• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bacim tebrik de ediyorum valla, masallah sana 🧿🧿🧿🧿

Saka bir yana bize de ask sevk veriyorsun sen ve @sedulu 😘😘😘
O yuzden bu platformdayiz ya hepimiz. Kendi basimiza bir ileri iki geri oluyor. Burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz. Hem de her yerde ne oldugu belirsiz yuzlerce online diyetisyenin turedigi su gunlerde. Buradaki emek karsiliksiz, samimi. O yuzden bu firsati cok iyi degerlendirmek lazim🌺

Slmm ,nasilsiniz kizlar 🥰tum gece uyuyamadim boluk borcuk uyudugum belki 1saatir ,havaalaniydi ucustu derken anca bu saate eve geldik simdi valiz telasim basliyor 4buyuk valiz ve kucukler beni bekler bugun yikama isi biterse birkac gunede ütüler biter ,hazir esimde karantinadayken evdeki herseyi halletmeyi dusunuyorum🤫😅 tabi simdiden bogazim aciyor hava degisiminden hasta olmazsak😑😑

O yuzden bu platformdayiz ya hepimiz. Kendi basimiza bir ileri iki geri oluyor. Burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz. Hem de her yerde ne oldugu belirsiz yuzlerce online diyetisyenin turedigi su gunlerde. Buradaki emek karsiliksiz, samimi. O yuzden bu firsati cok iyi degerlendirmek lazim🌺
Kesinlikle belki de insanlar bu kadar basari sagliyor hayallerini gerceklestiriyor.

Slmm ,nasilsiniz kizlar 🥰tum gece uyuyamadim boluk borcuk uyudugum belki 1saatir ,havaalaniydi ucustu derken anca bu saate eve geldik simdi valiz telasim basliyor 4buyuk valiz ve kucukler beni bekler bugun yikama isi biterse birkac gunede ütüler biter ,hazir esimde karantinadayken evdeki herseyi halletmeyi dusunuyorum🤫😅 tabi simdiden bogazim aciyor hava degisiminden hasta olmazsak😑😑
Allah kolaylik versin, gitsen bir turlu gitmesen bin turlu.

Ipim yok ama var gibi atlarim. Sevdigim bir aktivite degil, iddiali degilim. Ama hic bir etkinligi es gecmem🌺
Sana neler uygun mesela ?
Bu hafta biraz daha fazla kisiyiz takimda. Es yarisi yapip gunluk egzersiz belirleyeyim diyorum.
Birgun squat,birgun JJ.
Karin egzersizi yapamadigini hatirliyorum

Kolay gelsin canim
Hava degisimindendir. Tatil donusunun bu kismi kotu. Bol camasir yika,utule,katla ve yerlestir

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün ki menüm
Sabah bi dilim tam buğday ekmeği bi yumurta bi dilim peynir 7 zeytin domates salata
Öğlen bi wasa bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Akşam bi kase tarhana çorbası fırında tavuklu patates yoğurt
Spor yapamıyorum temizlikteyim tüm gün tüy yıkadım 😊
Arrietty_ Arrietty_

esmeriiim esmeriiim in simit olayina dondu 😂
Nasilsiniz ? Gorumceden haber var mi ?
Kulaklarım çınlamış 😂
Zeynommm ben 2-3 kılo vermek ıstıyorum. Bu hafta tartılmadım korkuyorum bıde regl oldum. Cuma tartılayım. Detoks gıbı bısey lazım bana harı bıaey oner bana burdan uzak kalmak yaramıyor🤨

Ne yapiyorsunuz ? Biz cocuklarla yuruyusten geldik yemek yedik, oturuyorum.

Bizim burda kindergartenlar yeni kapandi cocuklari hergun bir yerlere goturmem gerek.😁😒

Yeni oturdum ben de..
Rüzgar vardı her yer toz toprak olmuş.. Onunla uğraşıyorum 2 saattir.. Bitti gibi oldu işte :)
Birazdan yürüyeceğim..

Kulaklarım çınlamış 😂
Zeynommm ben 2-3 kılo vermek ıstıyorum. Bu hafta tartılmadım korkuyorum bıde regl oldum. Cuma tartılayım. Detoks gıbı bısey lazım bana harı bıaey oner bana burdan uzak kalmak yaramıyor🤨
🤭 Hosgeldin bebek
Uzak kalma diyoruz zatende,vinnnn kaciyorsunuz hemen 😁
Regl bitsin oyle tartil.
Detoks a gerek yoktur bence.
Ne yedin,ictin?
BLU3 BLU3 un menulerini takip et derim. 2ogun yiyordun en son Ama duzgun birsey yemiyordun.

Iyi aksamlar canim
Nasilsin? Sabah canin skkindi 100gramcik artiya

İyiyim canım..
İşte o 100 gramcık değil, 2 haftam boşuna gitti resmen, en az 1 kilo vermek var iken sürekli artı çıkıyorum..
Günüm iyi geçti ama, dukan da içtim, ödemim azalmış gibi hissediyorum.. Sabah tartılacağım yine, bakalım değişiklik var mı...

Back