- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Sağol canım.İlk oldum bişi yoktu oh dedim bişi olmucak 1 saat sonra kol ağrısı yapmaya başladı şimdi kolum kalkmıyor çok halsizim yatsam yatamiyorum bu gece zor geccek belli
Gecmis olsun, yatis mod on
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım.İlk oldum bişi yoktu oh dedim bişi olmucak 1 saat sonra kol ağrısı yapmaya başladı şimdi kolum kalkmıyor çok halsizim yatsam yatamiyorum bu gece zor geccek belli
eşimin ertesi gün çıktı ağrısı. kızımın aynı gece herkeste farklı oluyor.Sağol canım.İlk oldum bişi yoktu oh dedim bişi olmucak 1 saat sonra kol ağrısı yapmaya başladı şimdi kolum kalkmıyor çok halsizim yatsam yatamiyorum bu gece zor geccek belli
yok yahu sana yetişmek mümkün değil.Leslie ler ne alemdesiniz?
Herkesler gecti mi beni bakayim?
Ben faydasiz sporumdan sonra henuz hedefe ulasamadim ama umut var
dünün skoruna henüz erişemedim diyebilirim.Adimlar ne durumda kizlarrrrrr
yok yahu sana yetişmek mümkün değil.
Adimlar ne durumda kizlarrrrrr
Nekadar adım attin de heleBen 2 saat yuruyus yaptim geldim gene
aysunayy bu mesaja cevabı 23:59 da yaz olur mu? hırslanıp geçmeye çalışmasınlar.Nekadar adım attin de hele
ağırlığı ne yapacaksın vücutcumu alacaksın. yürüyüp tün kasları çalıştırmak varken hemde.Bugun salonda agirlik calistim canim, o yüzden dunku performansi aman beklemeyin
Babababa ben ona öylemi yapiyorumaysunayy bu mesaja cevabı 23:59 da yaz olur mu? hırslanıp geçmeye çalışmasınlar.
ağırlığı ne yapacaksın vücutcumu alacaksın. yürüyüp tün kasları çalıştırmak varken hemde.
Babababa ben ona öylemi yapiyorum
Bu hafta bitti zatenFaydasiz spor dedigim o iste, vermis bulunmusum parasini
Daha gitmem bu hafta
Kactasin ki daha adimlayacan. 30bin az gelmistir sanaBu hafta bitti zaten
Eve geldim cocuklari yikayip paklicam. Sonra adimlama insallah. Amin