- 25 Aralık 2020
- 5.598
- 20.402
- 298
- 41
- Konu Sahibi burcumsu12
- #821
valla pazardan da alamayabilir insan artık...Pazardan al 30 liraya, marka giydirmek zorunda mısın? Zaten giyeceği 3 ay, içeriği naylon da olsa, kanserojen boya da kullanılsa bişe olmaz.
geçen hafta sosyete pazarına gittik annemle
annem 63 yaşında, gece pijama gündüz penye denilen ürünleri giyer senelerdir. bunları çok çok alır. pazardan da alır sementa da alır.
incecik tek bir alt 50 TL, o da çocuklarınki 50 liraya da yoktu, çocuk ürünleri hep daha pahalı oluyor.
valla kızdı, bunları 15-20 liraya alıyordum ben diye söylendi..
annem daha ucuzlamayacak, alalım, evde hep giyiyorsun dedim. sonra da bir temizlik yapıyor bi çamaşır suyu kıyafet sizlere ömür

ben yeğenime h&m den 3lü zıbınlarını doğduğunda 80 liraya filan alıyordum, yanlış hatırlamıyorsam. adam 4 yaşına geldi şu anda korkarım 250 lira filan olmuştur. eskiden sadece ben en kötü 2şer 3er tane alıyordum her gittiğimde, o 3lülerden...çünkü bebek kıyafetleri çok tatlış, ben öyle eğlencesine yani alıyordum böyle şeyleri...şimdi ihtiyaç için alacak olsa bir aile bin liraya zıbın alacak düşünsenize.