Benim işim kolay şekerim, üç kişi yaşıyoruz veee üçümüz de tokgillerdeniz.Yorgunluktan felç geçirmek üzereyim kızlar hellöw
Annem iş seyahatine çıktı evdeki öküzcükler bana kaldı açlar öyle açlar ki doymuyorlar asla sürekli bişey yapmıyorum annem gidince içlerindeki aç çıkıyor. Kek attım fırına şimdi ama aslaaa yemicem
Napıyorsunuz sizin akşamınız nasıl geçmişi gece yapayım bugün işim çok
Maşallah ayaklı kütüphane kendisi ben de merak ediyorumKız sen doktor musun? Şaka yapmadım ama ciddili sordum
Benimde baya bir sarkmalarim var ve cok korkuyorum o ameliyattan. Seni takip edeyimmBalığımı yedim geldim spor yapacağım şimdi. Bugün değişik bir şey deniyorum kızlar eğer işe yararsa herkesle paylaşacağım.
Bugün burada estetik doktorla randevum vardı oraya gittim karın gerdirme yaptıracağım için. Deride katlanma ve buruşukluk var haliyle hamileliklerden kalma göbeğin bir büyüyor bir küçülüyor malum. 3 kg’da vermeye çalıştığımı söyledim iyi olur germe daha başarılı olur dedi bana, demekki doğru yoldayım.
Allahın izniyle ne yapıp edip Aralıktan önce bu 3 kg vermem lazım. Ameliyat sonrasında da üç ay spor yapamayacağım ama yürüyüş yapacağım ve yediklerime dikkat etmem kilo almamam gerekiyor. Yani benden kurtulma şansınız hiç yok.
Ellerine sağlık kaptanımmmmIyi aksamlar
Totom simdi koltuk gordu
Eve geldim,cocuklar acccc. Guya disarida yiyeceklerdi. Yememisler.
Hemen yemek hazirla derken basima Birde Mercimek köftesi cikti..onuda bitirdim oturdum .
Türkiye’de yaşıyorsan şanslısın. Ben ta buradan Türkiye’ye gelip de ameliyat olacağım.Benimde baya bir sarkmalarim var ve cok korkuyorum o ameliyattan. Seni takip edeyimm
Hollanda da dogup buyudun canimmTürkiye’de yaşıyorsan şanslısın. Ben ta buradan Türkiye’ye gelip de ameliyat olacağım.
Biraz meşakkatli bir ameliyat sonrası varmış ama üç ay sonra iyileşiyormuşsun üç ay sabır edeceğiz artık. Ben de hiç yırtılma falan yok sadece sarkma ve buruşukluk var ama çok kötü görünüyor zayıf olduğum için daha da kötü görünüyor o yüzden halletmem lazım çok mutsuz oluyorum gördükçe. Zaten hiç kimse için değil kendim için yaptırıyorum.
Tursu cok saglikliTuzlu olduğu için mi?
Oysa ben ev yapımı turşunun çok sağlıklı olduğunu sanıyordum.
Degilim ama saglik konulari ile ilgiliyimKız sen doktor musun? Şaka yapmadım ama ciddili sordum
belkide sizinkinde olmazbizden buyuktu diye hatirliyorum 17aylik benim hanfendi herseye aglama,kendini yerlere atma ,herseyi kendim yaparim hareketleri , birkac hafta icinde yeni yeni gelisim belirtileri suanda hepsi var
Onemli oolanartik iyilesebilmen canim ,dunden 500gr gittiyse cumaya tam eksilmis olman lazim2 kere ictim basim cok donmustu haftaya tekrar bi deniyim
Selam güzel hatunlar,
çok yoğun bir gündü. Kızımın sevinç çığlıkları ile uyandık güne. Üniversite de ilk tercihini tutturmuş.
Artık bir iç mimar adayı annesiyim. Hep resim, sanat ve tasarım tarzı şeylere ilgisi vardı.
Gönlüne göre bir bölümü okuyor olması ayrı bir mutluluk bizim için.
