarınki 50 liraya da yoktu, çocuk ürünleri hep daha pahalı oluyor.
valla kızdı, bunları 15-20 liraya alıyordum ben diye söylendi..

annem daha ucuzlamayacak, alalım, evde hep giyiyorsun dedim. sonra da bir temizlik yapıyor bi çamaşır suyu kıyafet sizlere ömür gerçi annem benekli halde de giyiyor. canını okuyana kadar, sağolsun. biz eskiden 5er tane alıyorduk mesela bunları anneme. şimdi illa lazım olduğundan da değil de gittik alalım zaten daha ucuzu yok diye alıyoruz ama 1 tane. eski stoklar sağlam, ordan devam. (annem eskiden rutin olarak pijama, nevresim, havlu alıyordu, öyle diyim).

ben yeğenime h&m den 3lü zıbınlarını doğduğunda 80 liraya filan alıyordum, yanlış hatırlamıyorsam. adam 4 yaşına geldi şu anda korkarım 250 lira filan olmuştur. eskiden sadece ben en kötü 2şer 3er tane alıyordum her gittiğimde, o 3lülerden...çünkü bebek kıyafetleri çok tatlış, ben öyle eğlencesine yani alıyordum böyle şeyleri...şimdi ihtiyaç için alacak olsa bir aile bin liraya zıbın alacak düşünsenize.

Benimki de yemeyengillerden, peynirden nefret ediyor. Dokununca kusuyordu eskiden peynirli krepler, kekler, yumurtalar da yapıldı ama bunda peynir var diyip çıkartıyor. Peynir altı suyuyla yapılan çorbalar işte ancak
Benim paşa patlıcani sever mesela ama şimdi musakka yedirmeye çalışıyorum kıyma var diye yemiyor,yemediği şeyi biliyor içinde

Mesela bizde kreş ücreti 2300 servis ücreti de yok.Arada 1500 fark var.Yani kresine göre de değişiyor, kişiden kişiye değişir.O yüzden tartışmaya açık değil neyse ya yaşayalım görelim haber vericem

Abisi ondan ve annesinden de para talep etmeye basladigi icin bu arkadasta meraka kapilmis dogal olarak
Meraka kapılmış tamam da, gelinin ailesi de destek oluyor, demek ki yetişmiyor biz de abime bir süre destek olalım demek yerine abim de vermesin, kira ödüyor, çok nafaka veriyor, gelinin rahatı yerinde, sömürüyor demesi de ne bileyim

Benimki de yemeyengillerden, peynirden nefret ediyor. Dokununca kusuyordu eskiden peynirli krepler, kekler, yumurtalar da yapıldı ama bunda peynir var diyip çıkartıyor. Peynir altı suyuyla yapılan çorbalar işte ancak
Peynir bizde de çok problemdi...eski kaşar çözüm oldu.... pişince kokmuyor meret, neye karıştırırsan karıştır, görmediği sürece yiyor

Kıymayı çorbalara koyup rondodan geciricen o zaman, köfte sevmeyen çocuk da görmedim ben... misket köfte, hamburger filan da mı yemiyor?
Yalan söyleyecek değilim evet mızmız çocuğum kofteyi yemiyor,ek gıda döneminde her şeyi tattirdim yemek seçmesin diye ama yok ,olmamış olamaz mı ? Pizzanın içinden sucukları seçen bir oğlum var,şehriye çorbasini maydanoz varsa içmeyen..Babasına çekmiş mızmız bir çocuk olabilir mi acaba

ayyy babasına çekmesin sana çeksin.o babayı dinleye dinleye nefret ettik tüm k.k olarak adamdan

Yahu olabilir diyorum ya tillahini yaşadım,o yüzden sordum. Niye her dediğimde kötü niyet arıyorsunuz bilmiyorum , arka planda dolduruşa mı geldiniz nedir? ama benden pes yani...

Yahu olabilir diyorum ya tillahini yaşadım,o yüzden sordum. Niye her dediğimde kötü niyet arıyorsunuz bilmiyorum , arka planda dolduruşa mı geldiniz nedir? ama benden pes yani...
Bir üye beni çok gerdi,o sebeple olabilir

Benim büyük oğlum hiç yemek seçmez. Ama küçük de bi o kadar cins. Aynı tabaktan 3 kaşığı yiyip 4.yü tükürür anlamazsın. Ağzına değişik bişey değmesin yeter ki.

Valla doğru demiyorum ama ben bonibonla alıştırdım çoğu yemeğe. 1 kaşık yerse 1 bonibon verdim. Tadını aldıkça kendisi yedi. 28 aylık şimdi. Ispanak, taze fasulye, sarma dolma, patates.. bunlar ilk aklıma gelenler 1 kaşığa bonibon 2 kaşığa bonibon derken şimdi kendisi yiyor. Mesela tavuğu abisinden görüp istedi. Sonra eti de bak tavuk diye yedirdim. Hala tavuk diye yiyo

Ben 1 yaşındayken tencerede bir yemeği gösterip basks yemeği agzina soktuğumu biliyorum.Benimki de öyle, ağzına bir yabancı cisim gelsin hemen tükürüp kalkıyor

Yemekte ne olduğunu yazdığıma güldün diye düşündüm
Musakka hiç de komik değil, teessüf ederim, son derece ciddi bir yemektir, hiç affetmem yudarım Ben , ağzı yüzü yağ içinde musakkadan tek tek , sinsi sinsi , kıyma ayiklayan oğlanın görüntüsüne güldüm... sonra çok özleniyor bu yaşları, dadını çıkarın....

Keşke ayiklasaydi patlıcana da yüz vermedi çorbaya abandı kıyma yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…