canım yarın sorarım sonra da sana söylerim şekercimşahnurcum diyatisyenine sor beraber yapalım lahanayı bende ge.en hafta yaptığımı 1,5 gün içtim akşam döktüm çorbayı bende düzenli yapayım sende yap haberleşelim olurmu
hatta katlanabilirim diyenler takımca beraber lahana yapalımda şoklayalımmı bi takılanlar mutlaka kımıldar yerinden ne dersiniz bu hafta lahana çorbasına varım diyenler lütfen renkli olatak yazsın mesajını varım diye olarmı...
yaa hayalcim sorma vucüt atak yaptı 1,5 kg verdi bu hafta ama 0,5 kg almış görünüyor ne kötü yaa gecen hafta bildirimi salıdan yapınca benim böyle oldu neyse daha kötü bekliyodum o kadar kötü çıokmadı tek tesellim bu benim deşahnur gülüm form iş yarıyo demi
kıs kilo veripte takımda vermiş görünememk ne kötü demi...
yaa jujum sen knor un kafkas çorbasını denedin mi hiç aynı ona benziyor tadı ben çok sevdim yaayokum.......
kusura bakma hayal asla ama asla içemem ben o çorbayı aç kal de bana ama lahana çorbası deme...
sorma jujum haftaya inşallah yüzakı olcezvalla şahnur ben ve sarışeker takımın yüz karası olduk bu hafta.... hayal da lideri konumunda maşallah
offf sabahtan beri bir yazı yazamadım ..... tebrikler hayal süpersin .....
ya hayalim ben de vermek istiyom ama şu lahanayı yapamam sanırım ....
ama şöyle bir haftada 1- 1.5 kilo verdiğim günleri nasıl da özldemi yaaaa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?