O ufacık, saçları örgülü kız ne zaman büyüdü anlamadım bile. Zaman su misaliymiş gerçekten.
Oğlumda ayağından ufak bir operasyon geçirdi bugün. Biraz da ona koşturduk.
Biraz ağrısı var, naz yapıyor bol bol. Onu teyzesine bıraktım işe geldim mecburen burada da iş yığılmış.
Akşam kızım için ufak bir kutlama yapacağız dışarıda...
Eee sizler nasılsınız.
Yorgunluktan felç geçirmek üzereyim kızlar hellöw
Annem iş seyahatine çıktı evdeki öküzcükler bana kaldı açlar öyle açlar ki doymuyorlar asla sürekli bişey yapmıyorum annem gidince içlerindeki aç çıkıyor. Kek attım fırına şimdi ama aslaaa yemicem
Iyi aksamlar
Totom simdi koltuk gordu
Eve geldim,cocuklar acccc. Guya disarida yiyeceklerdi. Yememisler.
Hemen yemek hazirla derken basima Birde Mercimek köftesi cikti..onuda bitirdim oturdum .
Kardeslerin mi var?Yorgunluktan felç geçirmek üzereyim kızlar hellöw
Degilim ama saglik konulari ile ilgiliyim
Örnek takımdaş
Ne güzel birşey gerçekten, bilgili olmak her zaman iyidir, hele de konu sağlıksa..
Sakinlestirici derken?2 yaşını yeni doldurdu ve bir kaç aydır bizde de var yazdıkların.. Doktora götürdüm ben geçenlerde, çünkü aşırı sinirli oldu, ağlarken yüzü, ağzının etrafı daha çok morarıyor.. Sakinleştirici falan yazdı ama hemen ardından hasta olduğu için başka tedavi görüyor hala, tam iyileşince başlayacağım diğerine, bakalım etkisi olacak mı.. Başı sürekli sıcak, sanarsın ateşi vardüzelicek dedi ama bakalım..
Selam..
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun
Ayyy kolay gelsin ya.. Bütün gün koştur bir de akşam birşeyler yapmak zorunda kalmak berbat birşey.. Bugün hiiçç dinlenemedim, dışarı da çıktım günler sonra :) akşam önce kv, kp geldi, ardından eşimin arkadaşları, hiç birşey değil de sadece çayı hazırlamak bile işkence gibi şu an, iyisi uyumak, uyuyor taklidi yapmakgerisini kendileri halletsin bir zahmet
İyi akşamlar canım..
Kolay gelsin sana da hepsii :)
Sakinlestirici derken?
Saglik konusunda cogu Turkiyeyi kotulesede bende Turkiyenin daha iyi oldugunu dusunuyorum esimde baska bir operasyon ardindan ayilir ayilmaz eve gonderilmisti oysa hala narkozlu gibi kendinde bile degildiBir de bugün bir kez daha bu ameliyatı Türkiye’de yaptırmak zorunda olduğumu anladım. Adam ameliyattan sonra hemen eve göndereceğini söyledi. 4 - 5 saat sürecek ciddi bir ameliyattan bahsediyoruz kocaman bir kesik olacak bir sürü dikiş olacak ve hiç hastanede kalmayacağım.Oysa Türkiye’deki doktor en az bir gece hastanede kalacağımı söyledi.
Burada İki yıl önce kulağımdan ciddi bir ameliyat olmuştum ve daha ayılmadan arabaya koyup eve göndermişlerdi, tansiyonum düşmüştü fenalaşmıştım evde. Allah’tan eşim doktor olduğu için müdahale etmişti. Ameliyat sonrası komplikasyonlar bunların umrunda değil çünkü insan hayatı umurlarında değil.
Geçen yıl Türkiye’de iki ayağımdan ameliyat oldum hastanede iki gece kaldım bebekler gibi baktılar, sonrasında da annem baktı ve sapa sağlam geri geldim. Türkiye’me kurban olsunlar.