Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba.
Telefonumu ogleden sonra aldim, 3 gundur baska tlfla, baskalarinin telefonlariyla vs idare ettim, sifrelerim eski tlfda kaldi falan,
yeni mail actim mecbur isler icin.
Tatil biraz kalorili gecti tabi,
simdi 4 gunde verecegim insallah.
Pzt sabahi eve yetisemedim yollardaydim
cuma gunu bir kac gun giremeyecegimi bildirmistim ama bugun ekstra gelisti.

Yaz gunu pantolon mu giyilir ya, kislik ayakkabi mi giyilir
Mont var ustumde suan
Hava oralarda öyleyse demekkı. Buralar yanıyor denıze gıdecem bu hafta cuupp
Yerim senin tribini kıııızz
Benıde ye bebegım
Okadar uzme kendını. Labmacun pide menulerde arada tuketılıyor. Hemen artıya donmezki. 2 gun once bende yedım pide ama ertesı gunu hafıf gecrdım. Eksıye dusmeni engellıyor ama artı yapmaz hemen ya. Bazı artılar gunluk oluyor bıde gercekten. 2 gun sonra bıdaha tartıl bakalım

Kız aysunayy kocam bu kadar trip atmıyo..
Sabah crosffite gittim bölgesel hareketlerle 1000 ip atladım canım çıktı.
Ardından yürüyüşle adımları 10/12.000 yaptım. Biraz oturayım dedim onda da tablolarla uğraştım.

Öğleden sonra ustalar geldi. Ev yine kırıldı döküldü tüm evi silip süpürdüm 17.000 yaptım.
Şimdi duş aldım biraz kuruyayım 20.000 e tamamlamak için yürüyüşe çıkıcam.

Oldumu kuzum bak hiç oturmamışım

harikasin kaptanim siz böyle olun ki ben ucayimyarin da böyle demi öteki gunde öteki gunde hele persembe grupça uçalım

harikasin kaptanim siz böyle olun ki ben ucayimyarin da böyle demi öteki gunde öteki gunde hele persembe grupça uçalım
ya varya senden çok istiyorum
dur bakalım yarın iş var
biliyorsun masa başı
ama elimden geleni yapıcam
sabah gitmeden yürürüm biraz
akşam iş çıkışıda yürürüm

Fayfadiz sporlar

ya varya senden çok istiyorum
dur bakalım yarın iş var
biliyorsun masa başı
ama elimden geleni yapıcam
sabah gitmeden yürürüm biraz
akşam iş çıkışıda yürürüm
Hergun gitmiyor musun ise simdi cumaya kadar hangi günler gideceksin...bi de persembe adim saymada son gun demi...gun gun ilk 10 ayri mi hesaplanacak 1 haftalik toplami mi...

bende öyle düşündüm aslında canım ama olsun tedbiri elden bırakmamak lazım bugün sporumu adımımı iyi yaptım oh miss inşallah geçer gider :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…