Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar..

Düne göre bugün biraz daha iyi gibiyim..
Geceyi de idare ettik, bölük pörçük uyudum, elim ayağım hep şişmiş, uykusuzluktan sanırım..
2 saate kadar çıkacağız evden, size bir günaydın diyim dedim
Şimdi evi toplamaya gidiyorum, dün öğleden sonra hiç birşey yapamadım..

Benim kız da öksürürken kusuyor off o da ayrı zor gece vakti yatak çarşaf temizlik derdine geçiyoruz geçmiş olsun canım

Benimkinin sorunu balgam maalesef, o yüzden boğuyor.. Kusması da çok fena ama boğulmasından iyidir, bu morarıyor falan, nefessiz kalıyor.. Bir an korktum gece olursa diye ama olmadı çok şükür..

Yuksek yastik ile yatir mutlaka. Ah ah kuzum benim. Sanada kolay gelsin iyiki evdesin calismiyorsun

Öyle yaptım canım..
Anne oğul oturarak uyuduk
Ben de uzanamadım sürekli bir kaşıntı, öksürük..
Valla haklısın, yardım eden olurdu gerçi ama bu durumda günlerce çocuğu bırakıp bir yere gidemezdim..

Ahh cocuklar belli olmuyorki halleri ,insallah bu kez beraber toparlanirsin. Acile gidince test yapiyorlar mi atss olunca yapiliyor diye biliyorum

Çok sağol canım..
Bu sefer ateş yok ama geçen sefer de gece gittik hiç konusu bile geçmedi.. Hem daha 2 yaşında, üşütmüştür diyorlar hep

Gunaydin canim l

Kolay gelsin, gününüz sağlıklı ve huzurlu geçsin inşallah...

Alys senin ilk ogunu gorunce sabah cok sacma kahvalti yapasim geldi
Yulaf,yarim muz ,1tk fistik ezmesi. Sut yok evde ama double cream var ustune onu eklicem . Normalde cilek kullaniyorum,marketdeki cilekler pek bir ecis bucusdu

naptin?

bence guzel olur,
ben sut yerine yogurtlu karisimlari daha cok seviyorum, yulafa da ihtiyac kalmiyor, beceremiyorum onu pisirme isini zaten.

bir de su bugday patlagi koyuyorlar sutun icine, onu denemek istiyorum, nasil sence?

Selamlar hanımlar minnoşlar prensesler

Sabah kahvaltı yapmaya yapmaya midem kahvaltısızlığa alıştı ne karnım acıkıyor ne canım bir şey çekiyor iyi mi kötü mü bilemedim meta yı yavaşlatmış olmam inşallah

haftasonlari yaparsin, degisik degisik iyi gelir.

Olur mu kiz, gardrobu yeniledik
Orası doğru tabısı
Hellooooo ben geldim Napıyorsunuz bugün aletli pilatese başladım öyle aciyür ki her yerim
Kızz tam pılates studyosuyla konusurken senın mesajı gordum. Bende yazılcam reformera. Sıkılasmak ıcın en ıyısı o sanırım
Herkese günaydın ay takımımızda hastalar çoook herkese benden hasta çorbasııı. Çok geçmiş olsun herkese
Gunaydınn da ben var anlamamak sen nıye beleş calıyon

Ya benim beleş çalışmamı hiç kimse anlamıyor. Şimdi bu adam beni çağırdı illa gel işe gir felan diye. Sonra bana dedi ki sana düzenli maaş veremem ama iş aldıkça pay veririm aldığım paradan. İş aldık felan para vermedi dedi ki bi yerden bi imza işi gelecek oradan toplu bir para işte sen al bu işi ben sana para veremicem bu işin altına imzayı sen at parası senin olsun işi de sen kontrol et. Okey dedim şimdi de o işten ses yok. Gidebileceğim başka ofiste yok bi adam vardı gittim yanına paso sarhoş adam. Bir süre ya sabır diyip çalışacam işte bi de evlilik felan düşünüyorum o zaman da şehir değişikliği olacak ofis açsam boşa gidicek o emekler para felan beklemedeyim iyi olur inşallah

Olmamis Sabah kahvalti etmemissin, oglen paketli gida yemissin. Aksaminda protein yok.

Dun meydan okudun bana 30 bin icin. Kac adim attin simdiye kadar?

Olmamis Sabah kahvalti etmemissin, oglen paketli gida yemissin. Aksaminda protein yok.

Dun meydan okudun bana 30 bin icin. Kac adim attin simdiye kadar?
Kız o meydanı ben okumadım nasıl oldu hiç bilmiyorum ahaha valla pek bişey yapamadım bugün ofiste müşteriler var toplantı işleri felan bi de yeni eteğimi giydim çok şaşkınım basenli olmama rağmen 36 beden etek aldım
Eğer nesfit yemeseydim börek vardı yemekte en iyi böyle oldu dün içim ama bugün evden yemek getirdim tavuk yicem
Selamlar Yogunlugum var yeni girdim eve. Heekes iyidir umarim
Hayırdır aşkitom neler yapıyorsun

naptin?

bence guzel olur,
ben sut yerine yogurtlu karisimlari daha cok seviyorum, yulafa da ihtiyac kalmiyor, beceremiyorum onu pisirme isini zaten.

bir de su bugday patlagi koyuyorlar sutun icine, onu denemek istiyorum, nasil sence?
Yaptim. Cok guzeldi. Yarisina gelmistim ki kizim,uhmmm ne guzel dedi. Son muzu ben kullandigim icin tabagin yarisi ona kaldi :))

Pisirmeden yedim ben. 3yk ekledim belki cok Ama yarisini yedim
Nasil birsey o? Dusundugum sey ise,ekleyen var

Sen degil miydin yazan? Yoksa yazarken kendinde mi degildin

Ben bilmem. Yapamazsan aksama dilime dusersin. Hem meydan okudu hem kacti diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…