Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gozunuz aydin istedigi bolumu okumak ne guzel
Oglunada gecmis olsun

bi denesin ama yaaaa

ben esime hindistan cevizi yagli kahve icirdim, bana olan aski o gun oldu galiba
Hahah ay bi ben içiremedim benimkine inat
Hayırlı olsun. Ne güzel bir bölüm şimdi başka başka tatlı telaşlarınız olacak İstanbulda mi okuyacak ?

benim annem vegana cok yakin sekilde beslenir.

o kadar yadirganirdi ki,

dusunun misafirlige gidiyoruz, sen et yemiyorsun diye tavuk yaptik falan derlerdi
Hahahhahaha
Vejetaryen yine iyi bazen vejetaryen takılıyorum ben ama Vegan yapamıyorum yaaaaa hiç bana göre değil tereyağı peynir bile yasak, yani süt ürünleri komple yasak. Yoğurtsuz kıymasız mantı nasıl yicem ben
Düşün Vegan pizza peynirsiz ne olduğunu bilmediğim bir malzemeden yapılmış, bildiğin plastik gibi bir şeydi.
Tup mideliyim kiz yiyemem ben ve vejeteryan ayni cumlede yakismiyor
Biz bi tatlilarimiza et koymayiz
Aaa bilmiyordum bebişim tüp mideli olduğunu. Çok yiyemezsin tabi sen

Yaa okurken bile duygulandım cok guzel haber ,tebrik ederimm❤ yakisikliyada gecmis olsun

H3RA_ ay cok sevindim ya, tebrikler kizina.
oglusuna da gecmis olsun.

kiz sen hala calisiyon mu, koymadin mi istifayi masanin ustune bam diyerek
Koydum da kabul görmedi :)
Biraz daha devam bakalım, yardımcı ile saatlerimi biraz daha esnetebilirim artık.
Bir tatil daha yaparsam motivasyonum geri gelecek gibi

Gozunuz aydin istedigi bolumu okumak ne guzel
Oglunada gecmis olsun
Sağol kuzum, Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hahah ay bi ben içiremedim benimkine inat

Hayırlı olsun. Ne güzel bir bölüm şimdi başka başka tatlı telaşlarınız olacak İstanbulda mi okuyacak ?
Evet canım İstanbul'da okuyacak.
Ev/okul arası çok uzak şimdilik yüz vermiyorum
Biraz daha pişsin ev açarız belki ona.

hayırlı olsun, gözünüz aydın...

Sevindim. Bosuna korkmusum

Öğlen yemeği başka bir doktor ofisinden gelcekmiş. Bizim kızlar aramışlar aman demişler bizim doktorun eşi diyette ona göre yemek gönderin, onlarda bana ızgara balık gönderiyorlarmış.
Bizim evdekilerin ve ofisteki elemanların diyetimle dalga geçmesi yetmedi şimdi o ofisteki elemanlar da dalga geçmeye başlamışlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…