Saka bir yana nereye gidiyorsun tatile miHaftaya bugun ucuyorum valizler odada ,alincaklari bitirdim geldim simdi nerde spor yapsam diye düşünüyorum ,hafta sonu nisan var cuma kina var ben hangi birine hazirlaniyimmmm
Haftasonu suyuma çok dikkat edemedim.5 kontrol tartisi disinda, gerisi saka gibi.
Etiketlerim + cikanlari,Son 3 gunlerini analiz edip yazsinlar diye. Ama hangi birinizi etiketleyim?
Arti cikanlar EN GEC bu aksam analizi yapip paylasinlar bizimle.
Talih kuşudur inşllah bolluk bereket getirsinUlen oğlanı gutbola getrdım oturdum köaeye mesajlarınızı okuyorum tepemden asagı bısey döküldü. Her yerım kuş boku oldu yarım saat temızlenıp geldımhayattakı sansım
Takımca seni engelledik sjxjsjjxjsjxnKızlarr bır sorjm var. Ben neden kımsenın profılıne bakamıyorum. Kıme tıklasam oooppss dıyor
Ben de öyle planlıyorum +/-200 gr olabilir belkiCumaya en kotu basladıgın yere donersın sen
Talıhı nerelerden bekliyoruz vay halımızeTalih kuşudur inşllah bolluk bereket getirsin
E ol artık 200-300 gr ıcın salma kendınıBen de öyle planlıyorum +/-200 gr olabilir belki
Haftaya da mezun olurum artık innnnşallah
Valla gruba küsecem hee 57 de mezun olayımda kurtulun bendenTakımca seni engelledik sjxjsjjxjsjxn
Cisini de ayakta yap tmm mi?Bana da yapsan ben ayakta da icerim
Kuzummm, piskopatimm, guzelmkalplimmmKıskaniriz heralde
Bol bol halay cek, ciftetelli oyna adim yapHaftaya bugun ucuyorum valizler odada ,alincaklari bitirdim geldim simdi nerde spor yapsam diye düşünüyorum ,hafta sonu nisan var cuma kina var ben hangi birine hazirlaniyimmmm
Hemennn lotto motto tottoo al cabukkUlen oğlanı gutbola getrdım oturdum köaeye mesajlarınızı okuyorum tepemden asagı bısey döküldü. Her yerım kuş boku oldu yarım saat temızlenıp geldımhayattakı sansım
Kimi stalkiyon laKızlarr bır sorjm var. Ben neden kımsenın profılıne bakamıyorum. Kıme tıklasam oooppss dıyor
Wawwww harikasin bugun bebegemmmCarsi isi bitti 20bindeyim. Hemencik bi salata yiyem yuruyuse gidem
Nerede yazıyor o zalım hangi kanunda hangi yönetmelikte ülen adımım gittievet canım ertesi güne kalmadan fotoğraflı paylaşman gerekirdi
Tuhhh cok üzüldüm kiz adımlara.. cok muyduNerede yazıyor o zalım hangi kanunda hangi yönetmelikte ülen adımım gitti
Anaa alammı acep bak sımdı gazı aldım heHemennn lotto motto tottoo al cabukk
Hepınızı stalklıcam ulaa ama oppss dıyor zalımKimi stalkiyon la
Yoo azdı 8 bindi ama hiç yoktan iyidirTuhhh cok üzüldüm kiz adımlara.. cok muydu
Adım sayıları hep fotoğraflı kabul ediliyordu. Bilmiyordum deme kuşum ya.Nerede yazıyor o zalım hangi kanunda hangi yönetmelikte ülen adımım gitti
Fotoğrafını attım da sabah attım tarih i adım sayısı düne ait zaten. Hiç möhüm deil 8bin 400 kadarcık adımAdım sayıları hep fotoğraflı kabul ediliyordu. Bilmiyordum deme kuşum ya.
Birde şimdi 6.takımla yarışta olduğumuz için delilli ispatlı olması gerekiyor.
Alys ın 20.000 lik adımını bir çırpıda yaktığımı bilirim
ama suç benim değil kurallar böyle
çokmuydu adımlar bu defa kaç bin yandı
Bizim icin möhüm bebem. Erken ativer bosa gitmesinFotoğrafını attım da sabah attım tarih i adım sayısı düne ait zaten. Hiç möhüm deil 8bin 400 kadarcık adım