4 yaşındaki bir çocuğun aylık masrafı nedir?

Yok taban 200 lira
Doğru söylüyorsun...Çöpevde 2 senedir kitli kalan çocuk da ölmemiş nihayetinde...onun teyzesiyle annesi de biz çok iyi baktık, çocuk iştahsız, geçimsiz, biz napalm dediler....Çocuk ölmuyorsa sıkıntı yok bizim ülkede...Bu yüzden 200 TL nin üstü çocuk için lüks zaten, hep şimariklik...

Bi de sizin yediklerinizi yiyordu zaten çocuk pardon unutmuşum
Ben balık yiyorum çocuk yemiyor köfte yemiyor keşke yediğimi yese.Pardon da niye bu kadar zorunuza gitti benim harcamalarım fikirlerin,size uymazsa saygı duyun geçin neyin çabası bu ? Bilerek sisiriyorsunuz işte fiyatları bu yani çocuğum ve ben hicbor şeyden eksik değiliz makul fiyatlarla her şeye sahip oluyoruz birikimimizi de yapıyoruz har vuruo harman savurmuyoruz

Öff konu nerelere gelmiş. Şimdi çocuklarımı kollarından tutup on bin lira harcama yapasım geldi.
Hala bıkmadan usanmadan bir çocuğun o kadar masrafı olur mu yazanlar var.
Şöyle bakıyorum bizim evdeki ana masraf kapısı çocuklar yahu biz onlardan geriye kalanı kendimize harcıyoruz, kalmazsa da harcamıyoruz hepsi çocuklara gidiyor. O kadar para harcanır mı diyenler kendilerine döküp saçıyor da artıkları mı çocuğa bırakıyor anlamadım ki.

Turkiyede kresler 3000 tl baba odesin diyor anne
Yeme icme egitim aktiviteleri hastane giyim faturalar da bana kalsin diyor turkiyede etin kilosu 150 tl sakin euroya bölme 150 tl bölü 18 olmasin hesabınız bazi amcalar gibi
Sana bişey soyliycem ama çok üzülme...Bölse bile orda çok daha ucuz kalıyor...

O yüzden mi ailemde 90 üstü yaşıyorlar 108 yaşında olan var

aslında sizin ne harcadığınız, nasıl beslendiğiniz, çocuğunuzu neyle beslediğiniz umurumuzda değil. Ama böyle fiyatları şişiriyorsunuz, yok siz har vurup harman savuruyorsunuz deyince tepki gösteriyoruz haliyle. Et balık yemiyormuş çocuk, eee demek ki dengeli beslenmiyor işte. Siz de et balık masrafınız yok diye seviniyorsunuz. Çocuğu bunları yiyen insanın ekstra bu masrafları da var, makarna pilavla beslenmiyor her çocuk. Ya da bazı anneler dikkat ediyor bebesinin yediğine içtiğine.

Sana bişey soyliycem ama çok üzülme...Bölse bile orda çok daha ucuz kalıyor...

Yok malesef, o Paraya Burda da kaliteli et anlamiyorum. Ama konuyu dagitmakda istemiyorum. Sadece ciddi anlamda merak ettim, Minimum gider bu mudur diye. Ve salca ekmek yemegi Kast etmedim bunu sorarken. Normal bir sekilde yasayan aileleri kastettim.

Balığı da tavuğu da eti de alıyorum.Her defasında teklif ediyorum yesin yemesin.istahsiz bir çocuk bunun nesine sevinebilirim tuhafsiniz

He aileniz kötü besleniyor ve uzun yaşıyorlar yani. Kötü beslenmeyi kabul ettiniz en azından
Kotu beslendigimizi iddia ettiniz ya demekki yanlış yorum yapıyorsunuz diyorum günlük yemek listemi mk paylaşayım

Tatlım beslenme işini çocuğun kararına bırakırsan bütün çocuklar makarna ve şekerden başka bişey istemez zaten...Çocuğun dengeli beslenmesini sağlamak ebeveynin gorevidir.... Sen çocuğunun köfte ve balık sevmediğini, yemedigini ve sık sık hastalandigini söylüyorsun mesela, eksik beslendiği için olabileceğini düşündün mü hiç?

Alerjisi var astıma yatkınlığı var araştırıp buldum kanları gayet yerinde.İnatci çocuk zorla ağzına mı tikacagim birinde yiyorsa birinde yemiyor.Konu ben değilim artık beni alıntılamayin

Yok malesef, o Paraya Burda da kaliteli et anlamiyorum. Ama konuyu dagitmakda istemiyorum. Sadece ciddi anlamda merak ettim, Minimum gider bu mudur diye. Ve salca ekmek yemegi Kast etmedim bunu sorarken. Normal bir sekilde yasayan aileleri kastettim.
Kız etin kalitelisini kim kaybetmiş burda... Bimde satılan, içinden tavuk telegi çıkan kıymanın fiyatından bahsediyoruz biz zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…