- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Selam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
bu hafta surpriz atimiz sen oldun demektir, her gun takabilecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
Madem oyle niye takmiyoonSelam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
Hadi bakalim merakla bekliyorum bebegem sasirt beniAkşam görürsün kaç adım yaptığımı
bebe dediğin kaç adım atar beeeeğğğBebeleri pistten alalım
Nerde boynu bükük bir garip görsen
Hor görme kim bilir ne derdi vardır
Nerde boynu bükük bir garip görsen
Hor görme kim bilir ne derdi vardır
O garip hâlinde ne sırlar gizli
Onu bu hâllere bir koyan vardır
O garip hâlinde ne sırlar gizli
Onu bu hâllere bir koyan vardır
Belki benim gibi sevdiği vardı
Anammmm bosa giden adıma bak bugün acayip geliyorsun demek ki harikasin canimmmmSelam kizlar. Simdi isten geldim. Bugun adimsayari taktim hergun en az bukadar adim bosa gidiyordu.
sen cuma hedef yazında ben mi listeye almadım. ne çemkiriyosun şimdi bana. o isimler hedef belirtenlerin bu da sana ders olsun sorumsuz koçBeni niye çıkardın zalım
Bizdede yasak biliyorum ama emin degilim. Smartwatch degil sonucta. Ama iste kopeklerden korkuyom yasaksa havliyo itMadem oyle niye takmiyoon
Bizde yasak. Bel cantasi aldim icine attim. Telefonda sayiyor. Adim sayar cantada iken pek guvenmiyorum.
Bir bakayim dedim.
2 saat sonra cikiyorum uzun zaman olunca cok yoruldum. Cikinca direk cocuklari alacagim. Sonra malum sabah yazdigim seyler iste
Kontrol tarti menu vs gelince bakacagim
Sanki artilar cik
Cuma icimden canavar cikmasin nolur
Cuma sabit gelmek yazmıstımsen cuma hedef yazında ben mi listeye almadım. ne çemkiriyosun şimdi bana. o isimler hedef belirtenlerin bu da sana ders olsun sorumsuz koç
cuma için öngördüğün hedef kilon nedir? tartı fotografın çok büyüktür bende de öyle olunca eklenmiyor. onu foto düzenleyici ile kırpıp küçültüyorum öyle ekleniyor.
Yerim seni alingan maynagimCuma sabit gelmek yazmıstım
Haftaya Sıfır un, sıfır şeker olmayacak ama dikkat edeceğim tabii. Ara öğün yapmamayı tercih ediyorum başta acıktım tabii ama alıştım şimdiCok güzel, cok begendim gercekten.
Ara ogun ihtiyaci duymuyorsan o da iyi
Haftaya baska bir plana mi gececeksin, son haftam deyince?
Teşekkür ederim, hoş buldum. Evet biraz fazla oldu ama ben hiç ekmek yemiyorum. Sadece bulgur var uyguladığım diyette. Haftaya daha farklı olacak. Yorumunuz için teşekkür ederimSil tüm yediklerini
40 bin adım eksi kaloriye çevirmiştir seni
1 dilimde kaldıysan çok sıkıntı değil bence.Saat olarakta erken yemişsin çünkü. E gün içinde de az yemişsin.
Adımlar ve suda çok güzel
Simit yarımda kalsaydı keşke
ama olan olmuş başka ödül falan yapmadın sanırım
bir iki gün karbonhidrat oranını min. düşürüp bol sebzeli beslenirsen etkisini atarsın vücudundan
Makarna yarım porsiyonda kalsaydı keşke
nokdu kuzum gözün mi döndü makarnayı görünce
neyse cumaya var daha rahat rahat telafi edilir
Ödemlere savaş açmışsın bugün
Merhaba hoşgeldiniz
Akşam öğününde hem bulgur pilavı hem ezogelin çorbadaki baklagil bir arada fazla olmuş sanki.
tamam yazdım adını altın harflerle
zaten detoks konusunda da rekor sendeydi
yemi hedefin 3 hafta üst üste bireysel birincilik olsun mu
spor yapmadığını görenler demişlerki öldü
söyleyin onlara efsane geri döndüüü
Ceydos ben ne zaman girerim listeye?kızlar bugün fotoğraflı kontrol kilosu günü tartılıp 15:00 a kadar paylaşım yapmayı unutmayın.
@_Vera_ @AKovser @AppLesma asena87 Asi Matmazel aysunayy @Aytac Ugur @bnnu @caroline84 @emell_ CEYDOS @Karpuzuncekirdegi K klbk33 @KumraL_KrakeR Alys @Lusi @magickk @Mahi57 N Nalyeccc H3RA_ @Ozlemlerhayallar
Sismaniye @Suzan Avci @Tavsannesi @Yzgt66
23.59 da görüşürüzHadi bakalim merakla bekliyorum bebegem sasirt beni
Ogle yemegimi yiyp carsiya gidecem. Aksamda komsumla cikicam yuruyusee. Guzel adim olur sankimHadi bakalim merakla bekliyorum bebegem sasirt beni
bebe dediğin kaç adım atar beeeeğğğ
Anammmm bosa giden adıma bak bugün acayip geliyorsun demek ki harikasin canimmmm
Yi beni süzi öp beni SuziYerim seni alingan maynagim
eh hadi öyle kabul edelim o zaman. hedef sayısal olur genelde amaCuma sabit gelmek yazmıstım
Yi beni süzi öp beni Suzi
bende az daha kilo bildirimi bekleyip kendimi sokaklara vuracağım suzicim. alışveriş yapmadan dönebilmeyi diliyorum.Ogle yemegimi yiyp carsiya gidecem. Aksamda komsumla cikicam yuruyusee. Guzel adim olur sankim
Tamam deneyeyim. Büyük olunca uyarı veriyordu şimdi hicbir şey olmuyor. İnşallah yapacağım cumaya hedefim 63.7cuma için öngördüğün hedef kilon nedir? tartı fotografın çok büyüktür bende de öyle olunca eklenmiyor. onu foto düzenleyici ile kırpıp küçültüyorum öyle ekleniyor.
30 -40bin23.59 da görüşürüz
bebe dediğin kaç adım atar beeeeğğğ
Kaç adım atar cicim
bunun detaylarını A Arrietty_ kaptanım daha kolay cevaplar canım.Haftaya Sıfır un, sıfır şeker olmayacak ama dikkat edeceğim tabii. Ara öğün yapmamayı tercih ediyorum başta acıktım tabii ama alıştım şimdi
Teşekkür ederim, hoş buldum. Evet biraz fazla oldu ama ben hiç ekmek yemiyorum. Sadece bulgur var uyguladığım diyette. Haftaya daha farklı olacak. Yorumunuz için teşekkür ederim
Ceydos ben ne zaman girerim listeye?