Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim insallah cabuk toparlarsinYok canım ağrım falan olmadı çok şükür. Anestezi verildiği için bir şey hissetmedim. Ama başıma vurdu çok fena.
Bağırsak polipleri varmış, patolojiye gitti. Ama ben güzel haber alacağımı düşünüyorum. Enerjimi yüksek tutuyorum,
Vaooov supersin kaptanim yaGecen hafta 61.20
Bu hafta 58.70
Fark 2,5
Yüzde %1.53
Bugun 13-16 arasi çocukları dışarı çıkaracağım. O sırada bolca yürümeyi koşmayı hedefliyorum, hava tam bahar havasıGünaydın kızlar nasılsınız ? Hava çok güzel bugün yürüyüş planlıyorum cuma günü diye sporumuzu ihmal etmeyelim dün dinlendik
Bende cikicam bugun ya dun pisman oldum. Dedigin gibi hemde adimlamis olucamBugun 13-16 arasi çocukları dışarı çıkaracağım. O sırada bolca yürümeyi koşmayı hedefliyorum, hava tam bahar havası
yok daha uyanamadim . yuzdemi yanlis hesapladimVaooov supersin kaptanim ya
tmm canim duzenliyorumCanım ben en son 85.8 dim yanlış yazılmış ama şimdiki kilom 85.5
Sırrını bizede söyle kaptan bu ne böyle maşallahGecen hafta 61.20
Bu hafta 58.70
Fark 2,5
Yüzde %4.0850
Maşallah eşim ne güzel bi eksi bu
Detox corbasi galiba baya etki etti . Sivi alimimda yuksekti. Birde sirf yesillik yedim biiktiiimSırrını bizede söyle kaptan bu ne böyle maşallah
tanrımmm süpersinGecen hafta 61.20
Bu hafta 58.70
Fark 2,5
Yüzde %4.0850