- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Aaaa şokk şokkk şokkkAnaaaaa bana hanim dedi memeli demedi kizlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa şokk şokkk şokkkAnaaaaa bana hanim dedi memeli demedi kizlarr
Bu bamya son zaman anca kendini övüyor kiz
Allah ne verdiyse kuzu elini korkak alıştırmaSpor listelerine bakiyomda 1 sayfada 4 tane <10.000 adim gordum. Kac sayfa spam yapim? Soyleyin
Aslinda cok gizli girdim saniyordum sadece girip okuyordum madem adim altta görunuyormus bacimKızım madem yapıyorsun gizli taciz etsene niye yakalanıyorsun yavvv. Biz sana usul usul gizli gizli yap yakalanma demedik mi
Çok şükür bebişim Rabbim bir daha yaşatmasın amiinnCok sukur. Bugun parmaklari oynattik. Kirik yok sukur. Ama kurban olam acilden döndükten sonra ne agladi ne zirladi. Yine ayni nesesine dvm etti
Kiz cok seviyorum onu. Oyle boyle degil
Benim terapim o
Heyt be tatlım nasıl da düşünürmüş takımınıYarin yuruyemicem diye yaptim bak ha kiymetimi bilin
Yarin kim salona gidecek simdi
İnşeAllah sorunlar düzelir sen içini ferah tutCanım eşimle birkaç sıkıntı yaşıyoruz boşver anlatınca canım sıkılıyor ne birşey yedim ne içtim yani dün...
Mısırı tuzsuz tüketiyorum tartıya zatarını görmedim aslında ilginç bir şekilde.
Ama yapmamam gereken birşeyi yapıyorum ; kilo verdikçe her gün tartılasım geliyor . Bu sabah yine baktım 100 gr daha vermişim heyoo
Ne salonu kiz
Illaki cisin gelecek
Sizlere layık olmaya çalılıyorum kuzu amme hizmeti yapıyoruz burdaAhahahahahha
Tam ozetcisin ha, hakikaten seni takip edenin gecmis yapmasina gerek yok,
Buyuksun
Valla ya dikkatimi celbetti benimdeBu bamya son zaman anca kendini övüyor kiz
Yavv heee heee övülmeye mi hasretizDogru da her yerde soylenmiyor, hemen tasliyorlar
Darisi basimiza kaptanimHeyoooo selam kızlar
Anneme gittim geldim akşam bir kaç eski kıyafet pantolon topladım ondan teeee üniversite zamanlarından kalma hepicigi de mis gibi oldu
Söyleriz ona özet geçeriz ya da bize değilde rakip takımı spamla kuzu en iyisiYaparimda olan aedenli cicegime olur
Heyt be kaptanım kim tutar seniHeyoooo selam kızlar
Anneme gittim geldim akşam bir kaç eski kıyafet pantolon topladım ondan teeee üniversite zamanlarından kalma hepicigi de mis gibi oldu
Vallami? Banlanmazmiyim?Söyleriz ona özet geçeriz ya da bize değilde rakip takımı spamla kuzu en iyisi
Kirmamaman iyi olmuş baya zamandır gorusmemissindirCok dogru okadar haklısınki. Ben ama konsu arkadas kımseyı takmıyorumda. 10 yıldr gormedıgın ınsanlar hatr gonul koyunca mecbur kalıyorsun
Çocuğun parmaklarina ne oldu . Simdi nasıl. Geçmişler olsun.Darisi basimiza kaptanim
Dun aksam yurume bandin arasinda kaldi calisirken cok sukur iyi simdi kuzumÇocuğun parmaklarina ne oldu . Simdi nasıl. Geçmişler olsun.
iyi akşamlar kaptanım ancak girebildim mesajını da yeni gördüm o yüzden geçe kaldı benim kusura bakma lütfen (Kizlar tablo aksama kaldi
@caroline84 @matilda34 @_Vera_ O okuyan_e aksam gec olmadan paylasir misiniz kizlar?
Yarin de yogun olacagim gunduzden
Yok okadar gec olmadiiyi akşamlar kaptanım ancak girebildim mesajını da yeni gördüm o yüzden geçe kaldı benim kusura bakma lütfen (
Ne yazmışım yav yanlış hangisi yanlış