- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Teşekkür ederim , meyve saatine dikkat edicem.nasil gidiyor? indin mi biraz :)
uyuyup dinlenebiliyor musunuz bu hafta?
yaprak yesil cay bulsam ben de yeniden dukan yapacagim, bayadir icmedim.
bu senin yeni diyet mi? guzel olmus.
kapya dediginin bir ara fotosunu gonder ya, her yerde biber isimleri farkli, sen bolca tuketiyorsun bilelim :)
menunu begendimm,
bastaki yazini da cok begendim, kararli olman cok guzel.
aksam meyven cok degil ama gun icinde yemeyi oneriyorlar meyveyi, kucuk bir uyari olarak yazayim dedim.
Teşekkür ederim , meyve saatine dikkat edicem.
Kararlıyım ama ne çare , bebekler yüzüme gözüme hapşurup öksürdükçe ben de kaptım şifayı
Gece alkol almayacaksam yatmadan önce filtre kahve içiyorum geneldeo saatte ne kahvesi kiz?
Aman hadi gecmis olsun, cok uzuldum ilk mesajini okuyunca, bunu gordum rahatladim.
Gece alkol almayacaksam yatmadan önce filtre kahve içiyorum geneldesabah uyanınca bir de öyle alışkanlığım var. Kahve çok seviyorum
Benim uykumu hiçbir güç engelleyemezAksamuzeri 5 6 dan sonra kahve icsem uyku benim icin bitmiştir.
Bana hic oyle etki yapmiyor. Yapsa keske. 20.30 dedim mi esnemeye basliyorum..bu aksam 18 gibi icip bir balsam mi uykumu kaciriyor mu diyeAksamuzeri 5 6 dan sonra kahve icsem uyku benim icin bitmiştir.
Aaa ben seni Türkiye’de sandım.Hollanda da dogup buyudun canimm
Zaten o son kiloları vermek çok zor. Ben de aynı durumdayım o kadar spora diyete rağmen resmen gram gram gidiyor. Vazgeçmek yok, gram gramda olsa gidecek, ha gayret!Kızlar 63.5 kiloya demir atmışım. Aslında 3 Ağustos'tan beri hareketlendim ve porsiyon da buyutmedim. Nerdeyse 3 aydır hemen aynı kilolardayim...30 küsur kiloyu vermek, bir kaç kiloyu vermekten kolaymış.Bakalım bu ayın sonunda tartıda ne goreceğim.
Oh ne güzel manzara mati dışarı çıkarıp spor yapmalikSabahın köründen günaydın
Daha acıkmadım ben
Bana hic oyle etki yapmiyor. Yapsa keske. 20.30 dedim mi esnemeye basliyorum..bu aksam 18 gibi icip bir balsam mi uykumu kaciriyor mu diye
Ne kadar yavaş giderse, sağlığım için o kadar iyi...İsterse 6 ayda gitsin. 3-5 kg keyifli sürecimi baltalayamaz...Aaa ben seni Türkiye’de sandım.
Zaten o son kiloları vermek çok zor. Ben de aynı durumdayım o kadar spora diyete rağmen resmen gram gram gidiyor. Vazgeçmek yok, gram gramda olsa gidecek, ha gayret!
Ben gece isinde asla uyuyamam:)sen bir gunduz bir gece calisiyorsun, ben de senin yaptigini asla yapamam.
bir kere gece calismistim, kac kez uyurken patrona yakalandim, sonra da attilar beni isten zaten
Ben gece isinde asla uyuyamam:)
2-3 saat uyuma hakki var Ama ya bisey olursa yaslilara diye uyumuyorum
Bitti artik gece caslima isi. Gunduz 2saat den fazla uyuyamiyorum ozmn kotu oluyorum.
Ne isiydi seninki
Yatmadan bir kaç saat önce, 3-4 kaşık yoğurt+1 çay kaşığı tarçın+1 çay kaşığı zencefil+1 çay kaşığı zerdeçal. Üzerine de bol bol su... Bu aksam ben de başlayayım...acili yogurt severim, ama baska baharatlari bilemicem.
simdilerde tarcin eklemeye de calisiyorum bazi seylere.
yaprak yesil cay almam lazim ya, aklimda.