Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikamola verdim kızlar 15-20 dk dinlenip devam edeceğim. durmak yok.
Azcik dinlen bi kahve yap kendine bebisimaysunayy yoruldummmm
Krize mi Girdin. Ne oldu boyleDunku menum
9.00 2 dlm tb ekmekle tost
Sutlu kahve
3 kucuk mandalina
14.00
1 tabak taze makarna(%20 yumurta)
Yogurt
1 elma
1 avuc cerez
8.00
2 kasik makarna
1 parca tavuk
9.30 Kakaolu sut 1 tk nutellali
Su 2.5 lt
SPor 30 dk dans gobek spotify ne caldiysa
Cok bunaltti cocuklar dun ev de ustume ustume geldi daginiklik falan stresten gozum donduKrize mi Girdin. Ne oldu boyle
sedulu tanjuya basladim 7.5 dkda bacaklarim pert oldu kasildi. Az dinlenip tekrar yapayim dedim yok kalkmiyo bacaklar
Benim lesli mesli hafif biseyle baslamam lazim cok ham kaslarim
Peki bu menüye sebep ne oldu ? Neden böyle açlık hissettin de karbon ve şekere yüklendin ?Dunku menum
9.00 2 dlm tb ekmekle tost
Sutlu kahve
3 kucuk mandalina
14.00
1 tabak taze makarna(%20 yumurta)
Yogurt
1 elma
1 avuc cerez
8.00
2 kasik makarna
1 parca tavuk
9.30 Kakaolu sut 1 tk nutellali
Su 2.5 lt
SPor 30 dk dans gobek spotify ne caldiysa
Aclik hic yoktu can sıkıntısı atistirma istegi falan. Sekerli seyler istedi canim aksam o da muhtemelen uzun zamandir beyaz unlu gida tuketmedigimde makarnanin verdigi bi seker dengesizligi olabilirPeki bu menüye sebep ne oldu ? Neden böyle açlık hissettin de karbon ve şekere yüklendin ?
Acıktım acıkmam mı O yüzden bol bol su içtim732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Menü tablosuyla ilgili açıklamalar
Menü ve spor sıkıntısız
Su miktarı yetersiz
Yeşillik yetersiz
Egzersiz yetersiz
Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları KumraL_KrakeR 1460 P Sismaniye Ödül 210 P @Karpuzuncekirdegi 330 P
@Karpuzuncekirdegi Su güzel yemeği de erken kapatmışsın. Bu gidişle pazartesi eksi gelir.
KumraL_KrakeR menün güzel ama akşam acıkmadın mı ? Sadece salata yesen olurmuş. Günlük menü de yeşillik eksik sadece
Sismaniye dün harbiden dağıttın sanırım menü bildirimi de yok ortada
Ya 20 bin üzerine çıkamazsam kocalar kaldı bugün başımıza bide onla uğraşıyorum boyu devrilesiceMasallah sana da canim
Cok guzel spor yapiyorsun cok guzel adim sayin yaris varsa 20 bin uzeri olmalı adim sayıları zaten...
yoksa sadece sen yürü ben yürüyeyim olmaz bu is..bir kaç gün bakacagim takim adim sayılarına kaybedecek gibiysek ben de zorlamayacagim daha..
İlk 10 dedin beni kaybettinKatilim cok azdi.10 kisi anca zar zor 10bin yapiyordu
@Zipzip- kaptanim yine 10 kisi mi diyelim? Yoksa tum foto bildirimlerini mi sayalim
İyiym Canım sen nasılsın?Eeeee daha daha nasilsiniz
günleri nasıl unuttun şaşkın. boşver ödülü cuma yaparsın.Bugün pazarmış ya niye sölemiyosunuz
Ödül şetmiştim ben
Ayları bile şaşırır oldum Ceydoş evdeykengünleri nasıl unuttun şaşkın. boşver ödülü cuma yaparsın.
Hem mısır, hem patates kızartması, hem makarna olmamış sanki.İyi akşamlar.
Öğlen 1 orta boy haşlanmış mısır
Akşam 3 yemek kaşığı makarna küçük tabakda patates kızartması
3litre su 2 kupa yeşil çay
aynı şeyi düşünüyorum.Hem mısır, hem patates kızartması, hem makarna olmamış sanki.
offf geçmiş olsun. dinlen sen ağrı yapıyormuş çoğu kişide.Kizlar nabersiniz ben bugün iptal aşı oldum bı kol ağrısı sersemlik yaptı mal gibiyim hiç keyfim yok
Sağol canım.İlk oldum bişi yoktu oh dedim bişi olmucak 1 saat sonra kol ağrısı yapmaya başladı şimdi kolum kalkmıyor çok halsizim yatsam yatamiyorum bu gece zor geccek belliaynı şeyi düşünüyorum.
offf geçmiş olsun. dinlen sen ağrı yapıyormuş çoğu kişide.