Nerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yokMaynaklar:
- bas maynakLusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
-Dahlia_
El kaldirin
Elin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyimSpam’e basladim farkindasiniz deni
Niye la ben kendimi dusundum de sen niye dusunmuyonOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Düşünmek yok yaşamak varOehh oyle seyde dusunemedim kendimi. Eksik kalsinihtiyacm yohhh
Ay olecemNerden döndüm gı sabah beri herkes tebrik ediyor güzel bi yere gidip mi geldim haberim mi yok
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbaneElin ayağın boş durmuyor ki anam seni dantelli don paklamaz sana oyuncak göndereyim
OhoooooNe gerek var bacim
Hepsi denenmiş uygulanmış test edilmiş ürünler şöyle sana güzel bi sepet hazırlayayımAy olecem
Varsa tavsiye edebilecegin yolla kurbane
Ohooooo
Ooohhh yessssHepsi denenmiş uygulanmış test edilmiş ürünler şöyle sana güzel bi sepet hazırlayayım
Tövbekar olmanın sırası mı yav eğlenceli şeyler göndereceğim hayatın tadını çıkarın
Maynaklar:
- bas maynakLusi
- @Fatma Girik
- @aysunayy
- @esmeriiim
- @Lady Tenar
-Dahlia_
El kaldirin
Onların içi geçmiş bacım yav biri tövbekar oldu şükür namazına durdu diğeri ayy nı girik vır cınım ımın ihtiyıcım yık