- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Senede iki kıyafet yazdınız ilk. Şimdi ise iki kere yazlık kışlık toplu alışveriş diyorsunuz. İkisi aynı şey mi??Yazlik ve kışlık 2 kere toplu alışveriş yapıyorum ben ne lazımsa siz fazlasını mi yapiyorsunuz
Iki kıyafetle seneyi getiremeyeceği ortada degil mi toplu alışveriş oldugunu anlayamamissiniz toplu diye belirttik hala iki kıyafet yazmışsınız sonra toplu yazmissiniz diyorsunuz ayni mi diye soruyorsunuz. Size ne dememi bekliyorsunuz.Senede iki kıyafet yazdınız ilk. Şimdi ise iki kere yazlık kışlık toplu alışveriş diyorsunuz. İkisi aynı şey mi??
Evet ben daha fazlasını yapıyorum çünkü bahar mevsimi kıyafeti farklı ve ani ihtiyaçlarda çıkıyor.
Tatlım anlasana ....Hanımefendi çocuğun kreş , okul , doktor , hastane, oyuncak,yıllık toplu kıyafet masraflarını kendisi yapmıyor zaten.... Eşi karşılıyormus hepsini, extra nafaka ödüyormus adam çünkü hanımefendi çalışmıyormuş.....Yiyecek içecek masrafı da sanırım anneanne-dedede.... Ayrıca bu yıl nafakaya zam yapmamış, çünkü eşini sömürmek istemiyormus....ama çevresinde çok fazla eski eşini sömüren kadin varmış...Senede iki kıyafet yazdınız ilk. Şimdi ise iki kere yazlık kışlık toplu alışveriş diyorsunuz. İkisi aynı şey mi??
Evet ben daha fazlasını yapıyorum çünkü bahar mevsimi kıyafeti farklı ve ani ihtiyaçlarda çıkıyor.
keşke konuyu okuyup konuya göre yorum yapsaydınızvallahi nerden yanlis okuyup yorum yaptım insanlarda beni bekliyormuş, 3000 liraya cok diyen ex gorumceye kreşe vermiyoruz bundan sonra sen bak cok karlı iş diyip vermek lazım zaten, kres girdimi isin icine zaten hersey degisiyor. Biz bu seylere hic girmedik babasi kresi ve okulu kendi karşılıyor. Ben suan çalışmadığım için tek o oduyor, calisiyor olsam onuda buluşurduk muhtemelen. Nafakasini da normal oduyor onlari ödediğini icin zam falan da yapmiyoruz nafakaya zaten ben calisirken onun herseyini aliyorum.
ha sizinki kreşi okulu filan ödüyorvallahi nerden yanlis okuyup yorum yaptım insanlarda beni bekliyormuş, 3000 liraya cok diyen ex gorumceye kreşe vermiyoruz bundan sonra sen bak cok karlı iş diyip vermek lazım zaten, kres girdimi isin icine zaten hersey degisiyor. Biz bu seylere hic girmedik babasi kresi ve okulu kendi karşılıyor. Ben suan çalışmadığım için tek o oduyor, calisiyor olsam onuda buluşurduk muhtemelen. Nafakasini da normal oduyor onlari ödediğini icin zam falan da yapmiyoruz nafakaya zaten ben calisirken onun herseyini aliyorum.
Aynen haklısın yanlis anlayip bir yorum yaptım benim dediğim 6000 lira yetmiyor diyip üstüne para istiyorsa sömürmeye çalıştığı yönündeydi.keşke konuyu okuyup konuya göre yorum yapsaydınız
fazla harcayan sömüren insanlar var diye konu sahibi haklı çıkmış olmaz neticede... 6 bin aşağısında çocuk yetiştirebilen var diye o da normal sayılmaz herkesin şartları farklı... konuya göre doğru okuyup objektif yorum yapmak lazım
ilk önce senede iki kıyafet alırım dediniz sonra toplu dediniz mesela herkes şaşırdı ilk senede 2 kıyafet demenize zira imkansızdı bizde biliyoruz toplu aldığınızı ama çocuğu olmayanlar sadece 2 kıyafet aldığınızı sanabilir bilmiyorlar çünkü... o toplu alışverişiniz ne kadar tutuyor onu yazın mesela kadın çocuğuna kyafet alacak toplu ... kreşe de gidiyor e haliyle beslenme ve sağlık giderleri de var oyuncak vs ne kadar tutar onu yazın onu soruyor size sizde tutmuş sömürüyor diyorsunuz bir kabataslak masraf çıkarın bakalım ne kadar tutuyor
Okulunu ödüyor, 900 lirada nafaka ödüyor, haricinide ben karsiliyorum.ha sizinki kreşi okulu filan ödüyor
üstüne nafaka ödüyor...
