- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 37
Oyyy severim seni kuzummmmmm balllıııımmmmm canımmmm bitanemm tatlımmmm kuşummmm cannkuşummmBeni cok ihmal ediyon cokk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy severim seni kuzummmmmm balllıııımmmmm canımmmm bitanemm tatlımmmm kuşummmm cannkuşummmBeni cok ihmal ediyon cokk
Tmm oldu buOyyy severim seni kuzummmmmm balllıııımmmmm canımmmm bitanemm tatlımmmm kuşummmm cannkuşummm
Olabileeer resmenn pusu kurmuşSenin esin kesin 6.takimdan
adım görselini paylaşır mısın?Merhaba
Saat 10:30 peynirli omlet, yarım salatalık, yarım domates, 3 yeşil zeytin, 1 wasa üzerine şekersi çilek reçeli
16:00 1 küçük boy latte
17:30 bowl kase(içinde 3 ızgara köfte,bol salata, karabuğday, 2 çeri domates ve 1 çilek vardı)
Su 2,5 lt
Eliptik bisiklet 30 dk 150 puan
Plank 60 puan
4000 adım 120 puan
Toplam 330 puan
@sedulu
Hayirdir. Bi stressin var sanki canim ya4.takımın kaptanı nerde yawww
Bu kizlar bizi lafa tutuyo surekli ama olmuyo adil degil bu yarisma hep bizdeler hep bizde
Heee yürürken cevap vermek zorunda kaliyorumHayirdir. Bi stressin var sanki canim ya
Kızlar çok yoruldum bacaklarım yürümüyor artık yerdeyim uyudum kaldım bu bana 1 hafta gider artık
Eve yeni girdim.4.takımın kaptanı nerde yawww
Bu kizlar bizi lafa tutuyo surekli ama olmuyo adil degil bu yarisma hep bizdeler hep bizde
Yarın mıValla yetmez billaa yetmez magickk kuzum bugün dinlen yarın devamke
Cok sukur. Bugun parmaklari oynattik. Kirik yok sukur. Ama kurban olam acilden döndükten sonra ne agladi ne zirladi. Yine ayni nesesine dvm etti@Suzan Avci bebişim bu arada yiğenin nasıl oldu
Pes1 litree ic ve devammm. Ben dinlenmek icin banddan indim bisiklete oturdum
Oy masallah. Yürüme bandina cikayim Bende cocuklari yatirayim oyle
InanmamEve yeni girdim.
5saat totomun ustunde oturdum
HergunnnnnnnYarın mı
At laaaaa
Oy masallah. Yürüme bandina cikayim Bende cocuklari yatirayim oyle
Inanmam
Hergunnnnnnn
At laaaaa
Canım eşimle birkaç sıkıntı yaşıyoruz boşver anlatınca canım sıkılıyor ne birşey yedim ne içtim yani dün...Su miktarin cok az canim
Ekmegi aksama birakmamaya calis
Karpuz miktari ne kadar?
Spor, adim yok mu?
Cok az yemissin canim sende
Misir da cok guzel ama dikkat et su miktarin da az
Hayir dir canin neden skkin?