Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yorgunluktan felç geçirmek üzereyim kızlar hellöw
Annem iş seyahatine çıktı evdeki öküzcükler bana kaldı açlar öyle açlar ki doymuyorlar asla sürekli bişey yapmıyorum annem gidince içlerindeki aç çıkıyor. Kek attım fırına şimdi ama aslaaa yemicem
Napıyorsunuz sizin akşamınız nasıl geçmişi gece yapayım bugün işim çok

Km
Benim işim kolay şekerim, üç kişi yaşıyoruz veee üçümüz de tokgillerdeniz. Akşam yuruyusunden geldik, duş falan şimdi de herkesin kafasına göre takilmaca saatindeyiz. Hadi sana kolay gelsin.

Balığımı yedim geldim spor yapacağım şimdi. Bugün değişik bir şey deniyorum kızlar eğer işe yararsa herkesle paylaşacağım.
Bugün burada estetik doktorla randevum vardı oraya gittim karın gerdirme yaptıracağım için. Deride katlanma ve buruşukluk var haliyle hamileliklerden kalma göbeğin bir büyüyor bir küçülüyor malum. 3 kg’da vermeye çalıştığımı söyledim iyi olur germe daha başarılı olur dedi bana, demekki doğru yoldayım.
Allahın izniyle ne yapıp edip Aralıktan önce bu 3 kg vermem lazım. Ameliyat sonrasında da üç ay spor yapamayacağım ama yürüyüş yapacağım ve yediklerime dikkat etmem kilo almamam gerekiyor. Yani benden kurtulma şansınız hiç yok.

Benimde baya bir sarkmalarim var ve cok korkuyorum o ameliyattan. Seni takip edeyimm

Bir de bugün bir kez daha bu ameliyatı Türkiye’de yaptırmak zorunda olduğumu anladım. Adam ameliyattan sonra hemen eve göndereceğini söyledi. 4 - 5 saat sürecek ciddi bir ameliyattan bahsediyoruz kocaman bir kesik olacak bir sürü dikiş olacak ve hiç hastanede kalmayacağım. Oysa Türkiye’deki doktor en az bir gece hastanede kalacağımı söyledi.
Burada İki yıl önce kulağımdan ciddi bir ameliyat olmuştum ve daha ayılmadan arabaya koyup eve göndermişlerdi, tansiyonum düşmüştü fenalaşmıştım evde. Allah’tan eşim doktor olduğu için müdahale etmişti. Ameliyat sonrası komplikasyonlar bunların umrunda değil çünkü insan hayatı umurlarında değil.

Geçen yıl Türkiye’de iki ayağımdan ameliyat oldum hastanede iki gece kaldım bebekler gibi baktılar, sonrasında da annem baktı ve sapa sağlam geri geldim. Türkiye’me kurban olsunlar.

Benimde baya bir sarkmalarim var ve cok korkuyorum o ameliyattan. Seni takip edeyimm
Türkiye’de yaşıyorsan şanslısın. Ben ta buradan Türkiye’ye gelip de ameliyat olacağım.
Biraz meşakkatli bir ameliyat sonrası varmış ama üç ay sonra iyileşiyormuşsun üç ay sabır edeceğiz artık. Ben de hiç yırtılma falan yok sadece sarkma ve buruşukluk var ama çok kötü görünüyor zayıf olduğum için daha da kötü görünüyor o yüzden halletmem lazım çok mutsuz oluyorum gördükçe. Zaten hiç kimse için değil kendim için yaptırıyorum.

Hollanda da dogup buyudun canimm

2 yaşını yeni doldurdu ve bir kaç aydır bizde de var yazdıkların.. Doktora götürdüm ben geçenlerde, çünkü aşırı sinirli oldu, ağlarken yüzü, ağzının etrafı daha çok morarıyor.. Sakinleştirici falan yazdı ama hemen ardından hasta olduğu için başka tedavi görüyor hala, tam iyileşince başlayacağım diğerine, bakalım etkisi olacak mı.. Başı sürekli sıcak, sanarsın ateşi var düzelicek dedi ama bakalım..

Selam..
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun

Ayyy kolay gelsin ya.. Bütün gün koştur bir de akşam birşeyler yapmak zorunda kalmak berbat birşey.. Bugün hiiçç dinlenemedim, dışarı da çıktım günler sonra :) akşam önce kv, kp geldi, ardından eşimin arkadaşları, hiç birşey değil de sadece çayı hazırlamak bile işkence gibi şu an, iyisi uyumak, uyuyor taklidi yapmak gerisini kendileri halletsin bir zahmet

Iyi aksamlar
Totom simdi koltuk gordu
Eve geldim,cocuklar acccc. Guya disarida yiyeceklerdi. Yememisler.
Hemen yemek hazirla derken basima Birde Mercimek köftesi cikti..onuda bitirdim oturdum .

İyi akşamlar canım..
Kolay gelsin sana da hepsii :)

Kardeslerin mi var?

Örnek takımdaş
Ne güzel birşey gerçekten, bilgili olmak her zaman iyidir, hele de konu sağlıksa..
Sakinlestirici derken?

Sakinlestirici derken?

Tam olarak öyle de değil
Baktım dağ karışık yazmışım uyku sersemi

Şimdiki çocukların hepsi böyle, o yüzden yapacak birşey yok diyor hep aslında
Morarması, kafa sıcaklığı kan dolaşımlyla alakalı birşeymiş ona ilaç yazdı, sakinleştirici de tam olarak sakinleştirici değil ya uykuya rahat dalması için, uyuyamıyor çünki, gece geç saatlere kadar oturuyordu bu hastalıktan önce, o da zarar, hem de asabiyeti de bu yüzden ola bilirmiş..
Sonrası da klasik kalsium, d vitamini falann..

Saglik konusunda cogu Turkiyeyi kotulesede bende Turkiyenin daha iyi oldugunu dusunuyorum esimde baska bir operasyon ardindan ayilir ayilmaz eve gonderilmisti oysa hala narkozlu gibi kendinde bile degildi
Gecmis olsun ,bu ameliyatı instada ikiz bebekleri olan bayanin yaptigini gormustum surecin agrili oldugunu yazmisti ama cok memnundu yaptırdığı icin sanki hastane ciksi 1hafta kadar dikkatli oldugundan bahsediyordu bakabilcek birinin olmasi büyük konfor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…