4. takım menü ve spor kısmına yazman gerekiyordu mesajı. kötü sınıfta kaldımOdem odem
Cuma 67.8di galiba
küsme senin için profil ayarlarımı açtımValla gruba küsecem hee 57 de mezun olayımda kurtulun benden
Haftaya ucma bugun ucmana ihtiyacımız varHadi walk walk
Len veliaht
Saka bir yana nereye gidiyorsun tatile mi
Arabayla?Turkiyeye geliyorum bi aksilik olmazs canim
Cisini de ayakta yap tmm mi?
Kuzummm, piskopatimm, guzelmkalplimmm
Bol bol halay cek, ciftetelli oyna adim yap
Hemennn lotto motto tottoo al cabukk
Kimi stalkiyon la
Yok ucakla 2cocukla ,tek basimaArabayla?
Piskopat simdi derki ciplak yurukızlar ayaklarım yine pert oldu. bu sefer daha kötü. geçen giydiğim spor ayakkabıların su topladığı yerler iyice soyuldu . canım çok yanıyor.
Modun cok düşük kaptanim niye ki..sen basi çekki biz gelelim arkadanKacamaklarin ismi de ödem olmus
Eve geldik aksam yemegi hazirliyorum
Daha spor yapmadim. Yapar miyim bilmem.
Kaptani anliyorum. Ama biz pes etmicezz. Takim icin kendimiz icin yarisacazzModun cok düşük kaptanim niye ki..sen basi çekki biz gelelim arkadan
Niye ki kaptanlarimdan 20 bin rahat bekliyorum benKaptani anliyorum. Ama biz pes etmicezz. Takim icin kendimiz icin yarisacazz
La yok. Bence kaptanda benimNiye ki kaptanlarimdan 20 bin rahat bekliyorum ben
Kiz kaptan dinlenme gununde 20 bin yapiyor. Bence sikinti o degilNiye ki kaptanlarimdan 20 bin rahat bekliyorum ben
çıplak bile basamıyorum yav ayak tabanlarım şişti. canım yanıyor azıcık uzattım dinleneyim bakalım devam ederim. canım yaza hazır ayaklarım heba oldu şimdi yaralı bereli gezeceğim ayakkabılarla.Piskopat simdi derki ciplak yuru
En azindan incelmis olurçıplak bile basamıyorum yav ayak tabanlarım şişti. canım yanıyor azıcık uzattım dinleneyim bakalım devam ederim. canım yaza hazır ayaklarım heba oldu şimdi yaralı bereli gezeceğim ayakkabılarla.
manikür pedikür kaş hiç gitmedim ben bunlara. 2005 yılından beri kuaförede gitmedim. evde kendim yaparım hep.En azindan incelmis olurgidersin yine bi pedicure