e öyle olsa zaten miss
Hanımefendi çalışmadığı için mecburen hepsini (kreş , kıyafet, sağlık dahil) eşi ödüyormus. Kendi harcamadigi için bilmiyordur bence ne tuttugunu...Extra nafaka da ödüyormus adam gerçi, onu biliyordur herhalde ama yazmadi sanırım....keşke konuyu okuyup konuya göre yorum yapsaydınız
fazla harcayan sömüren insanlar var diye konu sahibi haklı çıkmış olmaz neticede... 6 bin aşağısında çocuk yetiştirebilen var diye o da normal sayılmaz herkesin şartları farklı... konuya göre doğru okuyup objektif yorum yapmak lazım
ilk önce senede iki kıyafet alırım dediniz sonra toplu dediniz mesela herkes şaşırdı ilk senede 2 kıyafet demenize zira imkansızdı bizde biliyoruz toplu aldığınızı ama çocuğu olmayanlar sadece 2 kıyafet aldığınızı sanabilir bilmiyorlar çünkü... o toplu alışverişiniz ne kadar tutuyor onu yazın mesela kadın çocuğuna kyafet alacak toplu ... kreşe de gidiyor e haliyle beslenme ve sağlık giderleri de var oyuncak vs ne kadar tutar onu yazın onu soruyor size sizde tutmuş sömürüyor diyorsunuz bir kabataslak masraf çıkarın bakalım ne kadar tutuyor
Kresi 2500 civariydi nafaka 1500 abi 4binlik oldu bile. Ex gorumceye kalp krizi gelmesin.ha sizinki kreşi okulu filan ödüyor
üstüne nafaka ödüyor...
e öyle olsa zaten miss
Sizin geliriniz ne kadar acaba? Çalışmıyorum demişsiniz ama yukarıda da haricini ben karşılıyorum dediğinize göre ortada pasif bir gelir var belli ki..o ne kadar? Fikir olması açısından soruyorumOkulunu ödüyor, 900 lirada nafaka ödüyor, haricinide ben karsiliyorum.
Neye ne kadar ödendiğinin en ince hesabini biliyorum, o kadar zekaya sahibim. Senin canın insanlara saldırmak istiyorsa baskasina saldır, topu topu bir seyi yanlis anlayip yorum yaptım, inatla anlamak istemiyorsun. Hala ayni sekilde yorum yapmaya devam ediyorsun.Hanımefendi çalışmadığı için mecburen hepsini (kreş dahil) eşi ödüyormus. Kendi harcamadigi için bilmiyordur bence ne tuttugunu...Extra nafaka da ödüyormus adam gerçi, onu biliyordur herhalde ama yazmadi sanırım...
Niye sen mi odeyeceksin benim gelirimi. Niye merak ettinSizin geliriniz ne kadar acaba?
Konu çocuğun masrafları olduğu için sordum gelirinizi? Yıllık alışverişleri bile "bedava" edasıyla küçümseyerek yazdığınız için merak ettik hepimiz....Niye bu kadar yükseldiniz ki? Kaba veya yanlış birsey söylemedim hakkınızda....Neye ne kadar ödendiğinin en ince hesabini biliyorum, o kadar zekaya sahibim. Senin canın insanlara saldırmak istiyorsa baskasina saldır, topu topu bir seyi yanlis anlayip yorum yaptım, inatla anlamak istemiyorsun. Hala ayni sekilde yorum yapmaya devam ediyorsun.
Niye sen mi odeyeceksin benim gelirimi. Niye merak ettin
Kendi yorumlarinizi okuyup empati yapin o zaman anlarsınız. Çocuğumun genel gider masrafı benim gelirime gore değişmeyeceğine gore sacma bir soru.Konu çocuğun masrafları olduğu için sordum gelirinizi? Niye bu kadar yükseldiniz ki? Kaba veya yanlış birsey söylemedim hakkınızda....
Çocuğunuzun genel gider masrafı tabii ki sizin gelirinize gore değişir hanımefendi...mesela konu sahibinin yengesi çalıştığı için çocuğun zorunlu hale gelen kreş veya bakıcı giderinin yarısını eşinden isteyebilir ki çalışarak diğer giderleri kendisi karsilayabilsin...Veya çalışmaz evde kendi bakardı, kreş de olmazdı....Mecburen çocuğun giderinden kisardi...Kendi yorumlarinizi okuyup empati yapin o zaman anlarsınız. Çocuğumun genel gider masrafı benim gelirime gore değişmeyeceğine gore sacma bir soru.
