Hayal canımcım ınŞ bıŞıyı yoktur ... Benım yıĞendede olmuŞtu Öle kulaĞından kan felan geldı hatta beyınden parÇa felan geldı dedıler ama ŞÜkÜr ayakta Şımdı okuluna da gıdıyor... ınŞ betÜŞÜnde ıı haberlerını alırız .. Arabayı kendı mı kullanıyordu kı merak ettım...
Bu arada reyhancım hoŞgeldın canımcım kusura bakma senle de ılgılenemdık
jujum inş ii olur gülüm ,
arabayı kim kullanıyodu bilmiyorum ama sanırım yanındaki onda bişey yokmuş inş betüşümdede yokturda sadece önlemdir yoğun bakım inş...
selam kizlar ben geldim anca gelebildim valla basim kalabalik 3 cocukla bas ediyorum suan evin halini görmeyin ne siz sorun nede ben
reyhancim hosgeldin canim benim cok özledim seni napiyosun canim esinin kardesinede gecmis olsun umarim iyilesir canim benim
hayalcim uamrim betüs iyi olur cok kötü bencok korkuyom valla kazalardan biliyonuz bende ehliyet aldim araba bende sürüyom ama sürerken bide bana sorun siz umarim rabbimminde yardimiyla atlatir hemencecik iyilesir arkadasimiz
pinaricim anam kiz hepsi seninmi heee vallama fistik gibin olmusun sevgilinlede cok yakisiyosun tabikide evlilik zamani geldimi olsdun canim acele etmeyin
jujum sen nasilsin
kizlar hepinizi öpyürum
yüzük isine gelince valla ben arada takiyorum alyansimi arda takmiyorum benim kocada cikariyo elektrikciya zor oluyomus makinalarda calismasi oda cikartiyo bende biyere giderken takiyorum zaten ikinci alyanslarimiz ilk aldiklarimiz aceleye gelmisti fazla alternatif yoktu bizde yenisini aldik valla simdikiler daha iyi öncekiler klasikti
kuzum valla sorma eltimin iki cocugu burda kaynanayla kayin pederin yanina gittiler hastaneye ondan ben bakiyom onlara zor biri bisey istiyo biri bisey bizim kizda var tabi valla 3 cocuklular napiyo bilmiyom ama bide benim cocuklar degilya hepsi bisey diyemiyon ondanda belki kenid cocugun olsa kizarsin gene
sorma hülyacim benimde iki elti var ikisinin de en kücükleri benim kizla ikiside benim yanima gelmek istiyolar görsen benim kizda kiskaniyo napac am sasiriyom valla
jujum annem hep der ki 30 undan sonra istediğin an hamile kalınmıyor fazla vakit geçirme der. ben de çok istiyorum hatta filmlerde falan küçük bebek gördüğümde içim gidiyor, ama beklemek zorundayım bu ay da ümitlenmedim değil aslında allah hayırlısını versin o bilir zamanını . doktora git bence faydası olur.
hayal senin arda aşağı yukarı benim cihan kadar o zaman, bizimki önümüzdeki ay 2.5 olacak. akşam tutturmuş annecim ben okula gitcem üfteeennn(lütfen demek istiyor) kocaman adam olcam diyor lafları beni öldürecek valla...
ayyy çok üzüldüm allah yardımcısı olsun inş ii haberlerini alırız ,hülya hemen haber ver bize sen öğrenirsin kuzum ....
yaa kıslar hepinize çok tşk ederim çok şımardım ben bugün ...
prensesim gelmiş yakalyamadım ....
bende bugün regl oldum daha iki gün vardı ama erken oldu iide oldu ...
başım çok ağrıyor bir ilaç alsam iyi olcak geçer dedim ama geçmedi...
kamerim allah kaza bela vermesin cnm benim ,sen ne kadar dikkatli olsanda karşı taraftan ne geleceği belli olmuyor valla....
amşn fundam aman szin kocanız var da hayal ediyonuz ben daha bekarım bende diom CANa bende istiyom bundan diye tamam gülüm dio sadece eflenekte yapak dio,
o ka hadi eflenek demiyo:)))),
herşeyin hayırlısı fıstıklar...
amin pınarım haber ederim tatlım,
aradım demin şarjı az kalmış gelinleri abla şarjı az kapanırsa pini bilmiyorum bi seni açıyorum sen haber edersen diğerleri akşamdan so0nra arasın dedi tamam dedim,
burun kanı durmuş şükür
kulaktan gelen devam ediyormuş kımıldamaması gerek demişler ,uyutuyoruz demişler o kadar...
fundam buda koca adam oldum üya ben çişimi dikilip yapcam dio sıpa...