- Konu Sahibi burcumsu12
-
Doğru söylüyorsun...Çöpevde 2 senedir kitli kalan çocuk da ölmemiş nihayetinde...onun teyzesiyle annesi de biz çok iyi baktık, çocuk iştahsız, geçimsiz, biz napalm dediler....Çocuk ölmuyorsa sıkıntı yok bizim ülkede...Bu yüzden 200 TL nin üstü çocuk için lüks zaten, hep şimariklik...Yok taban 200 lira
Ben balık yiyorum çocuk yemiyor köfte yemiyor keşke yediğimi yese.Pardon da niye bu kadar zorunuza gitti benim harcamalarım fikirlerin,size uymazsa saygı duyun geçin neyin çabası bu ? Bilerek sisiriyorsunuz işte fiyatları bu yani çocuğum ve ben hicbor şeyden eksik değiliz makul fiyatlarla her şeye sahip oluyoruz birikimimizi de yapıyoruz har vuruo harman savurmuyoruzBi de sizin yediklerinizi yiyordu zaten çocuk pardon unutmuşum
Sana bişey soyliycem ama çok üzülme...Bölse bile orda çok daha ucuz kalıyor...Turkiyede kresler 3000 tl baba odesin diyor anne
Yeme icme egitim aktiviteleri hastane giyim faturalar da bana kalsin diyor turkiyede etin kilosu 150 tl sakin euroya bölme 150 tl bölü 18 olmasin hesabınız bazi amcalar gibi
O yüzden mi ailemde 90 üstü yaşıyorlar 108 yaşında olan varYok tabi ki gerekmiyor da insan tatildeyken, deniz kenarındayken daha çok balık yer ya, ondan dedim. Taze ve kaliteli balığa daha kolay ulaşılır çünkü.
Ölmez tabi ki niye ölsün, sadece eksik beslenmiş olur. Yaşı ilerleyince bazı kronik hastalıklara daha açık olur, zor bir yaşlılığı olur falan. Başka bişey olmaz.
aslında sizin ne harcadığınız, nasıl beslendiğiniz, çocuğunuzu neyle beslediğiniz umurumuzda değil. Ama böyle fiyatları şişiriyorsunuz, yok siz har vurup harman savuruyorsunuz deyince tepki gösteriyoruz haliyle. Et balık yemiyormuş çocuk, eee demek ki dengeli beslenmiyor işte. Siz de et balık masrafınız yok diye seviniyorsunuz. Çocuğu bunları yiyen insanın ekstra bu masrafları da var, makarna pilavla beslenmiyor her çocuk. Ya da bazı anneler dikkat ediyor bebesinin yediğine içtiğine.Ben balık yiyorum çocuk yemiyor köfte yemiyor keşke yediğimi yese.Pardon da niye bu kadar zorunuza gitti benim harcamalarım fikirlerin,size uymazsa saygı duyun geçin neyin çabası bu ? Bilerek sisiriyorsunuz işte fiyatları bu yani çocuğum ve ben hicbor şeyden eksik değiliz makul fiyatlarla her şeye sahip oluyoruz birikimimizi de yapıyoruz har vuruo harman savurmuyoruz
He aileniz kötü besleniyor ve uzun yaşıyorlar yani. Kötü beslenmeyi kabul ettiniz en azındanO yüzden mi ailemde 90 üstü yaşıyorlar 108 yaşında olan var
Sana bişey soyliycem ama çok üzülme...Bölse bile orda çok daha ucuz kalıyor...
Balığı da tavuğu da eti de alıyorum.Her defasında teklif ediyorum yesin yemesin.istahsiz bir çocuk bunun nesine sevinebilirim tuhafsinizaslında sizin ne harcadığınız, nasıl beslendiğiniz, çocuğunuzu neyle beslediğiniz umurumuzda değil. Ama böyle fiyatları şişiriyorsunuz, yok siz har vurup harman savuruyorsunuz deyince tepki gösteriyoruz haliyle. Et balık yemiyormuş çocuk, eee demek ki dengeli beslenmiyor işte. Siz de et balık masrafınız yok diye seviniyorsunuz. Çocuğu bunları yiyen insanın ekstra bu masrafları da var, makarna pilavla beslenmiyor her çocuk. Ya da bazı anneler dikkat ediyor bebesinin yediğine içtiğine.
Kotu beslendigimizi iddia ettiniz ya demekki yanlış yorum yapıyorsunuz diyorum günlük yemek listemi mk paylaşayımHe aileniz kötü besleniyor ve uzun yaşıyorlar yani. Kötü beslenmeyi kabul ettiniz en azından
Masrafınız olmamasınaBalığı da tavuğu da eti de alıyorum.Her defasında teklif ediyorum yesin yemesin.istahsiz bir çocuk bunun nesine sevinebilirim tuhafsiniz
Paylaşsanıza allah aşkına, bir hesaplayalım mutfak masrafınızı...Kotu beslendigimizi iddia ettiniz ya demekki yanlış yorum yapıyorsunuz diyorum günlük yemek listemi mk paylaşayım
Bir anne olarak çocuğum et balık yemeyecej ve ben oh masrafsız deyip sevineceğim öyle mi ,Allah aşkına bir dahs bana tek kelime yazmayın!Masrafınız olmamasına
Tatlım beslenme işini çocuğun kararına bırakırsan bütün çocuklar makarna ve şekerden başka bişey istemez zaten...Çocuğun dengeli beslenmesini sağlamak ebeveynin gorevidir.... Sen çocuğunun köfte ve balık sevmediğini, yemedigini ve sık sık hastalandigini söylüyorsun mesela, eksik beslendiği için olabileceğini düşündün mü hiç?Ben balık yiyorum çocuk yemiyor köfte yemiyor keşke yediğimi yese.Pardon da niye bu kadar zorunuza gitti benim harcamalarım fikirlerin,size uymazsa saygı duyun geçin neyin çabası bu ? Bilerek sisiriyorsunuz işte fiyatları bu yani çocuğum ve ben hicbor şeyden eksik değiliz makul fiyatlarla her şeye sahip oluyoruz birikimimizi de yapıyoruz har vuruo harman savurmuyoruz
Sanane sananeeeeeeePaylaşsanıza allah aşkına, bir hesaplayalım mutfak masrafınızı...
Alerjisi var astıma yatkınlığı var araştırıp buldum kanları gayet yerinde.İnatci çocuk zorla ağzına mı tikacagim birinde yiyorsa birinde yemiyor.Konu ben değilim artık beni alıntılamayinTatlım beslenme işini çocuğun kararına bırakırsan bütün çocuklar makarna ve şekerden başka bişey istemez zaten...Çocuğun dengeli beslenmesini sağlamak ebeveynin gorevidir.... Sen çocuğunun sık sık hastalandigini söylüyorsun mesela, eksik beslendiği için olabileceğini düşündün mü hiç?
Kız etin kalitelisini kim kaybetmiş burda...Yok malesef, o Paraya Burda da kaliteli et anlamiyorum. Ama konuyu dagitmakda istemiyorum. Sadece ciddi anlamda merak ettim, Minimum gider bu mudur diye. Ve salca ekmek yemegi Kast etmedim bunu sorarken. Normal bir sekilde yasayan aileleri kastettim.
Merhaba 1.c’den bugsbunny. Rahatsız ediyor ne allah aşkına, karşılıklı konuşuyorduk. Rahatsız oluyorsanız cevap yazmazsınız olur biter.Sanane sananeeeeeeeMune rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?