Ne salonu kizYarin yuruyemicem diye yaptim bak ha kiymetimi bilin
Yarin kim salona gidecek simdi
Illaki cisin gelecekAtamiyom la
Valla beInanmam
Hergunnnnnnn
At laaaaa
Umarim en Kisa zamanda cozersiniz de icin ferahlar.Canım eşimle birkaç sıkıntı yaşıyoruz boşver anlatınca canım sıkılıyorne birşey yedim ne içtim yani dün...
Mısırı tuzsuz tüketiyorum tartıya zatarını görmedim aslında ilginç bir şekilde.
Ama yapmamam gereken birşeyi yapıyorum ; kilo verdikçe her gün tartılasım geliyor . Bu sabah yine baktım 100 gr daha vermişim heyoo
Ne salonu kiz
Illaki cisin gelecek
Kaptan yarın sabah tartılayım da bakiyim almadım pek kilo neyinrockandroll hos geldin tekrar takıma kilon ne durumda ? Pazartesi kontrol tartısında belli olur gerçi.
vayyy tam zamanında geldin
adım sayarın ve sana ihtiyacımız var bu hafta
hatta sen içeri girmeden direkt yürü biraz öyle gel
bu hafta 6.takım adım yarışı lanetini kırıcaz hep beraber
Hoşbulduk suzan hanımcım
Aaaa kuru iftira kimmiş o4.takımın kaptanı nerde yawww
Bu kizlar bizi lafa tutuyo surekli ama olmuyo adil degil bu yarisma hep bizdeler hep bizde
Kim diyenAaaa kuru iftira kimmiş o
Teşekkürler canımUmarim en Kisa zamanda cozersiniz de icin ferahlar.
Bende senin gibi yapiyorum malesef eksi görünce
Tartilmadim o yuzden uzun bir sure. Hatta esim kaldirmisti. Yakindir yine kaldirmasi
Bebeeeemmm yarın, sonraki gün, ondan sonraki gün, ondan da sonraki gün, ondanda sonraki gün, ondan da sonraki gün, dahada sonraki günYarın mı
Yarin 15bin yapcan herhalYarin yuruyemicem diye yaptim bak ha kiymetimi bilin
Yarin kim salona gidecek simdi
Yarin 15bin yapcan herhal
Paylaştımadım görselini paylaşır mısın?
Bebeeeemmm yarın, sonraki gün, ondan sonraki gün, ondan da sonraki gün, ondanda sonraki gün, ondan da sonraki gün, dahada sonraki gün
Esinle halledersiniz sikintiyi insallahCanım eşimle birkaç sıkıntı yaşıyoruz boşver anlatınca canım sıkılıyorne birşey yedim ne içtim yani dün...
Mısırı tuzsuz tüketiyorum tartıya zatarını görmedim aslında ilginç bir şekilde.
Ama yapmamam gereken birşeyi yapıyorum ; kilo verdikçe her gün tartılasım geliyor . Bu sabah yine baktım 100 gr daha vermişim heyoo
Havan batsınFitnesscenter beybi
Minik kasciklarima bakim yapacam
Anaaaaa bana hanim dediKaptan yarın sabah tartılayım da bakiyim almadım pek kilo neyin
kaptan bu benim için harika bi gaz, motivasyon hee. Motoru takar yoluma bakarım.
Hoşbulduk suzan hanımcım
Bu bamya son zaman anca kendini övüyor kizHavan batsın
Kızım madem yapıyorsun gizli taciz etsene niye yakalanıyorsun yavvv. Biz sana usul usul gizli gizli yap yakalanma demedik miAaaa kuru iftira kimmiş o