Zorlama daha ceydosumçıplak bile basamıyorum yav ayak tabanlarım şişti. canım yanıyor azıcık uzattım dinleneyim bakalım devam ederim. canım yaza hazır ayaklarım heba oldu şimdi yaralı bereli gezeceğim ayakkabılarla.
Hangi konuda canimBence sen varya cuma gunu yine 1. Olacaksin
hem takım için hemde aysunayy için istiyorum çok hevesli çünkü ne kadar artı adım yaparsam o kadar fark atarız.Zorlama daha ceydosum
Cumartesi de ben oyleydim
Gorecez! kiz sen dun yaptigin sporun farkindamisin??Hangi konuda canimkilo ise zor kiz bu saatten sonra.
Belli olmaz bebemAdim diyorsan tabiki ben olucam @Suzan Avci
Isteeeee beklediğim hareketlerBelli olmaz bebemgece gunduz takili artik bende bu adimsayar . Malesef bende gazla calisiyom
Kapya da Sana faydali degil benceHerkese günaydınlar
Cuma 66.0
Pzt 66.4
+400 deyim ama 2 gündür mantar yiyorum o beni çok şişiriyor
Cuma hedef 65.6
Eki Görüntüle 2874611
Yumurta orucu kalmamissabah : 1,5 yumurtalık egg loaf
öğlen: 0,5 ısırık kanat + 1 dil sürümlüğü dondurma
II II II
V V V
Eki Görüntüle 2874887
akşam : 75 gr pastırma ile 1 adet yumurtanın tereyağında harmanlanmış hali.
su : 2000 ml ama devam ediyorum.
@Suzan Avci @Lusi
peynirli yumurta aç karnına hiç canım çekmedi. kaptanım ya. daha fazla protein istedim. öğleni sayma bile biey yemedim sayılır tam ısırık değildi gerçekten. yarın kaldığım yerden devam. hazırda yumurta pudingim olsaydı yapmazdım bunu biliyorum. sorryKapya da Sana faydali degil bence
Menunde gördükçe bu kiz arti cikacak diyorum
Yumurta orucu kalmamis
eşler öyle ya bir yerde salıyorlar boşver biz kendimize bakalım. ben erken gideceksin bende hayatımı yaşayacağım arkandan diyorum. sende kullan bu kozu. ne yapacaksın ketoya devam mı?Ben bugun sonlandirdim. Dayanamiyorum daha
1.3 kg gitti
Ama 2 gundur wc e cikamadim. Magnezyumu da bosladim
Esim bu hafta hic kilo vermedi. Dun aksam cips, fistik, cola, cikolata indirdi mideye
Ben bugun sonlandirdim. Dayanamiyorum daha
1.3 kg gitti
Ama 2 gundur wc e cikamadim. Magnezyumu da bosladim
Esim bu hafta hic kilo vermedi. Dun aksam cips, fistik, cola, cikolata indirdi mideye
Bide geri normale dönünce alabilirsin attigin kiloyu demi?Zaten Sebzesiz o kadar uzun neden yapıyorsunuz, ben var anlamamak.
Hadi 3 gun sasirtma olsun, zaten fazlasi iyi degil ki. Al wc sorunu kapida iste.
Benim takip ettigim ketocu doktor aman ha sebzeyi ihmal etmeyin diyor.
Bide geri normale dönünce alabilirsin attigin kiloyu demi?
Soyle bir plan ile keto /lchf diye dusunuyorumeşler öyle ya bir yerde salıyorlar boşver biz kendimize bakalım. ben erken gideceksin bende hayatımı yaşayacağım arkandan diyorum. sende kullan bu kozu. ne yapacaksın ketoya devam mı?
Aslinda haftasonu birakacaktimZaten Sebzesiz o kadar uzun neden yapıyorsunuz, ben var anlamamak.
Hadi 3 gun sasirtma olsun, zaten fazlasi iyi degil ki. Al wc sorunu kapida iste.
Benim takip ettigim ketocu doktor aman ha sebzeyi ihmal etmeyin diyor.
Ay yediğim bişey de yok bak menülereLen veliahtbu ne 3 kiloyu nerenden aldin la len vucudunun 35% 2 gunde yemissin
Odem 3 kilomuAy yediğim bişey de yok bak menülere
Bi ödül var pasta
Bi de profiterol
Ödemdir o kilo olsa duramazdım
Soyle bir plan ile keto /lchf diye dusunuyorum
A's usual dedigi yerde 2 ogunluk if
Aslinda haftasonu birakacaktim
Ama babyshower i atlatayim bari dedim. Birsuru sey vardi.
Yumurta orucu olmasam cok yerdim kesin
Odem 3 kilomu