Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sizinki belki hastalikla birlesince daha kotu etkilenmistir canim ,unutmusum yazmayi isirmayada basladi bizimki abiside ayni sekilde yapmisti ardindN sebepsiz vurmalar baslamisti biz sakin olup unutmasini bekledik simdi kiz aynisini abiye yapinca ortalik fena karisicak bakalim neler olur
Ilaclar ins.faydali olur❤

Samimiyetine guvenerek yaziyorum. Benim hic aklima yatmadi. Lutfen kullanmadan once baska bir uzmanin da gorusunu alir misin

Nice yaslara olsun saglik ve mutlulukla

Kardeslerin mi var?
Bendeki kardeş değil mutant bir erkek kardeşim var 19 yaşında 20 oldu mu acaba neyse o civarda abla su getir diye ağlıyor odasında bi kız kardeşim var 17 yaşında o da abla yumurta kır bu yemeği sevmedim diye ağlıyor. Sabahtan beri köle gibi hizmet ediyorum. Durumum çok kötü beni evlat edinmek isteyen var mı?

Hic böyle ablamiz olmadi, sen beni kardes al bence

Neden yapiyorsun?

Hic böyle ablamiz olmadi, sen beni kardes al bence
Neden yapiyorsun?
Ya bilmiyorum kıyamıyorum. Bi kere öğrenciyken birine bi çizim yaptım 100 TL para kazandım ilk paramdı eve geldim göstereyim herkese felan dedim erkek kardeşim dedi abla bana versene çok acil lazım verdim meğer kız arkadaşına hediye alacakmış enayilikte vera gibi olmayın siz uyanık olun

İyi geceler kızlar
Şimdi bir kahve molası verdim. Sabaha evdekilere çilek reçeli yetistiricem tabi güzel olursa
Bir de oğlumun doğum günü var Perşembe günü. Yarına temizlik falan uğraşırım. Mercimek köftesi de akşamdan hazir ettim mi tamamdır.
Yogun geçiyor günüm.
Bugun 40 dk chloe ile abs full body lower body çalıştım.
Uzerine pamelanin popo videosunu yaptım. En son da 10 dk kadar ağırlıkla kol çalıştım.

Samimiyetine guvenerek yaziyorum. Benim hic aklima yatmadi. Lutfen kullanmadan once baska bir uzmanin da gorusunu alir misin

Bunu yazan çocuk nöroloji ki hep onun yanına götürdüm, bilindik iyi bir doktor..
Ama geçen gün pediatriye götürdüğümde de reçeteyi gösterdim, onun da onayını aldım, ikisi de doğduğundan beri doktoru.. Araştırmadan doktora bile götürmedim ben onu, hassasım bu konuda

Günaydın..
Çok geçmiş olsun yaa.. Haber ver bize de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…