- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 36
Ben pazar sabahı 1 simit yedim sadece ama akşamı yoğurtla geçiştirdim5 kontrol tartisi disinda, gerisi saka gibi.
Etiketlerim + cikanlari,Son 3 gunlerini analiz edip yazsinlar diye. Ama hangi birinizi etiketleyim?
Arti cikanlar EN GEC bu aksam analizi yapip paylasinlar bizimle.
La yok. Bence kaptanda benim
Gibi dusunuyor. 6-7kisi disinda kimse ciddiye almiyor
Sebze yesinler de nabarlarsa yapsinlar
Varız dedik ya len arkadaşı gönderdim kalkıyorum şimdikizlar bu grupta yaris var mi yok mu benim motivem zorlaşıyor artik...gazımı 6.takimdan alıyordum sizi yenicez dedikçe onlar ama yetmiyor artık...sizlerden hic ses yok..yaris var mi yok mu??? Bıraktık mi
Git git iyi gaz veriyorlar bendeki gaz zaten 30 a kadar goturuyor canim onlarda yeni gaz ekleyince 40 oldu işte o da bitince birazda sizden gaz alsam ooooooo41bin adım olmuş. Nasıl bi motivasyon bu. Ben de 6.takıma bakmaya gideyim bari
Tamam kactasin soyle bakamGız kaç aylıksın sen annem, geldim işte ben de varım
Anaaaa
Hah iste şöyle yaaa
Sagol bebegem bugun o kadar değil ama yakin
Iste böyle arada seksulu bacak koysan motivasyon takimca tavan olur zaten kaptanim
Tebrikler. Sanırım tek başına 6.takımı yeneceksin bu gidişle.Sagol bebegem bugun o kadar değil ama yakin
Yok orda 50 bin adim atan varmis daha yapmadi amma son 2 gun bekliyorum insallah atamazTebrikler. Sanırım tek başına 6.takımı yeneceksin bu gidişle.
60ı bulcan inşallah ha gayretGit git iyi gaz veriyorlar bendeki gaz zaten 30 a kadar goturuyor canim onlarda yeni gaz ekleyince 40 oldu işte o da bitince birazda sizden gaz alsam ooooooo
Amaninn hepimiz adımlasak zor yaniYok orda 50 bin adim atan varmis daha yapmadi amma son 2 gun bekliyorum insallah atamaz
Arada ses verin ya ne bileyim korkuyorumVarız dedik ya len arkadaşı gönderdim kalkıyorum şişimdi
Ozaman Sabah 6 da çıkıp Ankaraya anama gidem bari bos bos geziyorum buralardaAmaninn hepimiz adımlasak zor yani
Kız biz sen gibi hem yürüyüp hem yazamıyozArada ses verin ya ne bileyim korkuyorum
Oyle yapmasam valla yuruyemem onca saat cok sıkıcı be...20 gb internetim var telefonda valla hepisini yedinizKız biz sen gibi hem yürüyüp hem yazamıyozgüncelleme gelmedi daha
Arada ses verin ya ne bileyim korkuyorum
Ajcjsjcjdj çok yiyo site vallaOyle yapmasam valla yuruyemem onca saat cok sıkıcı be...20 gb internetim var telefonda valla hepisini yediniz