- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Bide kabul etseydin fena spamlardim haHeee rakipleri yakından taniyim derken ordan çıkamaz oldum girmezsem adimi etiketliyorlar transfer istediler kabul etmedim evlatlik alacaklarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide kabul etseydin fena spamlardim haHeee rakipleri yakından taniyim derken ordan çıkamaz oldum girmezsem adimi etiketliyorlar transfer istediler kabul etmedim evlatlik alacaklarmış
Bak hele bak bakHeee rakipleri yakından taniyim derken ordan çıkamaz oldum girmezsem adimi etiketliyorlar transfer istediler kabul etmedim evlatlik alacaklarmış
Sizin orda saat kaçKizlar cocuklar Yatti simdi. 1 saat yuruyus yapip tablo halledip yatacagim. 6saat uyumam lazim
Oo o zaman bi maşallah verelim sana kaptanım benimkiler 22:00 olmadan uyumuyor21 olmak uzere
Kiz daha yeni mi basladinAnca işlerimi bitirdim şimdi adımlayacağım yaşasın
Aha yakalandım dedim şimdi aysun kızacak banaama yeni değil tabii ki üstüne az daha katayım didimKiz daha yeni mi basladin
Ne didim yaoarsin sen dedim 20 yap hadiAha yakalandım dedim şimdi aysun kızacak banaama yeni değil tabii ki üstüne az daha katayım didim
Kahvalti
Tost makinesinde közlenmiş biber
Tost.makinesinde sucuk 6 7 dl
1.5 dl ekmek
Peynir
Zeytin 4 5 adet
Domates salatalık çiğ biber
Qksam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 kase pul biberli naneli yogurt
Su 2 lt oldu 3 yaparim
1 sade kahve
2 bardak cay
Spor sonra
@neutral tavsannesi
Ayaklarıma kara sular indi ama daha 20 bin bile olmadı
Onu yapabıldıgıne şükür kız. Yürtecek yerım bıle yok benımAyaklarıma kara sular indi ama daha 20 bin bile olmadı
Bende bugun oyleyim m guya 25 yapsam diyordum. Neyse tum hafta Isteyim. Onun sayesinde baya adimim olurAyaklarıma kara sular indi ama daha 20 bin bile olmadı
Yurumekten firsat kalmadi kitam ara.ogun saatinde evde leslie yaptim bi baktim saat 5 e gelmis aksam yemegimi yedim artikaysunayy kiz biraz birseyler yeseydin, onca yuruyon, bir ara ogun ekleseydin keske.
Sabah 5 zeytin, kk beyaz peynir domates salatalik
Ogle: yesillik salata
Aksam 1 kucuk kase nohut yemegi.
ara: kahve cay 1 muz
Su 2+ icecem daha
spor sonra
@Fatma Girik @Lusi @Akrrep
Merhaba
10:30 2 haşlanmış yumurta, 1 wasa üzerine peynir, küçük 1 domates, 3 yeşil zeytin
12:30 1 sade türk kahvesi
15:30 200 gram ciğer, yanına gönderilen ezme, sumaklı soğan, yoğurlu patlıcandan 1’er kaşık. 3 küçük el kadar parça lavaş.
Lavaş yediğim için akşamı erken kapadım.
2 lt su ama içmeye devam ediyorum.
30 dk eliptik bisiklet 150 puan
10000 adım 300 puan
Toplam 450 puan
sedulu
Eki Görüntüle 2874297
Şekersiz 21 gün 20. Gün
Saat 11.30
2 yumurta
1 Salatalık
4 çeri domates
30 Gr peynir- 2 yeşil tuzsuz zeytin
2 dilim siyez ekmeği
Saat 14
Kahve
10-12 Gr bitter
Saat 17.3
100 Gr et döner
4 kaşık karabuğday haşlaması
Salata
2 kepçe cacık
1 dilim siyez ekmeği
Su 3 lt
Spor puanı ekleyeceğim
@Fatma Girik @Suzan Avci
Kahvalti
Tost makinesinde közlenmiş biber
Tost.makinesinde sucuk 6 7 dl
1.5 dl ekmek
Peynir
Zeytin 4 5 adet
Domates salatalık çiğ biber
Qksam
Zeytinyağlı taze fasulye
1 kase pul biberli naneli yogurt
Su 2 lt oldu 3 yaparim
1 sade kahve
2 bardak cay
Spor sonra
@neutral tavsannesi
aysunayy @neutral
Kahvalti 9h30 kk peynir ,domates,biber,cay
Aksamuzeri 15h 1ince dilim pizza(normalde yemiyorumesim bugunde mi yalniz yiycem dedi babalargununu kutlarken aldik) ,salata
10kadar cerez ,kahve
3Lt su +
Spor 40dk kosu *240puan
30dk temp.yuruyus * 75puan
17.000adim * 510puan
TOPLAM =825PUAN
Eki Görüntüle 2874337
Saat 13:00 maydonoz kürü
Saat 14:30 kahvaltı
Ara turk kahvesı, soda, 3 badem 3 fındık
Aksam 1 avuç kıraz
@neutral @Fatma Girik A Arrietty_