Yaşadığı ile ilçeye göre kreş ücreti değişir. Bir arkadaşım var çocuğuna genellikle pahalı markalardan alır küçücük çocuğun benden çok masrafı vardır, bir arkadaşım da varlıklıdır ama çocuğuna lcw ya da kotondan kıyafet alır ayakkabıda markaya bakmaz onun gayet makuldü. Kişinin kendi tercihi ile ilgili.
Hangi şehirde kreşe gidiyor en azından aylık kreş ücretini öğrenebilirsiniz. Ben aylık olarak çocuğa 6-7 bin harcanmasına, her kıyafetinin marka alınmasına, her istediği oyuncağın anında alınmasına karşıyım. O kadar parayı hastalık sağlık ya da çocuğun geleceği için her ay kenara altın alınıp konulsa çok daha mantıklı olur.
Sekil a yorumunuz siz okuduğunuzu bile anlamamışsınız yorum yapmışsınız. Okul parasını direk babasi okuluna öder. Bana da 900 TL nafaka oder. Doktor, hastane, yeme içme, kiyafet, oyuncak aklina gelen ne varsa 900 TL yetmeyeceği icin bende. Bu yorumda zaten gayet beni sömürücü olarak ilan etmiş durumdasınız. Gelmis hala bana yorum yapmaya çalışıyorsunuz.Tatlım anlasana ....Hanımefendi çocuğun kreş , okul , doktor , hastane, oyuncak,yıllık toplu kıyafet masraflarını kendisi yapmıyor zaten.... Eşi karşılıyormus hepsini, extra nafaka ödüyormus adam çünkü hanımefendi çalışmıyormuş.....Yiyecek içecek masrafı da sanırım anneanne-dedede.... Ayrıca bu yıl nafakaya zam yapmamış, çünkü eşini sömürmek istemiyormus....ama çevresinde çok fazla eski eşini sömüren kadin varmış...
Siz anlamak istemiyorsunuz ben size ne konuşsam bos. Muhalefet olmak istedikten sonra herseye bir cevap verirsiniz bende size veririm.Çocuğunuzun genel gider masrafı tabii ki sizin gelirinize gore değişir hanımefendi...mesela konu sahibinin yengesi çalıştığı için çocuğun zorunlu hale gelen kreş veya bakıcı giderinin yarısını eşinden isteyebilir ki çalışarak diğer giderleri kendisi karsilayabilsin...Veya çalışmaz evde kendi bakardı, kreş de olmazdı....Mecburen çocuğun giderinden kisardi...
Ben de bu 900 harici ihtiyacı neyle ve ne kadarla karsilayabildiginizi öğrenmek için gelirinizi sordum işte. Kötü niyetten değil...Annem babam destek oluyor demiyorsunuz (ki olabilir çok normal) çünkü. Direkt ben karşılıyorum diyorsunuz. Üstelik yeme içme kıyafet gibi kalemleri küçümseyerek bedava edasıyla, kolay karşılanıyor, bişey tutmaz diyorsunuz....o yüzden merak ettimSekil a yorumunuz siz okuduğunuzu bile anlamamışsınız yorum yapmışsınız. Okul parasını direk babasi okuluna öder. Bana da 900 TL nafaka oder. Doktor, hastane, yeme içme, kiyafet, oyuncak aklina gelen ne varsa 900 TL yetmeyeceği icin bende. Bu yorumda zaten gayet beni sömürücü olarak ilan etmiş durumdasınız. Gelmis hala bana yorum yapmaya çalışıyorsunuz.
Siz anlamak istemiyorsunuz ben size ne konuşsam bos. Muhalefet olmak istedikten sonra herseye bir cevap verirsiniz bende size veririm.
Ne kadar çok merak ettin ne kazandığımı, annem mi babam mi karsiliyor kismini. Sanki sana yetmiyor diyip dert yandım. Muhendisim ben sukur bana para yollamana ihtiyacim yok.Ben de bu 900 harici ihtiyacı neyle ve ne kadarla karsilayabildoginizi öğrenmek için gelirinizi sordum. Annem babam destek oluyor (ki olabilir çok normal) demiyorsunuz çünkü. Ben karşılıyorum diyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?