- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 42
Hem anam da beni ozlemistir60ı bulcan inşallah ha gayret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem anam da beni ozlemistir60ı bulcan inşallah ha gayret
Nerde oldugunu bilmiyorum ama gel beklerim Ankara daOzaman Sabah 6 da çıkıp Ankaraya anama gidem bari bos bos geziyorum buralarda
Uzak değil canim zonguldaktayimNerde oldugunu bilmiyorum ama gel beklerim Ankara da
100.000 adim atarsin artik
Merhaba.
Hava oralarda öyleyse demekkı. Buralar yanıyor denıze gıdecem bu hafta cuuppYaz gunu pantolon mu giyilir ya, kislik ayakkabi mi giyilir
Mont var ustumde suan
Benıde ye bebegımYerim senin tribini kıııızz
Okadar uzme kendını. Labmacun pide menulerde arada tuketılıyor. Hemen artıya donmezki. 2 gun once bende yedım pide ama ertesı gunu hafıf gecrdım. Eksıye dusmeni engellıyor ama artı yapmaz hemen ya. Bazı artılar gunluk oluyor bıde gercekten. 2 gun sonra bıdaha tartıl bakalım
On yüz bin milyon adımcık atacakNerde oldugunu bilmiyorum ama gel beklerim Ankara da
100.000 adim atarsin artik
Seni de tatlı niyetine yirim gız ponçiğimmmmBenıde ye bebegım
Kullandığım uygulamada atiyorlar sasirmamOn yüz bin milyon adımcık atacak
Neeeee uyurgezerdir onlar kaptanım çok şiiiitmeKullandığım uygulamada atiyorlar sasirmam
Gunluk 100.000 adim atilir mi yaa iki gundur 20 bini zor atiyorum
Zaten türkiyede degiller yabanci ulkedelerNeeeee uyurgezerdir onlar kaptanım çok şiiiitme
harikasin kaptanim siz böyle olun ki ben ucayimyarin da böyle demi öteki gunde öteki gunde hele persembe grupça uçalımKız aysunayy kocam bu kadar trip atmıyo..
Sabah crosffite gittim bölgesel hareketlerle 1000 ip atladım canım çıktı.
Ardından yürüyüşle adımları 10/12.000 yaptım. Biraz oturayım dedim onda da tablolarla uğraştım.
Öğleden sonra ustalar geldi. Ev yine kırıldı döküldü tüm evi silip süpürdüm 17.000 yaptım.
Şimdi duş aldım biraz kuruyayım 20.000 e tamamlamak için yürüyüşe çıkıcam.
Oldumu kuzum bak hiç oturmamışım
ya varya senden çok istiyorumharikasin kaptanim siz böyle olun ki ben ucayimyarin da böyle demi öteki gunde öteki gunde hele persembe grupça uçalım
Kız aysunayy kocam bu kadar trip atmıyo..
Sabah crosffite gittim bölgesel hareketlerle 1000 ip atladım canım çıktı.
Ardından yürüyüşle adımları 10/12.000 yaptım. Biraz oturayım dedim onda da tablolarla uğraştım.
Öğleden sonra ustalar geldi. Ev yine kırıldı döküldü tüm evi silip süpürdüm 17.000 yaptım.
Şimdi duş aldım biraz kuruyayım 20.000 e tamamlamak için yürüyüşe çıkıcam.
Oldumu kuzum bak hiç oturmamışım
Hergun gitmiyor musun ise simdi cumaya kadar hangi günler gideceksin...bi de persembe adim saymada son gun demi...gun gun ilk 10 ayri mi hesaplanacak 1 haftalik toplami mi...ya varya senden çok istiyorum
dur bakalım yarın iş var
biliyorsun masa başı
ama elimden geleni yapıcam
sabah gitmeden yürürüm biraz
akşam iş çıkışıda yürürüm
Kizlar hergun bu kadar gaz verin bana yeter bak nasil da motive oldum yarin gorun siz beni
Ankaraya anama gidecem bisey istiyonuz mu oralardan
bende öyle düşündüm aslında canım ama olsun tedbiri elden bırakmamak lazım bugün sporumu adımımı iyi yaptım oh miss inşallah geçer gider :))Hava oralarda öyleyse demekkı. Buralar yanıyor denıze gıdecem bu hafta cuupp
Benıde ye bebegım
Okadar uzme kendını. Labmacun pide menulerde arada tuketılıyor. Hemen artıya donmezki. 2 gun once bende yedım pide ama ertesı gunu hafıf gecrdım. Eksıye dusmeni engellıyor ama artı yapmaz hemen ya. Bazı artılar gunluk oluyor bıde gercekten. 2 gun sonra bıdaha tartıl bakalım